İzmir Yolcusu Kalmasın :)

Ve iki yıl aradan sonra İzmir’ e gidiyorum. Bu kadar uzun süre olduğunu daha yeni yeni idrak ediyorum desem :) Ayıp etmişim güzel İzmir’ e; hemen gider gitmez hatamı telafi edeceğim *-*

Yarın bu saatlerde otobüste uyumaya çalışıyor olacağım çok yüksek olasılık :) Çalışacağım diyorum; çünkü ufacık ebatıma rağmen otobüs içerisinde devleşip yere göğe sığmayan biriyim :D Ne kadar tezat bir durum, değil mi :)

Bir yandan yalnız yolculuk yapacak olmamdan duyduğum memnuniyetsizlik, bir yandan artık İzmir’ e gitmek isteyişim, bir yandan Canon’ la ilk şehir dışı gezimizin verdiği heyecan, bir yandan burada bıraktıklarım, bir yandan orada kavuşacaklarım,… Karışık bir ruh haleti anlayacağınız…

Gerçi sadece üç güncük kısa bir gezi aileme, akrabalara, bir zamanlar gezdiğim, dolaştığım yerlere… Zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacağım :) Tabii bu süreç içerisinde sizlerden uzak kalacağım, gönlüm razı gelmese de. Telefonumdan zaman zaman internete girip maillerimi, yorumlarınızı kontrol edebilme şansım olsa da kısa bir süre yeni yazı giremeyeceğim gibi. Önceden yazı planlamayı çok istedim ama fırsatım olmadı ne yazık ki. Bir süre idare ediverin beni, olmaz mı? :)

Ha bu arada, o kadar çok kişi sordu ki; neden uçağı tercih etmediğimi düşünen varsa, belirteyim: Astarı yüzünden pahalıya gelecekti de o yüzden :))

Şimdi bana müsaade. Bol fotoğraf çekmeyi ve anlatılası güzel anılarla dönmeyi ümit ediyorum, yolculuğumun sıkıntısız geçmesini dileyerek hepinize mutlu bir haftasonu diliyorum ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 yorumlar

  1. Tatlım sağsalim sevdiklerine kavuş ve sağsalim bize geri dön İnşallah.Bol resimli bir post bekliyorum senden:)Öptüm kocaman.

  2. iyi yolculuklar Demetcim..
    Bol fotoğraf, bol anıyla dön! Bir de dinlenmiş, hafiflemiş olarak ;)

  3. hayırlı yolculuklar canım..mezun olduktan sonra ben de gidemedim güzel şehir İzmir’e..eşimle hep gidelim dedik ama nasip olmadı.belki bebeğimle gider gezeriz kim bilir…sana keyifli bir tatil dilerim canım.fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyorum:)

  4. canımm 2 yıl nası dayandın ailenden uzak? git dinlen, özlem gider,bol fotoyla geri gel:) iyi tatiller:)

  5. Demet

    hayat güzel; Canımm, annem sık sık İstanbul’ a geldiği için (kardeşim de İstanbul’ da) dayanabildim diyeyim :) Yoksa iki yıl birazzz uzun :))

  6. Demet

    filizinevi; Gittim, geldim canım. Yorumlara toplu dönüş yapıyorum da :)) İzmir güzeldi, sıcaktı ama güzeldi. En kısa zamanda sen de git ;) Önce karnında götür bebişi, sonra elinden tutar, götürürsün İzmir’lere ;))

  7. Demet

    nazo; Geç oldu ama tatlım iyi dileklerin için teşekkür ederim. Fiziksel olarak yorucu, görsel olarak yoğun ve eğlenceli geçti, gittiğime değdi ;)

  8. Demet

    Sihirli Değnek; Kokoşcuğum iyi dileklerini bırakmış bana :) Sağolasın canımcım ;)

  9. Demet

    hayatmelodisi; Bir daha gitmem lazım, deniz havası tükendi :))))

Gezinme