Yeni Yastık – Son Yastık :)

gipürlü yastık_1

Kelebekli yastıkla bu serüvene nokta koyduğumu düşünüyordunuz, değil mi? Ne yalan söyleyeyim, ben de öyle düşünüyordum ama dikmem gereken bir yastık daha varmış; English Home mağazasını gezerken anladım :)

gipürlü yastık_2

Şu yuvarlak dantelimsi örtüler var ya; ne için kullanılıyor, ne amaçla satılıyor, bilmiyorum… Sehpa üzerine mi düşünülmüş, bardak altlığı olarak mı kullanılıyor; yorum yapamam… Söyleyebileceğim tek şey; ben onları yeni diktiğim yastığın üzerine uygun gördüm, hepsi bu kadar :)

gipürlü yastık_3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 yorumlar

  1. Demet

    Aslı; Teşekkür ederim Aslı’ cığım :)

  2. Demet

    permaren; Eee, o zaman süper bir teşekkürü hak etti bu yorum :))

  3. Ellerine sağlık, ne zevkli, ne romantik bir yastık olmuş… Bana da dikiş makinası aldıracaksın bu gidişle:))… ama kendimi tutuyorum… Bir de ona bulaşırsam biterim…
    Senin gibi genç değilim ben:))) Ama sana abladan kocaman bir aferin…

  4. Ben de gelip gidip bakıyorum o dantellere. Sende hayırlara vesile olmuş :) Dantelin en güzel hali yani:))) İyi günlerde kullan!

  5. Bu yastık çok asil duruyor Demetcim, çok güzel olmuş eline sağlık…Renkler de çok güzel…Bizde eskiden kalma parça motifler vardı bir ara, bu motiflere çok benzeyen…Byle değerlendirmek çok iyi fikir! Bence son yastık olmasın bu! Sıkılmış olabilirsin belki canım ama biz çok beğeniyoruz :) Belki satabilirsin bile fazla olursa!

  6. Sorma tatlım ya, o mağaza insanı yoldan çıkarır! Ben de her gezdiğimde proje insanına dönüşüyorum. ama nerde o kadar vakit!

  7. Demet

    cafenohut; Hehehe :D Bir gün aklını çeleceğim nohut’ um :)) Yalnız ben de göründüğüm gibi genç değilim; lise yıllarından kalma görüntüm içinde 30 yaşlarında bir ruhu taşıyor :D O yüzden, bence sen de bir dikiş makinesi almalısın; nasıl bağladım olayı :)) Kimbilir sen ne güzellikler çıkarırsın o zaman ;) Yastığımla ilgili güzel sözlerin için de ayrıca teşekkürler. Öpüyorum seni :)

  8. Demet

    colette; Evet, çok zarifler; bir de çok büyükleri var. Onlardan da alıp birer tane yastığın orta kısmına dikilebilir diye düşünüyorum. Ama yapmayacağım :)) Teşekkür ederim ayrıca *-*

  9. Demet

    nalan güler; Teşekkürler Nalan Teyze’ ciğim. Mutlaka inceleyeceğim ;)

  10. Demet

    Derya; Teşekkürler Derya’ cığım :) Evet, dediğin gibi motifleri bu şekilde değerlendirmek güzel fikir; denemelisin ;)

    Şimdilik buna son yastık dedim. İleride yine duramayabilirim. Biraz farklı şeyler denemek istiyorum :) Gerçi insanın eli de alışınca yaptığı bir şeye, yeni birşeyin öğrenme aşamasında yavaş ilerlemesi bazen sıkıyor ama olsun; deneyelim-öğrenelim *-* Belki satabilirim ileride dediğin gibi; artık tecrübelendim ne de olsa :)

  11. Demet

    Antigone; Aynen! Sana katılıyorum :) Aklımda fikir taşımaktan yoruldum vallahi :D

  12. Demet

    gönül; Bence de saklandıkları yerden çıksın danteller ;)

  13. Dantel gerçekten muhteşem bir şey.Ceyiz sandığından mutlaka çıkmalı,pratik kullanım alanları olmalı.Ne kadar zarif uyğulamışsınız.Tasarımı çok hoşuma gitti.Sevgiler.

  14. Demet

    sibel; Çok teşekkür ederim :) Dediğiniz gibi dantelin kullanım alanları çeşitlendikçe insan sandıkta saklamaya kıyamıyor :)

  15. Çok hoş olmuş çoook. Elinize sağlık. Birkaç gündür bloğunuzu geziyorum. Bayıldım tarzınıza ve yazılarınıza. Şimdi neden izlemeye almıyorum bu bloğu, alayım dedim ama izleme gadgetini göremedim. Nereye saklanmış acabaa?? :))

  16. Demet

    Magicka; Ben WordPress kullandığım için izleme butonu ne yazık ki kullanılmıyor… İşte bu sebepten :) Bu arada, güzel sözlerinize çok teşekkür ederim.

Gezinme