Ben Bugün;

(?) Merak Ediyorum:

İşyerinde masamın üzerinde duran sprey kolonya ile mesai saatlerinden sonra kim banyo yapıyor? :))

(?) Anlam Veremiyorum:

Negatif insanlar; akşam olunca işten eve gideceğimiz tezinden nasıl bir gün mezara gideceğimizi düşünürler? :/

:)) Hala Gülüyorum:

“Hayatım, sen çok kilo aldın, zayıflamalısın”, diyorum yolda telefonla konuşurken ve tam o sırada alışveriş merkezinden içeri gireceğim için cep telefonunu kapatmadan çantamın içine atıp görevliye teslim ediyorum. Oldukça ağır olan çantamı ilk seferde kaldıramayan görevli bir de erkek olunca komiğime gidiyor ve tekrar telefonu alıp eşime; “Bak gördün mü?” diyorum, “Telefon açık olunca görevli bile çantamı taşıyamadı, çok ağır geliyorsun işte” :)))

;) Sen de Bil İstiyorum:

— Kredi kartlarının faizleri düşmesine rağmen ek hesap faizleri şu an kartlara oranla iki katı yüzde faiz oranında işletiliyor. Nakit avans deyip sakın bağrına basma!

— Cep telefonundan internete bağlandığında sayfalar istediğin gibi açılmıyorsa Google’ a başvur hemen; Google arama motoru üzerinden tıkladığın sayfalar mobil uyumlu açılıyor, söylemedi deme ;)

(+) Tavsiye Ediyorum:

— Faydalı içerik; yeni keşfettim: http://www.elvedaofis.com ; sen de ziyaret et, memnun kalacaksın ;)

(L) Seviyorum:

Blogumu, blog arkadaşlarımı, eşimi, hobimi,… Yaşamayı seviyorum… Çooook seviyorumm :)

(&) Umuyorum:

Bu yazı okurken seni gülümsetti, sana birşeyler kattı, seni mutlu mu mutlu etti :)

(+) İstiyorum:

Sesini duymak istiyorum, daha önce bana hiç yorum bırakmamış bile olsan bu yazı tanışmamıza vesile olsun, tanışıklarımla da kaynaştırsın istiyorum ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 yorumlar

  1. moda_kesh

    demet çok tatlısın ya nası güzel bi konsept yazı olmuş bayıldım ya ve evet beni gülümsetti ve eşine kilo esprine bende gülüyorum :))

  2. Etti etti yazın beni hem gülümsetti hem de mutlu etti :) Enerjin yazılarından bile hissediliyo demetcim :))

  3. hayat güzel

    yine çok cici ve farklı bi post olmuş canım:)

  4. Çokoprensin Tutkunu(Sihirli Değnek)

    Seni izliyorum ama hiç yorum bırakmamıştım:)Bunu kötü bir sebepten değil,sadece fırsat olmadığından diyelim.Çok hoş bir yazı olmuş gerçekten gülümsetti.Telefon mevzusu ayrıca güldürdü:)Bu aralar gülmeye ihtiyacım vardı.Enerjin bazen beni kendime getiriyor bilmeni isterim.Devamını bekliyorum.Senden ilham aldığımı da söylemeden geçmeyeceğim.Harikasın.Başarılarının devamını geleceğinden de eminim:)Bundan sonra bol bol yorum bırakacağım hatta belki sıkılacaksın;)

  5. Cheerful Demet

    moda_kesh – Sen de çok tatlısın kiii, boncuk göz ;) Eşim de "Yine beni rezil ettin" diyor, ehehee :D

    ENN MODA – Çok mutlu oldum o zaman benn :) Sağol canımcımm…

    hayat güzel – Teşekkür ediyorum tatlım :) Eğlenmene sevindim *_*

    Çokoprensin Tutkunu(Sihirli Değnek) – Öncelikle bloguma hoşgeldin :) Seni tanıdığıma çok sevindim Çokoprensin Tutkunu :) Ben de çokoprensi çok severim bu arada :)) Evet, bazen sürekli takip ettiğin yazılara yorum bırakmadan geçebiliyorsun, zamanın olmuyor ya da sonra uğramak istiyorsun, atlıyorsun, vs. Bundan sonra arayı telafi ederiz o zaman :)) Güzel sözlerin için ayrıca teşekkür ederim sana, ilham verebildiğime de sevindim *_* Daha sık görüşmek üzere diyor ve sana kucak dolusu sevgiler gönderiyorum :)

  6. Medanşeri

    şu kolonya mevzusunu ben de yaşıyordum ve birgün suçüstü yaptım :p
    biz gelmeden önce masalarımızın tozunu alan temizlik görevlisi masayı kolonyamla siliyordu. Fıss fısss yapıp bezle siliyor bi güzel.. kızsam mı gülsem mi bilememiştim :D
    cepten nete bağlandığımda kesinlikle Google çok işe yarıyor ben de tavsiye ederim :p
    şuan aslında ders çalışıyor olmam gerekirken burada yorum yazıyorsam yüzümü gülümsetmişsin demektir (;
    sevgiler, öpüyorum ennn kocamanından… :*

  7. Cheerful Demet

    Medanşeri – Yorumun için çok teşekkür ederim :) Çok yüksek olasılık benim kolonyam da aynı sebepten iki günde bitti gitti :)) Yüzünü gülümsetebildiğime sevindim, bil ki sen de beni gülümsettin ;) Sana iyi çalışmalar, sevgilerimle…

  8. hergun en az bir ziyaretin var.postlarını ve tasarımlarını izliorum evimi alınca benimde senin gibi bir hobi odam olucak sanırım:)
    çok hoş bir posttu.gülümsetti tşk

  9. Cheerful Demet

    whisper – Sürekli blogumu takip ediyor olman ne güzel :) Daha çok yaz bana o zaman ;) Senin de gönlüne göre bir hobi odan olur inşallah canım, fotoğraflarını beklerim ;)

  10. Maaşallah sana daha çok sevmeye başlıyorum seni haberin ola :) bu arada onaylamakta güçlük çekmedin umarım yorumlarımı :)))

  11. Demet

    :) Yook, güçlük çekmedim :) Ben yorum severim, bilesin ;)

Gezinme