Kot Pantolon Paçasından Bilekliğe Dönüşüm

Yine geçtiğimiz haftasonu üzerinde çalıştığım eski giysilerimden biri;

Bu seferki dönüşüm projesinin başrol oyuncusu; uzun gelen beyaz kot pantolonum (şu sıcak yaz günlerinde kurtarıcı bir renk olan beyaz hele hele pantolon giymek istediğimizde en çok rağbet gören seçenek olmalı)

Vakti geldi de geçiyor diyerek makas hazır elimdeyken ucundan pantolonuma da dokundurdum *-* Başarısız olmadığımı görmek ayrı bir keyiflendirdi beni. Tam o esnada, paçalardan arta kalan kot parçaları aklıma cin bir fikir getirdi.

Sanırım iki sene kadar önce buna benzer bir çalışmayı yabancı bir blogda görmüştüm, sitenin linkini anımsayamıyorum, not almamıştım. Blog yazarı gömleğin bilek kısımlarını düşürüp uçlarına dantel ekleyerek bileklik yapıyordu. Benimkiler de pantolon paçasından oldu :)

Paça kısımları zaten düğmeli olduğundan ekmeğime bal sürdü. Bana düşen görev, bileklerime uygun olarak paçaların genişliğini ayarlamak ve birkaç rötuş yapmak oldu. Oldukça basit olmakla beraber paçalar da böylelikle değerlendirilmiş oldu ;)

İşte sonuç;

kot pantolondan bilekliğe_1

kot pantolondan bilekliğe_2

kot pantolondan bilekliğe_3

kot pantolondan bilekliğe_4

Daha önce paylaştığım elbiseden etek dönüşümü yazım için buraya, t-shirt’ ten elbise dönüşümü yazım için de buraya tıklayabilirsiniz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 yorumlar

  1. Çok zarif durmuuş :) Cin fikirler serisi var zaten sende maşallah, hadi bakalım devamını bekleriz. Sevgiyle..

  2. Demet

    deliibu; Teşekkür ederim :) Devamı gelecek ;)

  3. Demet

    cafenoHut; Teşekkür ederim nohutçuk :) Aynı şekilde ben de seni hayranlıkla takipteyim ;) Ama ben daha silikon tabancamı gezmelere çıkaramadım :D

  4. Yine süper yine süper.Biraz boşlayınca birşeylerle uğraşmayı;sana uğramak beni gazlandırmaya yetiyor.Bugün ;gün boyu dip,köşe,cam,çerçeve temizlik,ütü,manikür,pedikür,Çokoyla uçurtma keyfi,yemek derken pilim bitti diye düşünüyordum ama şimdi:)))Galiba birazdan elime birkaç cici alıcam:)Muckss Harikalar ellerine sağlık

  5. Demet

    Sihirli Kokosh; O zaman ne mutlu bana :) O kadar işin ardından ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorum, ona rağmen gaz veriyorsam sevindim çok :)) Hadi bakalım, ilhamın bol olsun arkadaşım ;)

  6. Çok güzeller:)) Pozların da süper:)) Alttaki posta da bayıldım. Çok beceriklisin maşallah.

  7. Bloğunuzu geç keşfettim, çalışmalarınız çok güzel. Birşeyleri değerlendiriyor olmanız da ayrı bir keyif, bravo!

  8. Süper olmuş yine :) ah yavrum dirseklerini görüncek masa başında çok iş yaptığını düşünmeden edemedim yazık sana :) dirsek çürütmek böyle oluyor :)))

  9. Demet

    Nedret; Teşekkür ederim Nedret Ablacım :)

  10. Demet

    Semi; Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Beğeni almak da ayrıca mutlu etti beni :)

  11. Demet

    Ülkü; Teşekkürler, yalnız dirseklerin bileklik dönüşümü ile bağlantısını çözemedim :)

  12. Bağlantısı yok zati dikkatimi çekti inceleme altına aldım seni onu belirttim :))

  13. Bileklik gayet yaratıcı bir fikir ama sizin üstünüzdekilerle gerçekten hiç olmamış. Onu daha başka kıyafetlerle kullanmanız benim fikrime göre çok daha göze hoş gözükecektir. Morların tonları hep birbirinden farklı olduğundan güzel durmuyor.

  14. Demet

    abc; Yorumunuz için teşekkür ederim. Aslında bu sadece bilekliği göstermek için evde yaptığım alelacele bir kombin :) Yani ben onunla dışarı çıkmadım ve o şekilde giyinmeyi düşünmüyorum :)) Amacım kesilen pantolonla paçalarını bileklik olarak aynı karede göstermekti. Ton farklılığında haklısınız, dolabımda ona uygun bir kıyafet ayarlayamadım; bir dahaki alışverişe inşallah *-* Önerilerinizi dikkate alacağım. Katkılarınızın devamını beklerim. Sevgilerimle…

  15. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    süper bayıldım..özellikle benim giibi fakır kol giymeyenler için daha uzununu düşündüm bir an.

  16. Demet

    huzurmoda; Değişik şeyler de olabilir tabii…

Gezinme