Runner Örtü Diktim

kırmızı

Geçtiğimiz Cuma bayram sebebi ile yarım gün mesai olunca, çıkışta soluğu Kadıköy Pazarı’ nda aldım – hobi manyağının klâsik Cuma fantezisi :) Yalnız ay sonu olmasından dolayı paralar suyunu çektiğinden pazar için çok fazla bütçe ayıramamış olsam da alışverişimin beni yine de tatmin ettiğini söyleyebilirim *-* Hani laf olsun diye değil, o kadar kısıtlı bir harcama limitim vardı ki; avcumdaki bir liraları sayarak alışveriş yapıyordum, yani o kadar :)) Lâkin ben pazardan eve yine iki poşet taşıdım; düşünün siz ne kadar ucuz olduğunu :)

runner_5

Bu kumaş da yine o yığınların arasında Cuma günü bulduğum, görür görmez onunla runner örtü yapma hayallerim depreşerek poşete tıkıştırdığım bir parça. Farklı renklerini de bulsam aslında hiç fena olmazdı :)

runner_1

Basit bir dikiş projesi olmakla beraber yine de ilk kez diktiğim bir parça olması itibari ile dikerken ilk başta biraz endişelensem de korkularım yersiz çıktı neyse ki… Dört köşesini de başarı ile katlayıp runner örtümü deneme amaçlı yemek masasının üzerine sererek yılbaşı, sevgililer günü konseptli yemek masaları kurma hayallerine kapıldım, gittim şimdiden :)

runner_3

Ikea’ dan tanesi 1 TL’ ye aldığım cam vazolar, daha önce görümcemin nişan fotoğraflarında kullanmak için keçeden kestiğim kırmızı kalplerle dans etmeyi de ihmal etmedi :)

runner_2

Hoş bir rastlantı da; annemin zamanında perdelik kumaştan diktiği örtü ile benim yeni örtümün renklerinin uyuşması onları istersem beraber kullanabileceğimin sinyalini verdi bana ve bu tesadüften memnun bir halde şimdi runner diktiğim kumaştan peçete halkası dikebilir miyim acaba diye düşünmeye başladım *-*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 yorumlar

  1. hayatmelodisi/gullin

    güzel olmuş..yılbaşı ve sevgililer günü için ideal :)

  2. Renk harika,tam aşk sofrası olucak,peçete halkası da olur hatta birer tane de kalp konduruver üstüne Demet’cim..

  3. harika bir kumaş güle güle kullan canım. peçete halkası da dikmelisin bu kumaşla kesinlikle. bu arada bu vazoların hastasıyım. iki tane var bende de. ama bir düzine daha alasım var!

  4. uymuş,uymuş. hem de ne güzel olmuş. kadıköy pazarına yakında gittim,hiç böyle kumaşlar yoktu.şifon vardı sadece

  5. Ahhh bir cuma ayarlayabilsek de seninle şu pazarın altını üstüne getirsek.. Yine harikalar yaratmışsın …

  6. Ellerine sağlık Demet, dikişlerin ve fotoların gittikçe güzelleşiyor, daha da harika olacak inşallah:)

  7. Demet

    tosbagalarr; Teşekkür ederim :) Vaktim olsa, her rengini yapar, köşeye koyarım :)

  8. Demet

    hayatmelodisi/gullin; Teşekkürler Gülin’ ciğim :) Evet, bence de :)

  9. Demet

    Aktuelmoda; Güzel fikir canım, ilk fırsatta değerlendireceğim ;)

  10. Demet

    Bahar ve kızısı Yağmur; Yaparım, değil mi? :))

  11. Demet

    Antigone; Sanırım bayram tatilinde de peçete halkalarına sararım canım :) O vazolara ben de bittim :) Üç tane aldım ben de ama bıraksalar aynen senin gibi bir düzine alırım :))

  12. Demet

    neval; Teşekkür ederim çok :) Ben de bu kumaş gibilerini sadece bir yerde gördüm. Dediğin gibi şifonlar ağırlıkta ama şimdi havalar soğuduğundan bu tarz kumaşlar bulma şansımız fazla sanırım. Benim tekrar gitme imkanım zor çalıştığım için, senin varsa eğer, arada kurcala derim, farklı kumaşlar çıkabiliyor ;)

  13. Demet

    cafenoHut; Ah ne iyi olurduuu… Vallahi hayır demem, gezerim seninle saatlerce :))

  14. Demet

    zeynep; Çok ederim Zeynep’ ciğim :)

  15. Demet

    sevgi; Çok teşekkür ederim Sevgi’ ciğim, beğenmene çok sevindim :)

Gezinme