Mart 2012 Hobi Dosyası

Mart ayına ait “Ben Yaptım” kategorisine yollayabileceğim yeni bir yazım olmadığına göre bu ayın hobi dosyasını da toparlayalım ufak ufak…

Bu ay keçelerle başlayan yolculuğum şekilli delgeç aşkı ile farklı bir alana kaymış olsa da dikiş makinesinin cazibesine kapılıp bol fermuarlı çalışmalarla renklenmiş.

mart 2012 hobi dosyası

Şöyle bakınca genel resime; “Aman canım, zaten fazla da birşey yokmuş” diye içimden geçirmedim de değil hani. “Koca ay boyunca bunları mı yaptın; bir de utanmadan insan içine çıkarıyorsun?!” diye ayıpladım kendimi :D Sonra tam zamanlı bir işte çalıştığımı hatırlayınca sözlerimi geri aldım :) Zaten aylık değil de haftasonlarımın dosyaları oluyor bunlar genelde…

Hem her ay da izin kullanamıyor ki insan; senelik 14 gün hakkımız var topu topu, Cuma günü alınan izinlerin 2 gün olarak değerlendirildiği de dikkate alınırsa… Ohooo… Daha bunun İzmir’ lik yaz tatili, İstanbul’ a gelecek annesi, Samsun’ da gidilecek düğünü var; idareli olmak lâzım :)

Not: Nisan ayında +1 gün tatilin hayali ile avutuyorum ben şimdi kendimi *-*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 yorumlar

  1. çok güzel şeyler hazırlamışsın,
    ellerine sağlık,
    hayırlı günler,sevgiler:))

  2. Demet

    kübra; Teşekkür ederim Kübra’ cığım :)

  3. Ellerine sağlık Demet’ciğim. Sen her boş anını değerlendirmeye çalışan, arı gibi çalışan, etrafındaki insanlara mutluluk dağıtan bir bahar perisisinnnnn!!! Bunu unutma, kendine haksızlık etme ;)

  4. Demet

    Emre Bora Bebek; :) Çok teşekkür ederim bu güzel sözlerine canım :) Kocaman öptüm seni ;) Ve tabii Bora bebeği *-*

Gezinme