Geldi mi Yine Pazartesi!

Şu tatil günleri ne çabuk bitiyor ve ne zaman Pazartesi günü tekrar geliyor, anlamıyorum vallahi… Ne güzel şey saatin alarmına takılmadan doyasıya uyumak ve vücut dinlendiğine ikna olduğunda açılması gözlerinin kendiliğinden… O sabahları tatiller dışında da görür müyüz; orası meçhul ama fazla da bunalıma girmeden en iyisi kendimizi yeni haftaya hazırlamak :)

pembe saat

Birkaç gündür yazamıyordum; bir gün uyuyakalıp diğer gün diziye takılınca rutinimi bozdum – bu hafta telâfi ederim aksilik olmazsa *-* Hatta hemen şimdi yeni yazımın taslağını oluşturmaya başlıyorum bile – onun da haberini vereyim :))

Unutmadan… Hepimizin haftası çok güzel geçsin, yüzümüzü gülümsetecek ne varsa bizi bulsun *-*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 yorumlar

  1. Bence de çok hızlı geçiveriyor şu tatil günleri, mesela şimdi şu bir iki saat geçmese de birazcık daha keyif yapabilsem diye çırpınıyorum…

  2. 28 dk kaldı pazartesiye…. Offf offf zaman hafta sonları daha da mı çabuk geçiyor nedir???

  3. Demet

    cafenoHut; İşe gidince de o vakit bir türlü geçmek bilmiyor (kendi adıma); akşam olsun diye beklerken kendimi tekrar işyerindeki masamda buluyorum :/ Ne olacak bu halimiz? :))

  4. Demet

    zeynep; Teşekkür ederim Zeynep’ ciğim :)

  5. Demet

    Yasmin; Artık 9 dakika var :)) Kesinlikle haklısın; tatilde zaman su gibi akıp geçiyor…

  6. Senin ne olsa 2 gün tatilin var, ya ben zavallı pazar geçmesin diye beklemekten bir hal oluyorum of of

  7. Kızım okula başlamadan önce ikimizde uyku delisi tipler olarak vurur kafayı yatardık öğlenlere kadar.Ama ben biliyordum okula gitmeye başlayınca hayal olacak diye.Şimdi iki yıldır uyku yok bizde.Alıştı (-k !?) hafta sonu da uyuyamıyoruz artık..
    Yani damarıma başmışsınız Demet hn.:))))

  8. Demet

    tosbagalarr; Biliyor musun; ne zaman tatillerle ilgili konu açılsa aklıma geliyorsun… Gerçekten bak! ;) Senin durumun daha kötü, evet… Allah yardımcın olsun…

  9. Demet

    Sihirli Günce; Off çok kötü! Aslında erken uyanmak iyi oluyor günü kaçırmamak adına ama insan dinlenemedikten, sersem olduktan sonra da erken kalkmanın pek anlamı olmuyor. Kolay gelsin size de… :)

  10. Demet

    Rainbow Gatherer; Çok teşekkür ederim :)

Gezinme