Ramazan Gelmişse…

IMG_6486

Ramazan ayına girmemizin bloğum için de yeri çok ayrı, biliyor muydunuz siz? :)

IMG_6457

2009 yılında Ramazan’ ın ilk günü başlamıştım blog yazmaya ben;

+++
Uzuuun zaman sonra blog sayfamı oluşturup ilk yazımı yazmaya başladığım için kendimi tebrik etmek istiyorum öncelikle… Umarım Ramazan’ın ilk günü, attığım bu adım için de hayırlara vesile olur :)
+++

diye başlamışım yazmaya…

IMG_6463

Nasıl içten dilediysem, o gün bugündür bloğum hep hayatımın bir köşesinde. Aramıza zaman zaman mesafeler girse de, her zaman yazmaya fırsat bulamasam da, bazen canım istemese de, hele ki son bir yıldır burayı pek de güncel tutamasam da blogsuz bir hayat düşünemiyorum ben artık :)

IMG_6444

Son beş yıl içerisinde öyle çok şey öğrendim ki ben burda, öyle güzel insanlar tanıdım ki; şu bilgisayar başında harcadığım vaktin karşılığını fazla fazla aldım :)

IMG_6475

İlk yıllarda Blogger’ da yazardım, sonra şu blog yasaklarının olduğu dönemde radikal bir kararla kendi alan adıma taşındım. Pek bir sancılı dönemdi. Hatta ilk yıllarda yazdığım yazıları ordan buraya taşırken bazı yazılarım kayboldu, bazı eski yorumlar yedişer – sekizer aktarıldı :)) Neyin ne olduğunu, nasıl yapıldığını anlayacağım diye ne uykusuz geceler geçirmiştim :)

IMG_6495

Ramazan gelince böyle geçmiş yıllara, onun çağrıştırdıklarına gidiyorum. Bu sefer de bloğumu ilk yazmaya başladığım günler geldi gözümün önüne. Bir de bunun çocukluk versiyonları var ki; onları da başka zaman anlatırım :)

IMG_6508

Bu vesileyle, herkese hayırlı ramazanlar dilerim; sevdiklerimizle beraber huzurlu, sağlıklı, bolluk – bereket içerisinde…

Not: Fotoğrafların konuyla pek alakası yok, hobi köşemden çektiğim son fotoğraflar – durup durup bir şeylere el atmasam olmuyor :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yoruma kapalı.