Rutinimi Kaybettim, Hükümsüzdür : )

Bir dönem haftada dört – beş kez yazma fırsatı bulurdum, ne güzel… Yazdıkça da anlatacaklarım çoğalır benim aksine… Ne zaman araya bir şeyler girsin, o zaman söylenecekler, anlatılacaklar saklanır kıyılara, köşelere… Haftabaşında dilediğim bir “İyi Haftalar” neredeyse tüm haftayı temsilen asılıp kalmış blogumda; çok ayıp çooook, hiç bana yakışıyor mu! :)))

Geçici bir süre olduğunu biliyorum zira; o yüzden içim rahat, benim yapacaklarım, edeceklerim öyle birikti ki; buraları bombardımana tutacağım günler de gelecektir elbet – bilen biler :) Hani her gün buralara gelip gidip neden yazmadığımı, moralimin bozuk olduğunu düşünenler varsa “Ben gayet iyiyim” diye sesleneyim onlara buradan ;)

Biraz yoğun olduğumu itiraf edebilirim ama; şu an nikah şekerlerine eşlik eden bir de gelin bohçası hazırlığım mevcut. Kardeşim Eylül ayında evlenmeyi düşündüğünden ben de kendime eğlenecek şeyler çıkarmakla meşgulüm anladığınız üzere *-*

Yalnız şu yaşımda bohça mevzusuna da daldım ya, artık ilerde çocuğum olur da mürüvvetini görmek filan nasip olursa konuya vakıf olmuş olacağım çok öncelerden. Bu da fena birşey sanılmaz hani :) Zaten kız isteme olayında bu görevi eşim üstlenmek zorunda kalmıştı, bu yaşta o “Allah’ ın emri” diye girerse olaya, bana da bir gelin bohçası hazırlamak yakışır zaten, değil mi? :))

Konuyla ilgili ortada biten bir proje olmadığından henüz, “Bunu yaptım, şunu yaptım” diye fotoğraflarını çekip paylaşamıyorum ama aklımda olan şeyleri buraya not düşmemin kimseye zararı olmaz sanırım :) Hem “Ne yapacaktım ben?” diye kara kara düşünecek olursam da buraya bir göz atarım *-*

– Bir tane defter aldım, büyük boy, kalın kapak; üzerini kumaşla kaplayıp; keçe, dantel, çiçek, artık aklıma ne gelirse onunla süsleyerek, yine ona uygun süsleyeceğim tüylü, pullu bir kalemle nikah-düğün anı defteri yapmayı planlıyorum.

– Gelinle damadın boyları birbirine yakın olduğundan gelin topuksuz bir ayakkabı giyecek. Ayakkabı süslemek zaten benim üzerinde doktora yaptığım bir konu olduğundan; bir tane babet, bir tane de converse tarzı bir ayakkabı süslemeyi düşünüyorum. Babetler bazen ayakları acıtıyor çünkü, artık sıkıldıkça değiştirsin ayakkabısını :)

– Olur da nikah şekerlerini bir gün bitirirsem, üzerleri kuşlu, alt kısımları mandallı magnetler yapmak istiyorum. Gelen misafirlere hatıra olarak dağıtılabilir…

– Takı merasimi sırasında tutulacak küçük yastık şeklinde süslü iğnelikler dikmek istiyorum ayrıca; iki tane olsun, biri gelinin, diğeri damadın yanında tutulur diye düşünüyorum.

Belki gelin arabasının üzerine süsleme olabilir; şu baykuş nikah şekerlerinin büyükleri mesela :)
Belki geline özel bir saç tokası…

Şimdilik aklımda uçuşanlar bunlar; vakit buldukça listeyi uzatabilirim. Yapmak istediğim çok şey var ama hangi birine yetişirim, bilmiyorum. Genelde işten eve geldiğim vakitler ve haftasonları bu konularla ilgilenebilmek için uygun oluyor. Haftaiçi her gün de gücüm olmuyor; çalışanlar halimden anlar :) Her haftasonumu bu işe ayırmaya çalışsam da bazen o da mümkün olmuyor; bir yere gitmem gerekebiliyor, ev işi-çamaşır-bulaşık zaten başımızda :)

