Romantik Yaka Yaptım

Romantik denildiğinde aklıma ilk gelenlerden biri, “Forever New” mağazası oluyor :) Ben, genelde Metrocity AVM içerisinde girişte olanına uğruyorum; hatta çok sık kurcalarım oradaki mağazayı, uçuş uçuş tüllerden süslemeler, kullandıkları yumuşak renkler beni kendilerine çağırıyor adeta… Bir de fiyatları azıcık ucuz olsa :) Pek bir şey aldığımdan değil de fikirsel olarak beni beslediği için seviyorum demeliyim sanırım… Galiba oradan bir tane cüzdan, bir tane de fiyonklu yüzük aldım bu zamana kadar :)

çiçekli yaka_3

Bahsettiğim romantik yaka çalışması da oradan esinlenmem sonucu ortaya çıktı… Bu çiçeklerin benzerini mağazada ilk gördüğümde çanta ve ayakkabı süslemişlerdi, başka versiyonları da var mıydı; bilmiyorum. Onları gördüğümde böyle gipürden küçük küçük çiçekler nereden bulabilirim diye düşünmeye başladığım an, fisto olarak bir benzerinin burnumun dibindeki tuhafiyede satıldığını anlamam aynı ana denk gelir :)

çiçekli yaka_2

1 ya da 1,5 metre kadar bu çiçek gipürlü fistodan aldım ve teker teker kestim her birini. Sabrım elverdiğince üzerlerine minik incilerden dikip romantik çiçek bahçemi üzerinde oluşturacağım yakayı aldım elime. Bu yaka da Kadıköy Pazarı’ ndan geçen sene aldığım; üzeri ponponlarla kaplı, ama işçiliğinden ötürü sevmediğim bir parça idi. Onu da bir güzel temizledim ve bu çiçeklerle buluşturdum. Aslında her birini teker teker elimde diksem daha sağlıklı olacaktı ama ben silikon tabancamdan yardım istemeyi uygun gördüm.

çiçekli yaka_1

Bir t-shirt’ ün üzerine mi diksem acaba diyorum şimdi; ki çiçekleri yakaya silikonla yapıştırdığım için o ihtimali yok ettim sanırım :) Ya da yakayı dikip o kıyafetimin yıkanabilme ihtimalini yok edeceğim :)) O durumda kuru temizleme de işimi görür sanırsam, bilemedim ki :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 yorumlar

  1. Gerçekten çok romantik olmuş.. çoks everim dantel, güpür işlerini zaten.. Ellerine sağlık:)

  2. Demet

    Deli Anne; Teşekkür ederim çok :) Ben de çok seviyorum bu tarz şeyleri; dokunduğu yerin havasını değiştiriyor birden…

  3. Çok güzel olmuş bu canım,bende bende çok seviyorum romantik şeyleri,harika bir fikir olmuş,ayrıca çok da düzgün bir işçilik var, ellerine sağlık,cici cici kullan tatlım :)

  4. Demet

    Aktuelmoda; Teşekkür ederim canım, insanın ruhunu okşuyor sanki, değil mi? :)

  5. demetçim tişörte ya da iliştirmek istediğin şeyin üzerine çıt çıtla sabitleyebilirsin..yıkayacağın zaman çıtçıtlarından çıkarıp yıkarsın..yakayıda kullanmış olursun;)çok sevgiler gönderttim:)))

  6. Demet

    permaren; Ne demişler; akıl akıldan üstündür ;) Çok teşekkür ederim sana canım, bu fikri uygulayacağım, en sağlıklısı olacak *-* Çoook öptüm seni ;)

  7. çok tatlı olmuş.güpür ve danteller çok değişik hava katıyor kıyafetlere..ben seviyorum bunları..ellerine sağlık..ama ben bir ara derya baykalın programını izlediğimde silikonla yapıştırılan şeylerin yıkandığında kopmadığını duymuştum..bence bir deneme yap derim..yada tişörte felan eklersen elde yıkanmasını söylersin satacak yada hediye edecek olursan..

  8. Yaaa çok güzel amaaaa!Çok romantiiik!Bayıldım yineee!Bence sen üzerinden ama makinada geçme ihtimalin olsa zaten geçerdin .Elinle de üstten tutturamazsın artık silikon kaskatı yapmıştır.Malesef kuru temizlemeye gidip gelecek bir t-şhirt süslenmeyi bekliyor:)

  9. Çok romantik bir yaka olmuş gerçekten,ellerine sağlık!Romantik akşam yemeklerine yaraşır:)Ama ben yakanın altındaki kitabın ne olduğunu merak ettim:)

  10. Demet

    uğurböceği; Tavsiyen için teşekkür ederim canım. Duymamıştım bunu. Farklı bir şey için deneme yapabilirim dediğin gibi ;) Bunda denemem ama; çiçekler oyaladı zaten :))

  11. Demet

    Sihirli Kokosh; Teşekkür ederim canım. Bir hal-çaresini bulacağım mutlaka :) Önce ona uydurabileceğim bir cici bulmam lazım. Kırık beyaz olduğundan tonu tutturmak zor oluyor; biraz bekleyecek sanırım sahibini bulana kadar *-*

  12. Demet

    Canan Bahadır; Kitap kurduna yakışır bir soru olmuş :)) Yabancı bir kitap altındaki Canan’ cığım; adı “The Secret Garden”.
    Romantik akşam yemekleri için romantik yaka fikrini de tuttuğumu ayrıca belirtmeliyim *-*

  13. Demet

    Suhuba; Teşekkür ederim :) Beyaz elbise olabilir, evet :)

Gezinme