Düğmeli Ataçlar

İnsan birşeyleri süslemeye bulaşınca bu hayatının her alanına sıçrıyor sanırım :) Öyle ki; en ufak bir nesneye dahi kendi bakış açınızla farklı bir hava vermeye çalışıyorsunuz…

düğmeli ataçlar_1

Yeri geliyor, bu parçalardan biri evinizde kutunun içinde bekleyen ataçlar da olabiliyor… Ve bir bakıyorsunuz, kırtasiye ürünleri tuhafiye malzemeleri ile birleşip bambaşka bir havaya bürünüyorlar :)

düğmeli ataçlar_2

İhtiyacınız olan; birkaç ataç, birkaç cici düğme, bir de silikon tabancası oluyor bu aşamada… Düğmelerinizin arkadan dikilebilir olması, onları ataçlarınıza takma konusunda size yardımcı oluyor ve silikon tabancası da sabitlemenizi sağlıyor… Benim gibi silikonun kurumuş görüntüsüne pek tahammülü olmayan bir yanınız varsa da keçe artıklarınız işinizi görebilir – tabii onları çöp diye atmadıysanız ;) Atmadınız, değil mi? :)) O keçeler biraz minik minik olup el oyalasalar da düğmeleri ataçlara yapıştırdığınız kısmın üzerine dikkatli bir şekilde yapıştırırsanız, 10 numara ataçlarınız olacağı garanti – benden söylemesi ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 yorumlar

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Merhaba, Demet
    Blogunu bir süredir beğenerek takip ediyorum ama neredeyse tamamını okudum…sami , sıcak ve renkli bir insan olduğun hemen göze çarpıyor….internete sık giremesem de içtenlikle yazılmış ve tertemiz bir kalbin ürün olan bloguna bakmadan geçemiyorum…senden fikir alarak ben de çok şirin şeyler yaptım evim için ve edindiğim bu fikirler için sana çok çok teşekkür ederim… :)))
    sevgiyle kal,
    sezen

  2. yaaa çok tatlılarrr. çok sevdim bu fikri. acaba bu tatlı ataçları nerden alacağım? Yıllardır kırtasiyeye gitmediğimi hatırladım şimdi :)) her yerde var mı ki böyle renkli renkli ataç?

  3. Demet

    sezen; Yorumun için çok teşekkür ederim, güzel sözlerinle çok mutlu ettin beni… İlham vermiş olduğumu duyunca motive oluyorum ben de :) İletişimde kalmak dileği ile…

  4. Demet

    Dilekce..; Hobi malzemeleri ile çeşitlilik kazanan tüm kırtasiyelerde vardır diye düşünüyorum :) Ben Levent’ te Metrocity AVM içinde Notebook adlı kırtasiyeden almıştım…

  5. Al işte sen git ataçları kokoş yap resmi görevlerinden bir den bire sıyrılsınlar.Kimin aklına gelir?Tabiki Demet’im Demetoloji’min:D Ben atmıyorum o minnak keçeleri hep bir artığı itinaile saklanıyor ve de çok işime yarıyor:)

  6. Demet

    Sihirli Kokosh; Keçeler çok kıymetli yaa, kolay bulunmuyor zaten :))

Gezinme