İşte Geldim, Burdayım : )

IMG_1893

Bugün tatilimin son günü. Tahmin ettiğim gibi annemin bizde kaldığı süreç içerisinde bilgisayar başına oturacak fırsatı pek bulamadım; gelen – giden derken vakit yine su gibi aktı, geçti… Her zamanki gibi planladığım ve yapmak istediğim çoğu şeyi de yapamadım zaten…

Asıl yarın işbaşı yaptığımda mail kutusunda beni kaç tane mesajın beklediğini merak ediyorum şimdiden – tatile çıkmadan bile onun stresi sarıyor gerçi ya :) Tertemiz bıraktığım masam dönüşümde beni bıraktığım gibi karşılamıyor hiç nedense :))

Annem birsürü ıvır zıvır getirmiş bana; buraya gelmeden telefonda ne istediğimi sorduğunda benim kendisine verdiğim cevap “Değişik hobi malzemeleri” olunca denk geldiği ne varsa sepete atmış; çiçek yaprakları, şekilli delgeçler, makaslar… Hatta ikinci bir döner kesici makasım bile olduğunu söyleyebilirim :)) Değerlendirebileceğimi düşündüğü ne varsa kapmış, gelmiş, sağolsun annem; fazlasıyla mutlu etti beni getirdiği hediyelerle de *-*

Yalnız duyduğum kadarıyla Almanya’ da pek kumaş bulunmuyormuş. Ya da annem civarı pek bilmediğinden denk gelmemiş olabilir ama hiç sorun değil; Kadıköy Pazarı gibi bir cennet varken elimizde, oralara hiç gerek yok zaten :)) Fırsatı bulunca pazar tezgâhlarına doğru bir tur da düzenledik bu boşlukta – annemin bahanesi ile ben de sebeplenmiş oldum diyebilirim kısaca :)

Son durum pek iç açıcı değil ama ne yazık ki… Pazardan yeni aldıklarım, annemin getirdikleri, benim yarım işlerim derken hobi odası diye tabir ettiğim kutu gibi yer iyiden iyiye cümbüş hâlini aldı… Şu noktada odanın kapısını itmeye korktuğumu tahmin edersiniz siz de :)

Ve öyle arayı açmamak için ufaktan bir ses vermeye gelmişken çok da uzatmadan ve vakit geç olmadan düzenleme işlerinin ucundan tutsam fena olmayacak sanki. Zira, önümüzdeki günler benim için biraz hareketli ve yoğun olacak gibi; ilham perilerinin bana uğramaya aralık bulamayacağını düşünürken, bari odam düzene girsin de az – biraz motive edebileyim kendimi :)

Not: Çekilişe katılım devam ediyor hâlâ; atlayanlar buradan göz atabilir…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 yorumlar

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    merhaba.ben bursadan esraa…ben doğma büyüme istanbulluyum,87liyim..blogunun tüm geçmişini kurcaladım..her satırında kendimi gördüm..hani derler ya insanın bi ruh ikizi vardır aşık olcağı kişi dışında, işte sende onu gördüm.. :) sanki beni yazmışsın..o kadar çok hobim var ki…
    keşke senin gibi hepsini yapabilsem… mutfak,pasta,börek,örgü ama ufak olcak ;)
    ayrıca çok da sabırsızım..elime aldığım şey hemen bitcek ben de görcem hemen yaptığım şeyi..o yüzden büyük işlere kalkışamam..mesela kazak öremem ama bebeğime converse patik örerim :):)
    ilk defa bi blogu bu kadar sevdim…
    senle tanışmayı çok isterim aslında..keşke imkan olsa.. neyse yaaa ben işte…böleyim kısaca.. :)
    tanıştığımıza çok memnun oldum :)
    buarada face: https://www.facebook.com/esra.kocabiyik.saglam
    blogum : http://www.esraninpastalari.blogspot.com/
    bi de bu blogum var http://esraninelisidukkani.blogspot.com/

  2. Ha geldin işte, bu gün aklımdan geçti nerelerde kaldı ki diye, meğer tatil derken ciddiymişsin. Gelmene sevindim. renkli bloğunda olmak her zaman huzur verici:) Özletme bi daha… Sevgiler!

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    söylemeseydin de anacığın aynı şeyleri toplar gelirdi eminim,onlardan iyi kim tanıyabilir ki bizi?umarım işe dönmeden önce düzenleme kısmını halletmişsindir çalışma odanda.zira işe dönüş günlerinde eve pek enerji kalmıyor ve biriken düzensizlik çalışma odalarının kapısını açarken daha bir tedirgin olmayı gerektiriyor:P ben bazı yoğun dönemlerde çalışma odama bir süre için dağınıklık odası oldu diyorum :P