Gelin Babeti

Son zamanlarda gelinlikler altında farklı renk, düz ayakkabılar, salt beyaz, topuklu olanların yerlerine tercih edilmeye başlandı.

Eğer boyum uzun olsaydı (ya da eşimin boyu kısa olsaydı) mutlaka süslü bir babeti gelinliğimin altına tercih ederdim. Benim pozisyonum müsait değil, zaten elverse de ben sıramı savdım, sözüm bundan sonrakilere :)

Eğer çok sık topuklu ayakkabı giymeyen, o büyük günün stresini nasıl topuklular üzerinde taşıyacağınızı kara kara düşünen bir haldeyseniz, pekala yanınızda düz bir babet bulundurmak, giymeseniz bile düşüncede sizi rahatlatmaya yetebilir ;)

“Babetim de gelinliğimle uyumlu olmalı” diyenlerdenseniz; ki bu yazıyı şu an okuyorsanız eminim öylesinizdir, o zaman babetinizi gelinliğinize uydurun!

Eğer gelinliğinizi diktiriyorsanız, kullanılan gipürlerden, dantellerden ufak parçalar payınıza düşer, değil mi? :) Alın o parçaları; zevkinize göre aldığınız sade bir babetin üzerinde konuşturun. Biraz yapıştırıcı, biraz dantel basit ama şık bir sonuç için yeter de artar bile ;)

Eğer gelinliğinizi hazır alan gelin adayı iseniz koşun tuhafiyelere ya da en iyisi Eminönü’ne. Gelinlik kumaşçılarını didikleyin, yarım metre gipür işinizi fazlasıyla görecektir.

Peki, tüm bunları nerden mi biliyorum? Bakınız, işte buradan :)

turkuaz babet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 yorumlar

Gezinme