Desenli Bant ile Mandal Süsleme

Mandalları kumaşla kaplamaktan daha kolay birşey varsa o da kendinden desenli bantlarla kes-yapıştır yapmaktır sanırım :)

süslü mandallar_2

Yine farklı birşey ararken karşıma çıkan, çıktığı gibi de vurulduğum 10’ lu olarak satılan bu bantlar şu an evde iki kavanozu doldurmuş durumda *-* Tahmin ettiğiniz gibi ben bir paketle yetinmedim… Sanırım beş paket aldım :) Beş diyorum ama emin de değilim, gözüm dönmüştü :D

Hatta ilk önce bir paket alıp eve geldim; test edip onayladıktan sonra o kar yağan buz gibi havada üşenmeden tekrar dışarı çıktım diğer paketleri de almaya :) Hobi aşkı sanırım böyle bir şey *-* Ya da hobi manyaklığı :)) Aç olsam, evde ekmek olmasa çıkmam o havada dışarı, biri bana ekmek getirsin diye beklerim ama kıytırık bir bant için o yolları yine teperim… Neyse canım, manyaklık da zaten aşkın başka bir boyutu :)

süslü mandallar_3

Bantlara kavuştuktan sonraki durumumsa apaçık ortada; bantlar ve tahta mandallar arasında kaybolmuşum. Her bir bantın mandal üzerinde nasıl durduğunu görmem lâzım tabii; kolay iş değil :)

Sonra bir tane çiçekli banta torpil geçip ondan çiçekli mandal seti yapmak da cabası…
Hak etmemiş mi ama? :)

süslü mandallar_1

Eh, bir kutu mandalım var artık… Olur da bir gün çocuğum olur filan, doğum günü partisinde sağa – sola birşeyler asarken süslü mandala ihtiyacım olur, o zaman çıkarırır, kullanırım :p :))

Kendime Not: Ne düşünceliyim yahu; çocuk yok ortada ama mandalları şimdiden hazır… Neyse, neyse… O da olur kısmetse bir gün… *-*

** Kaçıranlar; daha önce süslediğim mandallardan ilk set için buraya, ikinci set için buraya beklenmektesiniz ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 yorumlar

  1. Allah’ııım ne güzel olmuşlaar :) Amaa bu bantlardan ben de arıyorumm, nerede buldun Demet’ciim bir mahsuru yoksa öğrenebilir miyim? :)

  2. Demet

    delibu; Teşekkürler canım :) Tabii ki; Japon Pazarı, Ucuzluk Pazarı tarzı yerler var ya; oraların kırtasiye bölümlerinde satılıyor canım ;) Bulamazsan ben alıp yollayayım sana *-*

  3. yine çok güzel işler yapmışsın canım:)yalnız bişey farkettim son zamanlarda yazılarında hep “eğer çocuğum olursa..” diye başlayan cümlelerine sık rastlar oldum.Allah mı söyletiyor yoksa hı :P…Hadi bakalım bu seneyi üç kişi olarak kapatırsınız inşallah hala vakit var:))))

  4. Çocuk olunca bunlara vakit kalmayacak bu yüzden sen şimdiden herşeyini hazırla derim, güzel olmuşlar ellerine sağlık

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Çok cici olmuş bu mandallar :) bende senin gibiyim kafaya taktıysam bir şeyi karda olsa kışda olsa fırlar çıkarım, :)

  6. Demetcim daha önceki mandal süslemelerin de çok ciciydi bunlar da çok hoş olmuş…ben martın 27 sinde iki yıllık evli olacağım sanırım seninle aynı yıl evlenmişiz.. benim de henüz bebeğim yok ama artık istiyoruz ……ikimizin de aynı yıl bebeği olurmuş :)))) bol bol tecrübe paylaşırız artık…hobilere vakit kalır mı ne dersin ? :))))

  7. İlk iş bu bandlardan bulmam gerek. Bak görüyor musun beni de şimdi karda kıyamette dükkan dükkan dolaştıracaksın:))
    Ama harika olmuşlar…

  8. Demet

    filizinevi; Öyle mi? :) Daha var sanırım Filiz’ ciğim yaa, seneyi üç kişi kapatmak zor, çok zorr… :))

  9. Demet

    tosbagalarr; O zaman deneyimin izinden gideyim ben ;)) Teşekkür ederim canım…

  10. Demet

    filiz; İstemek sanırım :) İnsan birşeyi gerçekten isteyince hava şartlarına aldırmıyor :))

  11. Demet

    sezen; Kim bilir :) Kısmet, bakalım… Sen önden git bu kez yalnız :)) Hobiler konusu ise biraz karanlık gibi :)) Çok teşekkür ederim bu arada canım ;)

  12. Demet

    cafenoHut; Ayda, sende çok daha güzelleri vardır eminim bu bantların ;) Çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim :)

  13. Demet

    Benim Adım Kırmızı; Ben de her birmilyoncu’ da bulamıyorum, merak etme :) Aklına geldikçe bu tarz yerlerin kırtasiye malzemeleri bölümlerini kurcala derim, mutlaka karşına çıkacaktır birinde ;)

  14. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Demet hanım. Benim kızarkadaşım da bu bantlardan istiyor. Her yere baktım web siteleri de dahil ama pek bilgi bulamadım ayrıntılı bilgi verir misiniz lütfen. Şimdiden teşekkürler. @Demet:

  15. Demet

    Mert; Mert Bey, ucuzluk mağazaları, bir-milyoncu, Japon Pazarı ya da aksesuar çeşitliliği olan kitapçılara da bakabilirsiniz.

Gezinme