Keçe Cameo’ lu İğnedenlikler

Yastıkların kumaşlarından artan ufak parçalar vardı; ya çöpe gidecekti ya da değerlendirilecek, hayatlarına farklı bir şekilde devam edeceklerdi. Tahmin ettiğiniz üzere, ben ikincisini seçtim :)

keçe_cameo_iğnedenlik_2

Hangi amaca hizmet edeceğini dahi bilmeden diktim bunları. Yine örgü fisto kurtarıcım oldu, bu kez beyaz olanı… Daha önceden Cameo’ lu yaptığım taçlar için kullandığım şablonum vardı elimde. Aklıma onu kullanmak geldi ve keçe kırpıntılarından kestiğim bu bayan silüetini inci kolyesi ile biraz kokoş hale getirdim :) Ve diktiğim ultra minik minderimsi şeyin üzerine keçe şablonu silikon yardımı ile yapıştırdım. Sonuca bakınca, içindeki elyafla olsa olsa bu iğnedenlik olur dedim, hemen birini kendime hediye ettim :)

keçe_cameo_iğnedenlik_3

Birini de hediye kutusunun içine attım ;) Bu arada, hediye kutusu deyince aklıma geldi: Biliyorsunuz, köşede bekleyen bir hediye çekilişimiz var ve ben bu çekilişi yapmak için 100 kişinin katılmasını kıstas koymuştum; bunu yapmaktaki sebebim de hem durgunlaşan blog dünyasını biraz hareketlendirmek, hem de yazdığım yazıların okunmasına insanları teşvik etmekti.

Yalnız anladığım o ki; bu tarz bir çekilişi yapma fikrini yanlış zamanda hayata geçirmişim; çünkü insanların tatile gittiği bir dönemde benim uzun uzuuun yazılarımı okumalarını beklemem sanki biraz hata oldu :)

Ancak ben de illa ki sayı 100’ e ulaşacak diye çekilişi yapmak için yıllarca bekleyemeyeceğim :)) Kutunun tozunu al, al, bir hal oldum yaa :p Neyse, yasa değil, birşey değil; elbette değiştirilebilir, cezası da yok :)

İşte, hal böyleyken çekiliş için bir tarih belirlemeye karar verdim ve takvimime son katılım tarihini 15 Ağustos 2011 olarak not aldım. Duymayan kalmasın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 yorumlar

  1. Minicik olmaları itibarı ile çok sevimli ama bir o kadar da şık olmuşlar. Ben de dikiş makinası başına oturabilmek için fırsat kolluyorum ama o fırsat nedense bana hiiiçç uğramıyor :( Çocuk yapmadan yapmak lazım böyle şeyleri :)

  2. çok güzel olmuşlar bayıldım:)
    bu arada ben çekiliş sırasında tatilde olucam
    ya kazanırsam nasıl haberleşiriiiizzzzzz. o zaman hakkımı kaybediyormuyummm :(

  3. Çok tatlı bir kokoş olmuş bu :) Yuvarlak falan dikseydin, taç süsü falan da olabilirdi belki, ya da broş :) Öyle aklıma geldi. Yeni projelerinde görüşmek dileğiyle Demet’cim..
    Sevgiyle.

  4. Valla yaratıcılık diye buna denir işte.herşey tamam da o inciler var ya işte onlar işi bitirmiş.Tek kelime ile şahane…

  5. Hahah süper şansım daha da arttı.Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetineee!!!!Bana banaa çıksıın Lütfeeen!:D:D:D
    Bayıldım ben bu minnak yastıklara yaa!Harikasın tatlım seviyorum seni ve üretkenliğini.Bak dayanamadım yine yorum bırakıyorum sahur hazırlayamayacağım senin yüzünden:))

  6. Demet

    Bahar ve kızısı Yağmur; :)) Baharcım, teşekkür ederim canım :) Motive oluyorum vallahi böyle şeyler duyunca – okunuyor olmak güzel ;)

  7. Demet

    Bernacan; Teşekkür ederim Bernacım. Sorma, ben de çok nadir fırsat buluyorum makine başına oturmaya. Şu an böyleyse, ilerde ne olacak, kim bilir :)

  8. Demet

    seeerap; Teşekkür ederim Serapcım. Merak etme; kazanırsan ben e-mail adresinden sana ulaşırım ;)

  9. Demet

    deliibu; Teşekkür ederim canım. Aslında zamanında taç olanlarını yapmıştım ;) Broş da olabilir dediğin gibi… Bir dahaki Cameo esintisi geldiğinde artık :))

  10. Demet

    hayatmelodisi; Ben teşekkür ederim canım, işine yaradıysa sevinirim ;)

  11. Demet

    Aktuelmoda; Teşekkür ederim canım, beğenmene sevindim ;) Aslında saçına tüylü aksesuarlar, taşlar filan da olabilir ;) Sen de denemelisin ;)

  12. Demet

    Sihirli Kokosh; Teşekkür ederim canıııım :) Ben de senin içtenliğini, yüreğinin güzelliğini seviyorum ;) Hadi git, git, sonra gelirsin, sahursuz oruç tutulmaz ;)

  13. Demet

    nalan güler; Nalan Teyzecim, hoşgeldin bloguma :) Ne iyi ettin de yorum bıraktın… Sen zaten çekilişe katılmış oldun bu arada. Şimdi yorumlarınla bir bir ilgileniyorum.

Gezinme