Haftasonundan…

piknik1

Havaların güzelleşmesini fırsat bilip mini bir piknik düzenledik geçtiğimiz haftasonu; ancak İstanbul halkının hepsi mi bu fırsatı bekliyordu bilinmez, neredeyse bir saatimiz orman alanında boş masa aramakla geçti… Sonunda pes edip yere oturan bizimkilere ise ottan, böcekten huylanan biri olarak ne yazık ki eşlik edemedim. Zaten çantamın üzerinde gezinen bir böcek saatlerce kaşınmama yetti de arttı bile :))

Olsun, benim böyle durumlar için bir B planım her zaman vardır :) Başıma geleceği bildiğim için, hehe :D Tahmin ettiğiniz üzere imdadıma Canon’ um yetişti. Yalnız ağaçların arasında objektifinize sürekli yeşilliklerin takılması bir noktadan sonra sıkıcı olabiliyor; sanki aynı karenin üzerinden ezber yapar gibi :)) O yüzden biraz harekete ihtiyacınız olması an meselesi :)

Onu da çözdüm, çok şükür *-* Nasıl mı? İşte böyle;

piknik2

piknik3

piknik4

piknik5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 yorumlar

  1. çok güzel olmuşlar.. bol bol satışların olsun bu güzel fotoğraflar sayesinde Demetcimm..

    Bloga yazdığın yorumu okudum ama cevap yazamıyorum okulda yasaklı.
    Buradan yazayım dedim. Photoshop yok bende, bilmiyorum zaten :(
    picasa’da blog ismimi yazıyorum. Bir de bazılarında doygunluk ayarını yükseltiyorum mesela merdiven başı öyle o resimlerde ama her fotoğrafta olmuyor. çok sırıtıyor.
    O yüzden fotoğraf makinasının pozmetresindeki değeri normalden biraz daha eksiye alıyorum artık. renkler daha canlı oluyor.

    Bir de son yazıdaki olayı takma, boşver.. Her insanı anlamaya çalışmak yorar ;)

    Öpüyorum..

  2. Demet

    nazo; Teşekkür ederim canım. Photoshop kullanmamana rağmen resimlerin renkleri çok güzel o zaman; tebrik ederim ;) Makinede dediğin olayı ben de deneyeyim bir bakalım… Photoshop üzerinde ben çat pat birşeyler yapıyorum, eskiye göre daha iyi ama öğreneceğim çok şey var yine tabii… Zaten bu bilgi denizinde sürekli yeni şeyler öğreneceğiz, o muhakkak :) Bu arada, son cümleyi de tuttum; her insanı anlamaya çalışmak yorar ;) Çok doğru! Ben de öpüyorum…

  3. Yaptıklarının güzelliği yanında fotoğraflar da ayrı bir güzel olmuş :) Eline, bakışına sağlık.
    Hoşça kalasın :)

  4. onu bunu bilmem de fotoğraflar çok güzel.bakmaya doyamadım

  5. Demet

    pembe düşler; Teşekkürlerr :) Ben de çok seviyorum o ayakkabıyı. Benden de sana öpücük *-*

  6. Demet

    deliibu; Teşekkür ederim canım :) Beğenmeniz beni çok mutlu ediyor, daha güzel şeyler yapasım geliyor :))

Gezinme