Derken vakit geçiyor… “En azından iki buçuk ayım var” diyerek erken kalktığım için erken yol alacağımı düşünüyor ve umarım kendimi kandırmıyorumdur :)))

Eh, çok konuştum :) Düğün-dernekti konu, değil mi? O zaman geçen hafta Ortaköy’ de beraber çekildiğimiz bir fotoğraf eşlik etsin bu yazıya madem *-*

17.06

Dörtlü çekilmiş olan fotoğraftakiler – sırasıyla soldan sağa: Eşim, kardeşim, gelinimiz ve ben – zaten sondakini tanımamanız imkansız :))

Böylelikle şu kaybettiğim rutinimi tekrar bulmam konusunda bu yazının bir köprü olmasını diliyorum :) Hadi bakalım, enerjisi yüksek bir haftasonu olsun hepimize…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 yorumlar

  1. Hazırım,bekliyorum,kolay gelsin diyorum,sıraladıklarının hepsini burda görmek istiyorum :)
    Zevkli,yetenekli,yaratıcı Demet’cim, düşünüp istediğin her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle sana da iyi hafta sonları :)

  2. bir solukta okudum zevkle:))) bekliyorum o bütün yazılanları hem de en kısa zamanda. Ayrıca iyi olmana da sevindim tatlım:)

  3. fotoğraflar çok şeker. nikah şekerleri ve diğer hazırlıkları çok merak ediyorum. çok yorucu olmalı. kolay gelsin tatlım ;))

  4. Sevgili Demet ,
    Seni yine böyle yoğun, coşkulu ve kararlı bir şekilde görmek ne güzel :) Yapacaklarını sıralarken o kadar tatlı anlatmışsın ki görmek için sabırsızlanıyorum…
    kardeşinin düğünü şimdiden hayırlı olsun :)))

  5. Ohhh ohhh içim açıldı…Benim de rutinimi kaybetmiş bir halim var son günlerde.Enerjiya ihtiyacım vardı, aldım gidiyorum! :)

    Sevgiler :)

  6. bu güzel fikirlerin hepsini hatta daha fazlasını gerçekleştireceğine eminim canım :)
    keşke benim kardeşim olsaydında düğünümde bu anlattıkların benim olsaydı.. enerjimizi ve rutinimizi yakalamak dileğiyle :))

  7. Merhaba,nasılsın Demet?
    Resimler,yazın çok canlı,ben okudukça yüzümün almış olduğu şekli görmen lazım gülmeden yapamıyorum *-*.Evet yapıcak çok işin var inş hepsini yaparsın.Güzel telaş içerisinde sağlıklı ve mutlu kalman dileğiyle..:)

  8. Demet

    Banu; Evet, evet; ben de hepsini burada göstermek istiyorum :) İnşallah aksilik olmaz da daha fazlasını bile yaparım *-*

  9. Demet

    alonenes; İnşallah en kısa zamanda hepsi burada olacaaaak :)

  10. Demet

    Antigone; Biraz vakit alıyor sadece canım, aslında yorulmuyorum ben, eğleniyorum da işte çalışırken yavaş ilerliyor – tek sorun orda :)) Teşekkür ederim canım…

  11. Demet

    sezen; Çok teşekkür ederim canım, inan ben de göstermek için sabırsızlanıyorum :) Bitmediği için fotoğraf çekemiyorum ya, içim içimi yiyor :))

  12. Demet

    Emre Bora Bebek; Ohhh, ne güzelll :) Güle güle git – gel canım *-*

  13. Demet

    cemre; Motive edici bu yorum için çok teşekkür ederim canım :) Ayrıca güzel dileklerin için de… Hem belki yaptıklarım seni de kamçılar, bir bakmışsın sen de kolları sıvamışsın ;)

  14. Demet

    esra kocabıyık; İnan, ben de çok özlüyorum :)

  15. Demet

    Nazmiye; İşleyen demir ışıldarmış, bakalım yaşayarak göreceğim :) Çok iş = Çok eğlence :)