Severim Ben Eylül’ ü : )

IMG_6833

Ağustos bittiğine göre yeni ayı Fuchiko kızlarımdan biri ile selamlayalım :) Yeni hafta, yeni ay hayatımıza güzellikler getirsin. Eylül’ ler güzeldir zaten; kitapların, kalemlerin, okulların habercisidir. Eylül’ le beraber öğrencilik yıllarıma giderim ben de, sanki ben de okula başlayacak gibi sevindirik olurum. Bu dönemlerde kırtasiyelere, kitapçılara girer çıkarım bolca; kırtasiye malzemelerinden payıma düşen var mı diye bakınırım sağa sola :)) Eylül’ ü severim ben… Havaların yavaş yavaş serinlemeye başlaması, dökülen yapraklar… Ruhum huzura kavuşur sanki takvimler sonbaharı gösterdiğinde… İçim umutla dolar nedensiz yere… Belki de yükselen burcum Başak, ondandır bu karşılıksız sevmeler :))

* * * * *

Derken yazının devamı gelecek gibi hissettirsem de yok, çok uzun yazmaya gelmedim bu kez, çenem düşmeye çok müsait ama yatağım uzaktan bana göz kırpar, gidip uyuyayım, sabaha iş var :) Bu yazı kısa geldi derseniz ama buyrun, buradan devam edin ;) Aklıma gelmişken bir de şurada duyurduğum çekiliş hala devam ediyor, katılmak isteyenlere ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 yorumlar

  1. Demetçim bu güzel çocuk figürlerini nereden alıyorsun? Çok güzeller! :)

  2. Ben de Eylül aylarını severim. Çoğu insan yazın bittiğine hayıflansa da bana yeni başlangıçlara yelken açar gibi gelir sonbahar. Tekrar açmak için kapanan doğayla beraber ben de yeni planlar yapar, hayaller kurar dururum. Benim hem ana burcum, hem yükselen burcum Başak. O yüzden midir dersiniz? :)

  3. Demet

    Magicka; Aynı ben :) Burçların etkisi var mı bilmem ama, Eylül bir nevi Aralık etkisi yapıyor bende de; yeni planlar, yeni hayaller..

  4. Demet

    Ipek; Canım e-bay’ den almıştım bunları. Fuchiko diye arat orda, bir sürü satıcı var ;)

  5. Demet

    love and smile; Ben de seviyorum çok, ortaya döküp döküp oynuyorum :))