Bir Bilezik, Bir Etek

Parmaklarım gibi bileklerim de ince olduğu için kendime uygun bilezik bulmakta zorlanırım. Hatta yaz geldiğinde şıkır şıkır rengarenk halka bileziklerden takmak isterim hep ama hiçbir zaman istediğim ebatta bir bilezik bulamam. Hatta mağazaların aksesuar bölümünde ilk olarak bilezikleri dener, hayal kırıklığı ile yerine bırakırım hepsini :))

Ben tam ümidi kesmiştim ki; İzmir’ e gittiğimde bir bijuteride tam da benim bileklerim düşünülerek yapılmış plastik bileziklere denk geldim. Çocuk bileziklerinin bir büyüğü diyelim *-* Gözüm dönmüş olmalı, sanırım 12 tane almışım :)))

İşte öncesi ve sonrası ile yeni bileziğim:

mor bileklik_2

mor bileklik_1

Bu arada, siz bakmayın dün fiyonklu eteğin kendini beğenmiş tavırlarına. Benim diktiğim iki numaralı bebek eteğinin de yeri bir başkadır :)

2 numaralı etek

Sadece sizlerle paylaşmayı atlamışım, hemen fırsat bildi bu boşluğu tabii :)) Siyah tül üzerine sarı renkli ince kurdele dikerek, içi astarlı, beli lastikli yaptığım basit bir çalışma yine :)

Neden sürekli bebek eteği diktiğime gelince; sadece kumaşların ziyan olmaması için :) Evde bunları giyecek bebek yok malum :)) Henüz daha büyük dikiş projelerinde kendime tam olarak güvenemediğim için şu etapta bebekler için birşeyler dikmek daha iyi oluyor; çünkü herhangi bir kursa gitmeden deneme-yanılma yolu ile birşeyleri öğreniyorum ve kendi adıma da sonuçtan gayet memnunum; hele ki bir dönem makineye ipi nasıl takacağımı kara kara düşünürken :))) Ve annem gibi dikiş harikaları yaratan bir bayandan da iyi not almışken :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 yorumlar

  1. coookkkk guzelll olmuss bıleklıgınnn:))) hatta yanımda bızım ufaklık var elıfff soyledıgı seyı bıre bır agzından yazıyorummm

    “”aplaaa cookkk gusell bı bileklik demii:))))”””

  2. Bilezikten süper iş çıkmış :) o etekler ne oluyor peki malum kızım var benimde :P

  3. Demet

    filizinevi; Teşekkür ederim Filizcim. Beğenmene çok sevindim :)

  4. Demet

    fatma; Elifcik’ e teşekkür edelim o zaman :) Zevkli hatun olacak belli :p :D

  5. Demet

    Ülkü; :))) O etekler şimdi kendilerine bir model arıyorlar fotoğraflanmak için :))

  6. Demet

    Bahar ve kızısı Yağmur; Teşekkür ederim canım :)

  7. Demet

    hayatmelodisi; Teşekkürler Gülincim. Büyüklerine el atmama da az kaldı :)))

  8. Bravo tatlım.Bilez çok güzel mor olması ayrı güzellik tabi.Zaten aksi düşünülemezdi:))Eteğe gelince ucundan accık eski postlarda görmüştüm ama sen demesen siyah olduğunu bilmeyecektim ve hala lacivert veya patlıcan morunda ısrarlıyım.Yani öyle görünüyor.Hatta lacivert ve sarı ne de yakışmış demiştim ilk bakınca:)))))Öptüm

  9. Demet

    Sihirli Kokosh; Bak, benim de kafamı karıştırdın şimdi :p Yook, yok, siyah bu :) Ekran görüntüsünden kaynaklanmış olabilir mi ki :)) Amaan, ne önemi var :D Ha siyah, ha lacivert; beğenmişsin ya, gerisi boş ;) Öpüyorum canım seni…

  10. Demet

    Deli Anne; Öyle miii… Beğendin demek :) Fotoğrafların da iyi not alması ayrıca mutlu ediyor beni *-* Teşekkür ederim çok çok :)

  11. Demet

    yıldız; Teşekkür ederim canım. Beğenmene sevindim. İlk fırsatta büyük bir etek de dikmeyi deneyeceğim *-*

  12. Geliyorum,bakıyorum ve görüyorum ki fikirler ,çözümler hatta da ifadeler benimkiyle pek bi pararlel :)) Sevdim ben demotojiyi ,alıcam bu eğitimi :)) Öpüldün canımcım !

  13. Demet

    Tazekahve; Ne iyi ettin de geldin :) Seni bulduğuma sevindim *-* Daha çok görüşmek üzere ;) Sevgiler…

  14. Mor en sevdiğim renklerden biri hele bu bilezikte harika olmuş.. Ne güzel, ne şık olmuş… böyle mezuniyet törenlerinde falan takılacak bir aksesuar olmuş… Çocuk etekleri de çok şirinler, ben de yavaş yavaş girmek istiyorum şu dikiş olayına… Çocuk kıyafetleri ile başlayabilirim…
    Aşağıdaki adresi mutlaka ziyaret et çok şirin çocuk kıyafetleri var, kalıplarınıda indirebiliyorsun..
    http://www.oliverands.com/

  15. Demet

    cafenoHut; Çok teşekkürler :) Vermiş olduğun siteyi ilk fırsatta inceleyeceğim. Dikişe başlamak için çocuk kıyafetleri ideal; hem küçükler, hem şirinler, hem de dikişleri çok çabuk bitiyor :))

  16. aaahhh ahhh benimde burnum sızladı şimdi izmir diyince
    ama az kaldıııı
    ağustosta bende oradayım
    bu bilezikleri nereden aldığınızı tam olarak öğrenebilir miyim :D

  17. Demet

    seeerap; Benim yerime de gez İzmir’ i :) Bilezikleri İzmir’ in merkezinden değil de, Torbalı’ dan aldım, küçük bir ilçesi İzmir’ in; bilir misin oraları? :) Tarif edeyim mi aldığım yeri :))

  18. wuuuuuu nerden nereye hep merak etmişimdir böyle kokoş şeyler yapabilen insanlar kimdir nedir nasıl yapar nasıl bu kadar yakıştırır diye bir kişi buldum sanırım :)))

  19. Demet

    tuba; :))) Şımarttın beni, bak şimdi :))) Teşekkür ederim Tubacım ;)

  20. bilezik çok şık olmuş bende bu aralar bununla ilgili bir çalışma yapıcam bakalım becerebilcekmiyim:)

  21. Demet

    büşra; Çok basit birşey bu Büşracım, çok daha güzelini yapacağının garantisini veriyorum sana ;) Herşey yaratıcılığa kalmış *-*

Gezinme