Merak Ediyorum :)

Bu yazıyı eğer ki blogunuzun izleme sütununda görüp de tıkladıysanız beni yaklaşık bir senedir ya da birkaç gündür takip ediyorsunuz demektir :)

Aranızda henüz hiiiç konuşma şansımız olmayan sevgili blogger olan ve olmayan arkadaşlarım var, biliyorum :)

Şimdi sesli/sessiz herkese bir soru yöneltmek istiyorum :)

Merak ediyorum işte, anlayınnn :))

Beni neden izliyorsunuz?

Evet, madem ki izliyorsunuz; bir sebebi vardır mutlaka, değil mi? Fotoğraflarımı beğeniyorsunuz/ya da beğenmiyorsunuz, yazılarım hoşunuza gidiyor/ya da gitmiyor, tasarımlarımdan ilham alıyorsunuz/ya da tasarımlarımla işiniz olmaz, vs. vs.

Neden buradasınız? Vakit ayırıp bir yorum bırakabilir misiniz rica etsem?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 yorumlar

  1. többeee töbeeeee :)))
    neden ki bu soru şimdii….

    :D

    ayy amann çok zor soruymuş bu..kaç cümle yazdım sildimm :P

    özetlemek gerekirse şekerim
    *çookk doğalsın, içtensin, ''ayy aman blog yazıyorum kelamlara dikkat etmeliyim, kibar olayım, duygularımı saklayayım ayıp olur'' durum vaziyeti yok sende..
    *bi kaç fotograf atıp kaçmıyorsun…en sevmediğim blog yazarıdır bu tarz yazarlar…vaktinden çalıp, içten yazıyorsun…
    *aynı hobisel dünyalara sahip olduğumuz için senin cicileri de merak ediyor ve çok seviyorumm…
    *belki o kıvırcık saçlarını ve koca koca gözlerini görebileceğim bir fotografını paylaşırmısın acaba diye takip ediyorum :P

    daha yazmamayım dimiii :P

    zaten uzunca bir zaman beni görmek istemeyebilirsinn :D

    yazdım …
    kaçtım….

  2. moda_kesh

    seni neden izliorum öncelikle şunu sölim sadece yeni yazıların için açmam bloğunu arada bir girer gezerim eski yazılarını
    ben en çok tasarımlarına duyduğum hayranlıktan ötürü giriyorum sitene ürettiklerin bana ilham oluyo eğlenceli yazılar yazıosun seni ve bloğunu seviorum he bide çok sempatiksin ya

    en önemli sebeb kankamsın o yüzden :)

  3. muhendishi

    ben gerçekte de gezmeyi seven biri olarak bloglar arasında gezip en yeni taze DIYlar,makyaj malzemeleri,giyim gibi ilgimi çeken konularda fikir edinmeyi çok seviyorum.İlgilendiğim konuları senin blogunda bol bol buluyorum ve severek blogunu izlemekteyim.İnşallah merakını gidermişimdir;))Bu arada benim de 2 blogum var.seni de beklerim canım=)
    sevgiler…

  4. .ankara düşleri.

    yaptıklarını çok beğeniyorum canım :)
    ondandır ki buralara uğruyorum :))

  5. MODAVESAİRE

    blogun sıkıcı değil.. bazı bloglarda aynı gün aynı şeyleri görebiliyorum ve sıkılıyorum mesela 2 gündür H&M LANVİN konusunu okumaktan gınaaa geldi yaa:))
    son derece keyif verici seni ve yaptıklarını izlemek ve biçok şeyde bana güzel fikirler verebiliyor yaptıkların.. işte bu sebepten:))
    sevgileer canmm

  6. jeliboncuk

    ilk önce tesadüfen keşfetmiştim blogunu ve yaptıklarımız kullandığımız malzemeler birbirine çok benziyordu ama sen tasarım konusunda hızlı çıktın ve aldın başını yürüdün bende böyleee uzaktan uzaktannn seni takip etmeye çalışıyorum canımcım:) Şaka bir yana gerçekten önce sadece tasarımların için, sonrasında merak edip resimlerin için, sonrasında ise tatlı dilin ve hoşsohbetin için geliyorum bloguna :) faceimde yok artık ne yapayım burdan görüyorum ancak kıvırcığımı:)

  7. yaseminkale

    çok cimcimesin ve keyiflisin :) ee kahveyide seviyorsun:))) yazılarını genelde kahvemi içerken okumak hoşuma gidiyo
    eee tabi fotoların olan postların daha keyifli oluyo:)))

  8. zeynep's butterfly

    senin yazdığın yazıları seviyorum. sanki senle sürekli sohbet halindeyiz. yazıların çok doğal ve içten….

