Sehpamı Yeniledim

Bundan dört sene kadar önce, İstanbul’ a geldiğim yıl, Ikea’ dan altı tekerlekli bir sehpa almıştık; ancak taşınma esnasında sehpanın üst kısmı delinmiş ve artık kullanılamayacak hâle gelmişti.

15.042

Atmaya kıyamayıp bir yıl kadar bir süre bekâr evimin boş odasında tutup evlendikten sonra da krem renkli kapitone bir kumaşla kaplamıştım – gelin evine yakışmaz diyerekten :))

15.043

Artık iki yıl geçmişti ki ben o görüntüsünden sıkıldım ve Beşiktaş’ taki kumaşçıda görür görmez yarım metre diyerek aldığım bu kuşlu kumaşla sehpaya yeni bir soluk getirdim *-*

15.044

Sehpanın yüzeyinde delik olan kısmı daha önce doldurduğumuzdan çok uğraşmadığımı söyleyebilirim. Üstteki kapitoneyi de sökmeden kuşlu kumaşı ütüleyip üzerine geçirdim, altlardan gererek silikonla yapıştırdım. Kumaş kalın olduğu için köşeleri katlamak biraz zorlasa da Kadıköy Pazarı ganimetleri imdadıma yetişti ve sehpam yeni nostaljik havası ile köşede yerini aldı :) Bir süre de böyle gitsin bakalım… Sıkılırsam, bir kat daha çıkarım :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 yorumlar

  1. Nesliakcay

    demetcim çok güzel olmuş ellerine sağlık. bende sonunda dikiş makinemi aldım. hatta dün ilk denememi yaptım. çok zevkliymiş. işe dikiş makinemle beraber gelmek istiyorum:):):)

  2. Nilhan - Küçük mucizem

    bu benim çok sevdiğim kuşlu kumaşın. bence yerini bulmuş ve harika olmuş.

  3. çok şeker olmuş bu ayol!! bayıldım valla. İKEA yetkilileri görmesin, aynı desenden sehpa, puf falan üretirler hemen :))

  4. Çok hoş olmuş, güle güle kullanmaya devam edin:)

  5. Demet

    Nesliakcay; Haha :D İnsanın aklı kalıyor, değil mi? Çok iyi anlıyorum canım seni ;) Hayırlı olsun bu arada, güzel ciciler dikersin inşallah, mutlu-mesut geçinirsiniz makinenle :)

  6. Demet

    Nilhan – Küçük mucizem; Teşekkürler canım :) Evet, yazıyı paylaşırken aklımdaydın ;)

  7. Demet

    deniquo; Aaaa, evet, senin sehpa yenilemeni de görmüştüm; ellerine sağlık ;) Hadi bakalım, bir tur da sen yap kumaşçılara ;)

  8. Demet

    Antigone; Değil mi? Beklenir vallahi :))) Teşekkürler canım, beğenmene sevindim…

  9. Demet

    Emre Bora Bebek; Teşekkür ederim canım.

  10. vallaha iyi eşleriniz de beğeniyo evin her yerinde kuşlar çiçekler:)… ben 2 tane çiçeği zor kabul ettiriyom..