Çek Bakalım :)

Nasıl bir zaman kıtlığı yaşıyorum bu aralar; son bir haftadır ne bloglarınızı takip edebildim, ne de son yorumlarınıza henüz dönüş yapabildim. Böyle durumlarda içten içe artan huzursuzluğum beni dürtmektedir hep… Yalnız hediye çekilişini sonuçlandırmam, kendimi rahatlatmam için ilk yapmam gereken şeydi ve bunun için ne olursa olsun zaman yaratmalıydım; bu yüzden bu sabah (aslında öğlen demeliyim) gözümü açar açmaz hediye kutusu içinde son düzenlemelerimi yaptım :)

demetoloji hediye kutusu

Toplam 43 yorumla katılımını 15 Ağustos’ ta sonlandırdığım çekiliş, çift bırakılan yorumlar ve bir katılımcının çekiliş kuralına uymaması sebebi ile 40 katılımcıdan oluşan bir liste ile son adıma yaklaştı. “Acaba listede miyim?” diye düşünmemeniz için sizinle de katılımcı listesini paylaşmak isterim :) Tekrar teşekkürler ilginize *-*

demetoloji_çekiliş

Vakit kaybetmeden Random sitesi üzerinden çekilişi de gerçekleştirdim, merak etmeyin :) En çok kim istediyse hediye kutusu onun olsun dedim veee bastım butona *-*

Ta-tamm! Ve sevgili arkadaşım yaseminkale, benim örgü oyuncak kraliçem kazanan oldu :) Tebrikler Yasemin’ciğim; bu aralar şanslı günlerindesin ;)

demetoloji_çekiliş_kazanan

Heeey! Kazanamayan arkadaşlarım :) Üzülmeyin ama ;) Zaman zaman bu tarz çekilişlerle hepinizi Demetoloji’ den hediyelendirmeyi hedeflemekteyim *-* Takipte kalın ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 yorumlar

  1. ama niye ben yokum ki bu çekilişte:((kaçırmışım bu güzel hediyeleri çok üzüldüm…neyse birdahaki sefer ben de varım Demet’cim…mutlu bir Pazar günü dilerim..

  2. Ellerine sağlık Demet son haliyle çokda kalabalık görünüyor.iyigünlerde kullanın.bidahaki sefere darısı başımıza…

  3. Vay arkadaş ne şanssızım yaa!:(
    Neyse yabancıya gitmemiş Yasemin’i yakından takip ediyorum akrabadan bir abimin tavsiyesi üzerine facebookta eklemiştim gayet başarılı bir arkadaş.Ne diyelim güle güle kullansın:)Devamını bekliyoruuuz.Kocaman muaahh

  4. amanın ben nerdeydim şekerim kaçırmışım ben çekilişi ya:))sonuca yetişmişim pehh:))
    son telaşlarımdan sonra blogları eskisi gibi gezemez oldum saatlerce oturmayı özledim pc başında neyse bidakine inş çok öptüm by

  5. güle güle kullansın yasemin hediyelerini. bak kutunun içine bakınca daha da bir üzüldüm şimdi ;p

  6. Demet

    yaseminkale; Ben teşekkür ederim canım ;)

  7. Demet

    filizinevi; Sanırım senin bloglara pek uğrayamadığın döneme denk geldi canım duyurularım. Bir sonraki çekilişi özellikle sana da haber vereceğim :)) Mutlu Pazar’ lar canım; eşin ve Zeliha’ nla beraber ;)

  8. Demet

    crescent; Evet canım, doldurdum kutuyu :)) Bir dahaki sefer inşallah şansınız bol olur…

  9. Demet

    Sihirli Kokosh; :)) Üzülme şekerciğim :) Yeni ciciler gelecek ;) Ben de öpüyorum seni :)

  10. Demet

    betül; Sen tatildeyken oldu bitti sanırım Betül’ cüğüm… Bir dahaki çekilişe kısmet diyorum ve seni buralara daha çok bekliyorum ;)

  11. Demet

    Antigone; Bu kez talihli arkadaşımız Yasemin’ di; güle güle kullansın :) Üzülme; yeni bir çekiliş daha yapacağım ;)

  12. crescent:9 çok teşekkür ederim
    Sihirli Kokosh-nasıl mutlu oldum ne güzel bir yorum.
    Demitcim tekrar teşekkür ederim…

  13. Demet

    Canan Bahadır; Tüh :) Bir dahakine şans senden yana olur belki, kim bilir ;)

Gezinme