Çuval Bezi İle; Kasnak Duvar Süsü

Bir şey de aklıma düşmeyegörsün; dünyanın öbür ucundan bile sipariş veririm vallahi :) Bu kez çok da uzak bir yerden değil, İstanbul sınırları içerisinde olan bir yerden alışveriş yapmıştım neyse ki…

Kumaşçı’ yı duyanınız olmuştur mutlaka, ben tesadüfen Google sularında gezinirken denk geldim ve içinde neler var diye bakınırken gördüğüm bu çuval bezini “Seni daha önce bir yerde görmüştüm, mutlaka işime yararsın” diyerek sepete attım :)

Kargo ücretini nasıl olsa ödeyeceğim mantığı ile 6 metre çuval bezi alınır mı; orasını hiç bilmiyorum ama renkli çuval bezlerinden de metrelerce sepete atmamayı başardığım için kendimi tebrik ediyorum :)

Yani anlayacağınız, şu an elimde 5 metre kadar ham, 1 metre de işlenmiş krem renkli çuval bezi bulunmakta. O bir metre işlenmiş olanı da sırf ham parça ile karşılaştırmak için aldım, muradıma da erdim :) Ahh, bu merak yok muu *-*

çuval bezi_kasnak_2

İlk olarak çuval bezini kasnak üzerinde denemek istedim. Zamanında yabancı hobi bloglarında “kasnak + çuval bezi + dantel” üçlülerinden çok şık duvar süsleri görmüştüm. Kasnağın içine gerdikleri kumaşı o zaman bulamadığımdan ya da daha doğrusu bulmak için aramama sıra gelmediğinden unutmuş, gitmişim…

Haftasonu annemin dantellerine saldırmamın bir numaralı sebebi de bu idi aslında ama pek cesaret edemedim onları bozmaya… Malûm ilk denemede bir danteli heba edersem annemin dilinden kurtulamam ben sonsuza dek :))

çuval bezi_kasnak_1

Oturup kendim de dantel öremeyeceğime göre (yok işte, o kadar hamarat değilim, hehe) elimdeki gipürlerin çiçekleri ile basit bir deneme yaptım. Söz konusu ev dekorasyonu olunca çok da göz yorucu birşey olmasını istemediğimden böyle sade bıraktım. Birkaç tane daha kasnakla beraber duvarda göze daha çok hitap edebilir diye düşünüyorum; ki diğer kasnaklarımla da anlaşabilir pekâla :)

Bu arada, şimdi yazarken aklıma geldi; benim English Home mağazasından alıp da yastık üzerine diktiğim daire şeklindeki danteller vardı ya, onlar da kasnak içinde çok hoş durur; belki bir gün onu da denerim diyorum :) Ben yapana kadar evinin duvarlarını renklendirmek isteyenlere fikir olsun, hem duvarına benim gibi çivi çakamayanlar için de ideal, çünkü hamur yapıştırıcılarla duvara sabitlemeniz oldukça kolay ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 yorumlar

  1. Tesadüfün böylesi bir kaç gündür o siteden kumaş bakıp duruyorum ama nedense hep kararsız kalıyordum,tecrübe ile sabit olunca bana da cesaret geldi şimdi almak için:) Pek cici olmuş,kardeşleri de gelince daha da mutlu mesut olurlar kesin ;) Ellerine sağlık tatlım..

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    çok degişik bilgiler sunmuşsun ellerine sağlık:)
    bende beklerim:)

  3. çooookkk güzel olmuş:) hamarat ellerine sağlık demetcim:) annenin danteli bozmadığın iyi olmuş ama benim annem canıma okur heralde öyle bişey yapsam:)

  4. Demet

    Aktuelmoda; Teşekkür ederim canım, beğenmene sevindim. Ben site ile ilgili bir sorun yaşamadım, ilgilerdi baya. Hatta zarfın içinde minik bir poşette bir de Türk kahvesi yollamışlardı, ne ince bir davranış, değil mi? :)

  5. Demet

    tosbagalarr; Çok teşekkür ederim canım :)

  6. Demet

    AYŞE ALKAN; Çok teşekkürler, fikir verdiyse ne mutlu bana :)

  7. Demet

    hayat güzel; Teşekkür ederim canım :) Bu arada, ben de öyle bir durumda annemden az tepki görmem sanırım :D

Gezinme