Ikea Kumaşlarımla Döndüm :)

Ta-tammm! Ben geldimmm :) İzmir havası aldım ve geldim :) Ne var ne yok görüşmeyeli? :) Bloguma iyi baktınız mı ben yokken? :)) Buralar size emanetti *-* Ha bu arada, aslına bakarsanız Pazartesi günü akşamı dönmüştüm ama yol yorgunluğundan ancak kendime gelebildim. Mazur görün :)

Başlığa bakınca yanılabilirsiniz; Ikea kumaşlarını İzmir’ den getirmedim :)) Ben yola çıkmadan önce sizlerle paylaşmayı istediğim ancak bir türlü fırsat bulup da fotoğraflarımı düzenleyemediğim için yolculuk sonrasına kalmış bir yazı bu sadece.

İzmir’ in kokusunu buralara taşımadan kaldığımız yerden devam edelim istedim. Sonra onca fotoğraf içerisinde bu yazı arada kaynayacak, ben eminim :))

kumaşlar_2

İzmir’ e gitmeden önce haftaiçi bir gün Ikea’ ya gitmeyi kafama koydum. İşten çıkıp Ikea’ ya gitmek kulağa pek akıllıca gelmiyor, farkındayım :)) Bizzat bunu test ettim, onayladım ben de :))

Eğer İstanbul’ da yaşıyorsanız, Anadolu Yakası’ nda işten çıkıp Avrupa Yakası’ nda Ikea’ ya gitmeye kalkışmayın, hele hele altınızda arabanız yoksa :))

kumaşlar_4

Hani “Pişman mıyım?” diye kendime sorunca verdiğim cevap “Hayır” oluyor yine de :) Ben oraya topuklularla gidip ayaklarımı harap etsem de, aç aç Ikea aşkı ile kumaş avına çıksam da, sadece orayı bir saat dolaşabilme imkanı bulsam da sonuçtan gayet memnunum :))

Çünkü yeni dikiş denemelerim için çok cici kumaşlar aldım. Basit dikiş denemelerime yaptığınız olumlu yorumlar beni motive etti, hızımı alamadım :)) Bu arada, iyi ki Ikea’ da yanımda görümcem vardı; yoksa ben metrelerce kumaş alır, eve gelirdim vallahi :))

kumaşlar_1

Bu kumaşlarla ne yapacağım ise henüz belli değil :) Yalnız son denemelerimle beraber dikiş makinesine iyiden iyiye ısındığımı hissetmeye başladım, o yüzden kumaşların benden çekeceği var :)) Söz, sizlere de neyi nasıl yaptığımı anlatacağım ;)

Ikea’ da ev tekstiline uygun öyle güzel kumaşlar vardı ki; hangi birini alacağımı şaşırdım :) Hatta bazı almak istediklerimi heyecan içerisinde unutmuş bile olabilirim :)) Her birine baktığımda ayrı bir hayale daldığımdan *-*

Mesela şu kumaş, deseni ile “Beni plaj çantası yap!” diye bağırmıyor mu? :))

kumaşlar_3

İşte böylee… Kısa günün karı diyelim :)

Yalnız bu kısacık zaman dilimi içerisine sıkıştırılmış bol koşturmalı İkea gezim sadece eşimi mutlu etmemiş olmalı; çünkü saat 22.00′ de mağazanın kapanacak olmasından dolayı benim yemek yemeden kumaşlarımı alma eylemlerim onun karnının gurultusunu susturamadı :D

Biz sonuca bakalım ama değil mi? Şu an karnımız tok ve kumaşlarımız var :) Mühim olan da bu, değil mi? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 yorumlar

  1. çok ğüzel kumaşlarr.bunlardan ne yapacağını merakla bekliyorum canım.kolay ğelsin….

