Bu Haftasonu {Kısa Kısa}

– Cumartesi sabahı uyanır uyanmaz soluğu Beşiktaş’ taki kumaşçıda aldım; yeni kumaşların merakı ile kıvranmaktaydım lâkin. Maaşı alır almaz da bir ziyaret etmek lâzım gelirdi; bir ay boyunca o kadar çalıştık, didindik, ödüllendirmeliyiz kendimizi böyle ufak şeylerle *-*

– Düğün sezonunu açmış bulunduk; her ne kadar pek içimi açmasa da o kulakları sağır eden müzikler, kimi zaman en abuk kıyafetlerle ortalıkta dansöz edasıyla döktürenleri izlemek. “Onlar erdi muradına” diyelim kısaca :)

– Fotoğraf makineme hava aldırmaktı Pazar günkü niyetim, ancak Nisan 1 şakası gibi bardaktan boşanırcasına yağan yağmur hayallerimi suya düşürdü acı bir şekilde; kaldım olduğum yerde… Hiç fotoğraf çekemedim haliyle…

– Ne zamandır ev temizliği konusunda yardımlarını göremediğim eşimin elektrikli süpürge ile samimi anlarına şahit oldum; biraz benim zorlamamla olsa da önemli olan sonuçtur, değil mi? ;)

– Yeni kumaşlara kavuşunca bir heves fermuarlı bir çanta daha diktim en puanlısından; birkaç değişiklik yaparak… O da fena olmadı sanki :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 yorumlar

  1. Dünkü yağmur ve cabası soğuk şakanın da şakası gibiydi.Bahar geldi derken kış yine hortladı..
    Puantiyeli bir çanta.. fotoğrafları merakla bekliyorum:)))Sevgilerle..

  2. senden fotoğrafsız yazı gelince, tuhaf geliyor bana. neyse, ben de puantiyeli çantanı ve eşinin elektrikli süpürgeyle imtihanını gözümde canlandırayım bu seferlik :p

  3. Demet

    feyza; :) Eee, nerelerdeydin diye sorarmışım :))

  4. Demet

    Sihirli Günce; Evet yaa, sorma… Bugün yine güneş açtı ama soğuktu yine de… Fotoğraflar haftasonuna inşallah *-*

  5. Demet

    Antigone; :))) Aslında bana da garip geliyor… Ama fotoğrafım yok diye yazmazsam araya mesafe girer, toparlayamam diye korkumdan azıcık da olsa yazayım diyorum :)))

  6. nisan ayı şaka gibi geldi zaten,
    sanki kış havalar soğuk,
    bulutlu ve yağmurlu:(
    çantan hayırlı olsun:))
    çekilişime beklerim
    hayırlı günler sevgiler:))

  7. Demet

    kübra; Sanki yavaştan ısınacak gibi havalar; ümit ediyorum :))

  8. o en puanlı çantayı görebilirmiyim canım;) bu arada özlemişim Demetcim denin bu güzel yazılarını ama en çokta ürettiklerini;)

  9. Demet

    meyra; Ben de seni çok özlemiştim canım, döndüğüne çok sevindim :) Ciciler çok yakında burada ;)

  10. Demet

    feyza; Geçici ise sorun yok, sık dişini ;)

Gezinme