Blog , Bloglar :)

Ogle arasi …

Bloguma biraz vakit ayirayim , arkadaslarima ses vereyim istedim :)

Burasi benim evim gibi oldu ; kendimi inanilmaz huzurlu hissediyorum burada , bilmem siz de ayni misiniz …

Blog dunyasi ; seni seviyorum :)

Eskiden blogun ne oldugunu anlayamiyordum tam olarak , hep google da birseyler yazdigimda karsima blogspot uzantili yemek tarifleri cikiyordu :))

Sonradan icine girince anladim ki blog demek dunya uzerinde hayata senin gibi bakan insanlarin varligini anlamak demekmis. Yuzyuze gorusmedigin onlarca iyi kalpli arkadasinin olmasi ve onlari merak etmek demekmis :) Yeni birsey ogrendiginde blogunda arkadaslarinla paylasmakmis ilk aklina gelen :) Ya da ilk isin fotograflarini cekmekmis yaptigin bir tasarimin :)) Sonra uykundan fedakarlik edip onlara post yazmakmiss :))

Iyi insanlarin da sanal bir dokunusla hissedilebilecegini anladim :) Hatta garip bir sekilde , o iyi insanlarin cevremden cok burada yasadigina inanmaya basladim. Hatta ve hatta bazen paylasimlarinizi okudukca keske diyorum burada olsaniz , bana cok yakin ; arkadas olsak sizinle , beraber gezsek , alisveris yapsak :))

Cok sey katti blog dunyasi bana … Iyi ki varsiniz diyorum tekrar ve hepinizi kucakliyorum …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 yorumlar

  1. canım inan aynen senin gibi düşünüyorum iki dakka fırsat bulunca hemen açıyorum blogumu bana yorum geldikçe ben yorum yazıpta cevabını alınca daha çok mutlu oluyorum sanki buradaki arkadaşlıklar daha samimi daha candanmış gibi geliyor bana

  2. Cheerful Demet

    Evet Cemre cim ; aynen ben de post larima yorum gelince , yorum yazip da cevabini alinca cok mutlu oluyorum. Mesela , simdi cok mutlu oldum :))

  3. Ebet ebet ebet bende yürekten katılıyorum bu sözlere sanki komşu gibiyiz. Ben bunu pişirdim, sen bunu taşırdın, şu bunu dikmiş v.s.. :)
    İyiki var bu blog dünyası..

Gezinme