  9. hayat güzel

    sanki bu sorunun yanıtını ben daha önceden vermiştim:) başlarda tasarımlarındı ilgimi çeken ama üslubun,adeta konuşur gibi kullandığın yazı dilin, sevimliliğin zaman içinde tasarımlarının önüne geçti:) samimi yazılarını seviyorum ben:) yazılarını okuyup yorum yazarken karşılıklı konuşuyormuşuz gibi hissediyorum:) seni arkadaşım gibi görüyorum açıkçası:)

  10. inanirsakolurbence

    İlk olarak yaptıkların sayesinde keşfetmiştim seni , bir de yazılarını okurken olaya sanki ben de dahil oluyorum gibi geliyor kızdıklarına ben de kızıyorum fln:D Sonra bi de bu enerji muhabbetleri perçinledi sana olan sevgimi:D

  11. Kurbaga Prensesler

    web siteni google sayesinde lovelyshoes aramamda keşfettim :)genelde postu okuyup çıkarım; ama diy projelerini görünce ilgimi çekti ve izleyici oldum. özetle, tasarımların ve yazdıkların ilgi alanıma girdiği için izliyorum :)

  12. Lavanta Bahçesi

    birincisi blogger toplantısında seni şahsen tanıma fırsatım oldu, sonra blogunu inceledim güzel bir enerjisi var ayrıca güzel şeyler üretiyorsun, neden izlemeyeyim ki?
    :D

    sevgiler,
    Ahu

  13. "Cheerful" olduğundan olabilir mi:D
    Bi kere yaptıklarına bayılıyorum:)
    Onları fotoğraflamada gösterdiğin titizliğe hayranım:)
    Ünlülerin hayatını takip etmektense içimizden birinin hayatını takip etmeyi tercih ederim:)Ve senin anlatma şeklin de tam istediğim gibi:)
    Her şey dozajında burada;)
    Sevgiler;*

  14. son blog kahvaltısında uzaktan gördüm sizi, morlar içinde..çok şirin gözüküyodunuz :) çok renkli olmanız dikkatimi çekti, çok yönlüsünüz, sanki herşey elinizden geliyo gibi :) başarılar tekrar..

  15. Cheerful Demet

    Arkadaşlar,

    Hepinize bıraktığı güzel yorumlar için çok teşekkür ederim :) Merakımı yeterince giderdiniz :D Hepinizi çok seviyorum ve öpüyorummm kocaman kocamannnn ^_^

    Kucak dolusu sevgiler…

  16. Soru güzel izninle bende çalıp sormak istiyorum :) izin var mı?

    Valla bugün izlemeye aldım odalarını tek tek dolaşıyorum çok zevkli döşenmiş her oda :) içimden geldi seni izlemek nedense hiç ama hiç görmeden tek yazınla şeker
    olduğunu tahmin ettim hislerimde yanılmam bir kez daha yanılmadım samimisin
    çok hoşuma gitti :)

  17. Demet

    Ülkü; Tabii ki sorabilirsin sen de ;) Ayrıca o senin samimiliğin, şekerliğin ;) Vakit ayırıp yazılarımı okuduğun ve bıkmadan yorum bıraktığın için çok teşekkür ederim sana :) Öpüyorum seni…

  18. Valla ben de yorum birakmak istiyorum bu konuya okurmusun bilem ama yinede yazmaliyim :)) google de dikis malzemeleri ararken buldum seni.nerdeyse 3-4. Kati fiyatina alacagin mor elbise postunu okurken resimlerin en sonuncusunda teyzemin oglu emiri gorunce ki daha once facede paylastigin resimleri gormus cok begenmistim ayrica senide gormustum o resimler arasinda :) cok sekerdin kivircik saclarinla cok sicak gelmistin bana :)) dedim e bu superr blogda yaziyomus :) yazilarin akici bi solukda okuyuveriyorum bakmisim bitmis post :( neyseki daha okuyacak cok post var sansli hissediyorum kendimi :)yaptigin calismalar diktigin kucuk kiz etekleri :) pozitif olusun seni izlemem takip etmem nedenden bir kaci :)) hee birdd seninle

  19. Demet

    arzu; Çok teşekkür ederim güzel sözlerine :) Ortak noktalarımız varmış demek ki ;) Bundan sonra daha sık görüşelim o zaman :)

Gezinme