Yengesinden Geline Bir Adet Romantik Takı Askısı :)

Bir tane yapıp da durduğum görülmüş mü hiç? Değişik versiyonlarını yapmazsam çatlarım ben, değil mi? :)

takı_askısı_2_4

Birsürü yapıp renk renk asmak vardı duvarlara ama benim “koca koca” pek yanaşmıyor duvarlara çivi çakmaya; kiracıyız ne de olsa… Duvar yapıştırıcıları ile kendimi avutmaya çalışsam da diğer yanım asamadığım çerçeveler için yanmıyor değil hani…

Olsun, bunların hiçbiri yeni bir çerçeve boyama ve onu farklı bir amaçla görevlendirme projemi hayata geçirmeme engel değil. Hazır ben boya kokusu ile kafayı bulmuşken zaten bundan daha iyi bir zamanlama olamazdı.

Yalnız siz sanmayın ki ben sadece beyaz boya ile haşır neşir oldum tüm haftasonu. Kahverengi ve kırmızı boyaların da hakkını yememem lâzım. Hele o kendini kırmızı sandıran turuncu renk yok mu; tüm hayallerimi suya düşürdü :))) Ne varsa beyaz renkte varmış; yalnız onu bir kez daha anladım *-*

takı_askısı_2_2

İkinci çerçeve süsleme projesinde olaya biraz daha hakim olarak, delikleri daha fazla olan dantelimsi fistolara ağırlık verdim; ki benim görümce daha fazla takısını asabilsin *-* Ne de olsa çok değil, bir sene sonra gümüşçü bir kocacığı olacak :)) Şimdiden evindeki kutulara sığmıyor ondaki kolyeler, küpeler, yüzükler *-* Aslında onun bir değil, on tane takı askısına ihtiyacı var da neyse .)

Yeşilin en sevdiğim tonlarından bu fistonun beyaz çerçeveye olan uyumunu çok beğendim. Aralarda kullandığım krem tonlarında fistolar ve sutaşları ile herşeyle kullanmaktan vazgeçemediğim yarım inciler, yeşil fistolara renk uyumu sağlaması açısından eklediğim kuşlar (bunlar damattan) ve köşedeki krem saten kumaştan gülleriyle pek romantik oldu benim görümcenin takı askısı :) Güzel günlerde kullanır, baktıkça beni hatırlar inşallah…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 yorumlar

  1. hayatmelodisi/gullin

    bu da çok şeker..güzel günlerde kullansın görümce :)

  2. Demet

    hayatmelodisi/gullin, Gülin’ ciğim, teşekkür ederim güzel dileklerin için :)

  3. Çok güzel ben de yapmak istiyorum.Sende ne görürsem illa yapacağım:D
    Tabi bu ara elimden test kitaplarından başka birşey düşmüyor:)İnşallah gerçekleştiririm şu hayalimi.O zaman ilham perileriyle daha bir haşır neşir olacağım:)
    Güle güle kullansın:)

  4. Demet

    Sihirli Kokosh; Ne ilham alabilirsen yapabilirsin canım ;) Mutlu oluyorum zaten gördükçe ;) İnşallah hayaline de kavuşursun bu arada; sen çalış derslerine onun için ;) Bu arada, güzel dileklerin için de teşekkürler :)

  5. Demet

    cafenoHut; :) O zaman, sıradakini de beklemeni tavsiye ediyorum sana nohutçuk :))

  6. harika olmuş canım. bizde de aynı “çivi çakamama” sorunu var maalesef. yapamadığımdan mıdır nedir, bir duvarı komple çerçevelerle (içlerinde fotoğraf da olacak bittabi) kaplayasım var. kendi evimize inşallah!

  7. Demet

    Antigone; Aynı şeyden yaralıyız desene ve aynı şeyin hayalini kurar dururuz :) Kısmet, bakalım *-*

Gezinme