Instagram’ dan Seçmeler – 2

Madem pek yazamıyorum bu aralar, ama Instagram’ dan eksik kalmıyorum; o zaman yeni bir seçmeler yazımla sessizliğimi bozayım istedim :) Gerçi Demetoloji’ yi bilen ve Instagram‘ da takip etmeyen var mıdır hala, bilmiyorum ama attım başlığı, gitti bir kere *.* Artık ikinci baskı oluyorsa da kusura bakmayın. Hem zaten bloğun yeri ayrı, burda yazmak bambaşka; bu fotoğrafları daha önce görmüş olsanız da siz gelir, yine yazımı okursunuz, değil mi? Okursunuz, okursunuz :)

LINEcamera_share_2014-08-12-12-51-52

Gelelim, bu aralar neler yaptığıma;

– Kendimi biraz alışverişe kaptırmışım sanki :) Ne yapalım, öyle güzel mutfak eşyalarına denk geldim ki bu ara; almamaktan alıkoyamadım kendimi. Ben mutfak eşyalarımı bundan 10 sene önce almıştım, daha doğrusu ben de değil, annem almıştı. Evlenirken bile eski evimden mutfak eşyalarımı getirip üstüne yaptığım birkaç eklemeyle sonlandırmıştım mutfak için çeyiz alışverişimi. O yüzden, hak ettim ben bu cici şeyleri – hemen de kılıfını bulurum :)

– Koton’ da gördüğüm Flamingo desenli üst de hayır diyemediklerim arasında ve tabii kolyeler… Evde çalışıyorum gerçi, hoş; o kolyeleri şimdilik takacak sebebim pek yok ama hep evde olmayacağım ya, elbet bulunur kullanılacak bir yer *.*

– Bir de bileklikler var tabii… Benim bileklerim ince olduğu için kendime göre kolay kolay bilezik, bileklik bulamam. Bu yaz nasıl olduysa benim gibi XS tipleri de düşünmüşler, sağolsunlar. Bileğime uyan birkaç parça şey bulunca hemen atladım :)

– Hep alışveriş yapmadım tabii yokluğumda :)) Arada gezdim de *.* Bunlardan biri de geçtiğimiz Pazar’ dı – eşimle ortak zamanımızı bu aralar sadece Pazar’ ları denk getirebildiğimiz için gezebildiğimiz zamanlar da çok kısıtlı oluyor haliyle. Beylikdüzü’ ne gittik şu bıcırığı görmeye beraber. Onu eskilerden tanıyanlar eminim olacaktır; Deren bebeğim benim :) Nasıl da büyümüş, nasıl da dillenmiş ^.^

20140812_132024_1_1_1

– Bir de benim Fuchiko kızlarım vardı hayatıma yeni giren. Onlara da değinmezsem olmaz. Ebay’ den aldım bu cicileri de, taa Japonya’ lardan geldiler evime :) Ne işe yaradığını merak edenler olacaktır, yeni yardımcılarım diyeyim özetle :) Fotoğraflarda bundan sonra bol bol dikkatinizi çekecektir.

2014-07-31-22-41-43_deco

– Yokken ben buralarda bir de Kore dizisi izledim. Instagram’ da arkadaşların tavsiyeleri üzerine başladığım ve bayram tatilini fırsat bilip bir çırpıda bitirdiğim A Gentleman’ s Dignity kesinlikle izlemeyenlere şiddetle tavsiye ettiğim, izlemezseniz çok şey kaçıracağınız bir dizi :) Öyle kolay kolay dizi, film tavsiyesinde de bulunmam, bu da böyle biline ;)

Çok gevezelik yaptım, daldan dala atladım sanki :) Uzun süre ses veremeyince hayatımda olup bitenlere kısa bir özet geçeyim dedim *.* Gerçi ben sayfalarca yazsam yine doymam da ana başlıkları verdim gibi, buna da şükür :)

Bu arada, üretimlerim kısa bir süre için durdu, hiç fotoğraf paylaşamamamdan anlaşılıyordur aslında. Gerçi hala satışlarım devam ediyor. Geceleri kargo paketi yapmaya devam ediyorum anlayacağınız :) “Artık satmıyor musunuz?” diye soranlar oluyor sesim pek çıkmayınca :) Yok, devam ediyorum, Demetoloji Dükkan‘ ın ne Türkiye ne yurtdışı ayağıyla pek ilgilenemesem de son dönemlerde, mevcut ürünlere gösterdiğiniz ilgi için yürekten teşekkürü bir borç bilirim :) Sadece özel sipariş alamıyorum artık, vaktim yok ne yazık ki; bu noktada da anlayışınız için teşekkür ederim. Böyle de yazınca millet kapıma dizilmiş, özel sipariş kuyruğunda bekliyor gibi oldu ama ara ara da olsa yazan, soran, eski yaptıklarımdan model kopyalatmak isteyen oluyor ama kimseye olumlu dönemiyorum özellikle son iki aydır, belki tekrar özel sipariş almaya yanaşmayabilirim bile… İlk fırsatta yeni ürünler de ekleyeceğim bu arada ama biraz daha zamana ihtiyacım var. Yoksa dükkanı açtı, kaçtı gibi olmasın; şimdilik kalbim sizinle :))

Bir de bu yazımdaki fotoğraflar cep telefonuyla çekildi, kalitesi pek iyi değil hiçbirinin o yüzden. İçime sinmese de pek, bu seferlik böyle olsun dedim. En kısa zaman içerisinde Canon’ umla çektiğim fotoğraflarla görüşmek üzere…

Dipnot: A Gentleman’s Dignity dizisine ait fotoğraflar çeşitli sitelerden alıntılanıp tarafımca kolaj yapılmıştır :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yoruma kapalı.