Kot Etekten Kot Çantaya Dönüşüm (Yarım Kalan Proje)

Yıllaaar yıllaaar önce İzmir’ de Adil Işık’ tan aldığım bir kot eteğim vardı; yırtmaç derinliği sebebi ile pek giyemediğim, yırtmacını kapatsam giyince içinde yürüyemeyeceğim bir etek olur kendileri :)

kot çanta_4

Dolabımda o kadar çok bekledi ki giyilmeden; artık onu farklı bir amaç için kullanmamın vakti gelmiş de geçiyordu. Eh, ne yapalım; o da biraz daha giyilebilir bir parça olsaymış, etrafta İzmir havası estirmek yerine :))

kot çanta_3

Ama ahı tuttu sanırım eteğimin; yılların hatrı vardı aramızda, bozuldu sanırım bana; ki ben kot çantaya dönüşüm projemi tamamlayamadım.

kot çanta_5

Keçe kırpıntılarından kestiğim kalplerle aşıklar teması işlediğim, sürahinin içinden arakladığım boncuklarla da biraz daha süslediğim çantam, ne içine astar dikmeme izin verdi, ne de askılarını eklememe…

kot çanta_2

Makinenin ağır aksak bir hal içine girmesinin sinirlerimi zıplatması, etekten artan kot kumaşının yetersiz kalması derken tahammül sınırımın uç kısmında bıraktım onu odada bi’ çare ve sakinleştiğim bir zaman aralığında çalışmamı tamamlayacağıma dair kendime söz verdim.

Size de söz vereyim de benim köşeye atıp da unuttuğum, yarım kalan çok projem vardır; söylemedi demeyin :))

kot çanta_1

Daha önce yaptığım dönüşüm çalışmalarından;
Kot Pantolon Paçasından Bilekliğe Dönüşüm için buraya,
Elbiseden Eteğe Dönüşüm için buraya,
T-Shirt’ ten Elbiseye Dönüşüm için buraya tıklayabilirsiniz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 yorumlar

  1. Yapınca ne güzel olmuş ellerine sağlık. Süslemeleri yakışmış. Bende sendenim. bendede yarım kalan, tamir olacaklar ve başlanmayan bir sürü fikir var :)

  2. Boşver zamanla yaparsın.Eminim emeğine değecek…

  3. Elden düşen 50 yıl bekleyiverir sonra .Bende öyle oluyor.Sen on zincir içinden geçireceğin kot şerit ile bir sap yapıver astar olmasa da olur.:))
    öptüm seni cici kızım

  4. Demet

    Suhuba; Teşekkür ederim :) Tamamlayabilseydim daha güzel olacaktı :))

  5. Demet

    feyza; Teşekkür ederim; o zaman ve ilhamı bir arada bulmak dileği ile :))

  6. Demet

    ayca kostandof; Teşekkür ederim Ayça’ cığım :) Yapılacaklar arasında *-*

  7. Demet

    nalan güler; Tavsiyeni uygulayacağım Nalan Teyze’ ciğim :) Ne doğru söylemişsin ayrıca; elden düşen 50 yıl bekleyiverir derken… Ben de çok öpüyorum.

  8. Demet

    Canan Bahadır; Tamamladıktan sonra hemen kullanacağım :) Teşekkür ederim Canan’ cığım :)

  9. Demet

    inanirsakolurbence; Teşekkürler canım *-*

  10. Ne kadar cıvıl cıvıl, ne kadar şirin olmuş! Eline sağlık Demet, uzun bir sapla yaz aylarında bunu taktığını hayal ettim bile!

  11. Demet

    Derya; :) Evet, uzun bir sapla çapraz şekilde kullandığımda hoş olacak diye düşünüyorum ben de Derya’ cığım :) Tamamladığımda son halini mutlaka yayınlarım *-*

Gezinme