Bu Pazar: Kelebekler, Poğaçalar

Bu Pazar kelebeklere boğdum kendimi…

kadehler ve kelebek

Bir süre burada bol bol uçuşan rengârenk kelebek görebilirsiniz – baştan söyleyeyim :)

Bir de anne tarifi denedim; cevizli ve peynirli poğaça *-*

cevizli peynirli pogaca

Hamur işleri ile aram pek iyi olmasa da, daha doğrusu ben yaptıkça yiyecek, yedikçe de şişecek biri olduğumdan; unlu mamûl yapımına pek girişmesem de, fazla deneyimli olmamama rağmen fena bir sonuç almadım: Test ettim, yenilebiliyor :))

Her ne kadar eşim kendilerini az tuzlu bulmuş olsa da gidip gelip yediğine göre olmuş demektir *-*
Hem fazla tuz sağlığa zararlı :))

Ha bu arada, taa Almanya’ lardan bana telefonda tarifi verip, “Yaptıktan sonra fotoğrafını çek de internete koy, bakayım” diyen, son dönem teknolojik trendlere oldukça uyumlu anneme de kocaman bir alkış :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 yorumlar

  1. Demet

    cepaynası; Seveceğinizi biliyordum ;)

  2. Annen Almanya’lardan vermiş tarifi ama sen bize vermemişsin. Cık cık cık! Bu güzellikleri gösterip canımızı çektirdikten sonra böyle ortada bırakmak yakışmadı hiç yani ;o)

  3. Demet

    Ololi; :))) Vallahi canım dediğim gibi kendime çok güvenmediğim için vermemiştim tarifi *-* Ama madem istiyorsun; bir sonraki yazımda sana özel geliyor ;)

  4. Kelebek görmekten hiç şikayetçi olmayacak birileri varsa bende onlardan biriyim. Ayrıca kalıbıda çok güzelmiş. Merakla bekliyorum. (Bana keçe işini öğretmelisin.40’a az kaldı )

  5. Demet

    =/= YAVRUTO =/=; Evet, bu kelebek kalıbını yeni buldum canım. Ben de çok sevdim, keserken uğraştırıyor ama sonuca değiyor ;)

Gezinme