  2. Bak benim de İKEA krizim tutacak şimdi. Ben de herkes gibi bayılıyorum kumaşlarına. Ama pazar fiyatlarına alışınca pahalı geliyor acık. Hele de Kadıköy cuma pazarı… Hmmmm, olsa da gitsek şimdi ;p

  3. Hoşgeldiiiiin fıstıkım:)Gözüm aradı durmadan baktım bu kız daha gelmedi mi diye.Yazını yayınlar yayınlamaz gördüm ama yorum yazmaya fırsat kalmadı Çoko Bey’den.Memeden ayırmaya çalışıyorum da malesef.Zorlu bir süreçteyiz anlayacağın:(
    Kumaşlara bittiim.Ben de oradan kumaş alıp servis altlığı diktirmeyi düşünüyorum cıvıl cıvıllar metre fiyatlarını da yaz bebem aklımda bulunsun öptüm yeni postları bekliyorum acil tarafından:)

  4. Demet

    Sihirli Değnek; Ancak dönebiliyorum yaa… Kusura bakma canım. Ikea’ da çok güzel kumaşlar var, servis altlığı için uygun parçalar bulabilirsin. Fiyatları değişiyor. Metresi 5-6 TL’ ye olan da var, 10 TL’ nin üzerinde olan da. Beğendiklerimin çoğunu bulamadım aslında ben Ikea’ da, artık bunları alayım bari diyerek vakit darlığından kaptığım gibi çıktım. Bir dahaki sefere daha çok inceleme fırsatım olur diye ümit ediyorum ama ne zaman giderim, o belli değil işte :)) Bu arada, yeni yazılar yayınlandı. Hadi geeeel :)))

  5. Demet

    Nedret; Nedret Ablacım; çalışmalara başladım bile :))

  6. Demet

    Antigone; Evet canım, dediğin gibi pazara göre pahalı ama insan girince işte aklını çeliyor :)) Bana Kadıköy Cuma pazarı demeee :) Zaten çalıştığım için gidemiyorum :(( İnanır mısın, pazara gitmek için şirkette senemin dolmasını bekliyorum :D Sen benim yerime de gez pazarda şimdilik ;)

  7. Demet

    burcu; Teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler :))))

  8. Demet

    halime; Cüzdan, çanta ile başladık bakalım. Yakında ev tekstiline el atarım :)))

  9. Demet

    inanirsakolurbence; Kuşlu olan dikilmek için bekliyor :) Ben de sonucu çoook merak ediyorum *-*

  10. İkea kumaşları kesinlikle çok yaratıcı. Benim de biran önce İkea’ya uğramam gerekiyor

  11. Demet

    Bernacan; Ama vaktini geniş tut ki bol bol kurcalayabil oraları :) Hehe :D

  12. çok güzel kumaşlarr. ben de şu kadıköy pazarına bi gidebilsem ne kumaşlar alcam ama bakalım kısmet:)

  13. Demet

    Ayse; O pazara ben de gitmeyi o kadar cok istiyorum kiii :) Ama çalışıyorum işte :/

  14. kumaş çok güzel bencede çantayla değerlendirilmeli o kumaş bu maharetli ellerde :)

  15. Demet

    ayşe; Kuşlu olan kumaş, değil mi? :) Hala beni bekliyor :))

  16. Kumaşlar çok güzelmiş.Eminim gecenin 12’si de olsa aklına koyduğun için o kumaşları gider alırdın ve ancak o sayede rahat bir uyku çekerdin! Eşini kızdırma veya ayaklarının şişmesi pahasına da olsa :) Şaka bir yana kendime çok benzettim (ve eşinin sabrını eşimin sabrına!) Çok şükür ki şanslıyız, onlar da öyle :) Sevgiler…

  17. Demet

    Derya; Ne güzel betimlemişsin sen de beni yorumunda :) Çok haklısın vallahi; aklımıza koyduğumuzu yaparız biz, acı çeksek bile ancak o sayede rahata ereriz :)))

Gezinme