Fotoğraflar, Fotoğraflar : )

Instagram‘ a fotoğraf eklemek iyi, hoş – oldukça hızlı, kullanımı pratik de fotoğraf kalitesini çok düşürüyor yahu :/ Ben ağırlıklı olarak arka fonu beyaz kullandığımdan bir de, beyaz renk bir bakıyorum IG’ ye yükledikten sonra, krem olmuş, gri olmuş kimi zaman… Kaç kez yüklediğim fotoğrafı silip tekrar tekrar ışık ayarlarına baktığım oldu ama yok, fotoğraf Instagram’ da işlendikten sonra bu şekilde renk kayıpları oluyor maalesef. Hele benim gibi aynı fotoğrafın dizüstü bilgisayarda, masaüstü bilgisayarda, telefonda, tablette nasıl gözüktüğünü açıp kontrol eden ve aradaki farkları kıyaslayan bir “manyak” varsa, bazen Instagram kabus olabiliyor haliyle :)) Neyse, hal böyleyken ben de ses veremediğim dönemlerde çektiğim, elimde biriken fotoğraflarımı bloğuma da taşıyayım da fotoğraflar orijinal halleriyle sayfamda boy göstersin :)

* * *

Bu yeşilin her tonunu çok seviyorum. Mint yeşili, su yeşili, nane yeşili diye geçiyor sanırsam. Almayacağım bir şeyi sadece bu renk tonlarında olduğu için satın alabilirim – örnek oje :)

IMG_6214

Bu tacı geçenlerde yapmıştım keçeden çiçeklerle;

IMG_6261

Dün de bir miniğin başında fotoğraflama şansım oldu :)

IMG_6306

Evimin yeni mankeni – sıkıldıkça kolyelerimi takıyorum, eline çiçek tutuşturuyorum filan :))

IMG_6185

Elimde gerçek çiçek olmayınca imdadıma yapayları yetişti :)
Minik Ikea vazomun fotoğrafını çekmese miydim yani :)

IMG_6097

Bu mumlara da dantel geçtim yine evin içinde ne yapsam diye dolandığım günlerden birinde. Basit, kolay bir proje ama etkisi büyük :)

IMG_6060

Saat 5′ i geçiyor isimli çalışmam :))

IMG_6238

Pembe ve mor eşliğinde yaptığım kombin fotoğraflarım bunlar da ^_^

IMG_5898

IMG_5887

Ve Ikea’ dan aldığım, duvara kondurduğum kuşlar…

IMG_6111

Bir teneke kutu asla yetmez bizim gibi hobi severlere, gördüğüm kova, kutu ne varsa hoşuma giden, almadan duramıyorum :)

IMG_5823

IMG_5845

Benim rengarenk kanaviçe iplerim :)

IMG_5852

Puantiye sevgisi bir başka :) Tantitoni’ de görüp almıştım bu tabakla bıçağı da…

IMG_5479

Evimizin meraklısı :)

IMG_5470

Kullanmaya kıyamadığım kupam :)

IMG_5456

Görülen o ki; evde olduğum müddet içerisinde gördüğüm – aldığım ne nesne varsa, fotoğrafını çekip durmuşum :) Sadece üretmekten, tasarlamaktan aldığım haz bir yana, bu ve benzeri şeylerin fotoğraflarını çekmekten de inanılmaz keyif alıyorum. Fotografium sitesinden en sonunda artık dayanamayıp ürün çekim masası aldım. İşimi görür mü, küçük mü gelir, kullanışlı mı olur diye kafamda tereddütlerim vardı alırken ama, arka plan konusunda işimi fazlasıyla gördü, beyazın tonu konusunda biraz sıkıntı yaşadım ilk başlarda, ona da masanın üzerine farklı örtüler, kumaşlar, tül parçaları atarak çözüm buldum :) Masa krizimi şimdilik sonlandırdım gibi. İlerde başka şeylere merak salıp ona da bir kulp takmazsam tabii :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yoruma kapalı.