Teni’ nin Yılbaşı Kurabiyeleri :)

teni_kurabiye_1

Teni, işyerinden arkadaşım ve çok güzel kurabiye yapıyor :) Onları ofise getirdikçe de aklımı başımdan alıyor ve an itibari ile kendimi yeni bir konunun kollarına atmamak için zor tutuyorum *-* Neyse ki bu kadar meşakkatli bir iş için mutfağa girecek vaktim yok da yırtıyorum :))

teni_kurabiye_14

teni_kurabiye_13

İki hafta kadar önce yılbaşı için yaptığı kurabiyelerin fotoğrafını çekip çekemeyeceğimi sorduğunda seve seve kabul ettim. Zaten artık çevremdekiler tarafından şu çok iyi biliniyor ki; milletin çöplerini (!) toplamak dışında fotoğrafını çekecek nesneler bulmak da beni acayip mutlu ediyor :)

teni_kurabiye_9

teni_kurabiye_3

Aslında bu fotoğrafları geçen hafta çekmek istemiştim, ancak kurabiyeler elime geç ulaşınca bu haftasonuna kaldı. Malûm haftaiçi fotoğraf çekmem özellikle kış zamanı imkânsız. Ben ne yapacaksam hepsi haftasonuna birikiyor… Bugün de hava kapalı bile olsa, Kadıköy Pazarı’ ndan fon yapacağım diye aldığım kumaşı da kullanmak için döktüm kurabiyeleri sehpanın üzerine, oynadım onlarla :) Yenmeyeceğini bildiğim için rahatım *-*

teni_kurabiye_11

teni_kurabiye_10

teni_kurabiye_4

Uzun yol kat eden ve bana ulaşana kadar fazlaca mıncıklanan bu kurabiyeler yine de yeterince fotojeniktiler de işim pek zor olmadı :))

teni_kurabiye_7

teni_kurabiye_6

teni_kurabiye_5

teni_kurabiye_2

Not: Sanki biraz fazla fotoğraf çekmişim :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 yorumlar

  1. İyi ki çekmişsin:) Hepsi harika.. Bir de hiç utanmadan bunları görünce kurabiye işine girmek istiyorum:))
    Birşeye de özenmiyeyim be kardeşim…
    Arkadaşının ellerine sağlık , nefis görünüyorlar..

  2. Demet

    cafenoHut; :) Ayda’ cığım bence sen kurabiye işine çoktaaan girdinn :)) Senden çok daha güzellerini bekliyorum ben *-*

  3. nesliakcay

    Hepsi mükemmel görünüyor demetcim. dün akşam bende bir şeker hamurlu kurabiye denemesi yaptım. Baya amatörceydi tabi:) ama çok zevkliydi bence hemen el at sende bu konuya. mutlu yıllar canım

  4. ah insan o kurabiyeleri yemeye kıyamaz zaten Demet’cim..fotoğraflar da harika olmuş hani..sen bu işi baya kotardın maşallah sana…sevgiler…

  5. Demetcim fotoğraflar o kadar başarılıki tekrar tekrar baktım. Benim gibi kurabiye yapma yeteneği sıfır olan biri için nasıl ulaşılmazlar bi bilsen. Çam ağacı ve çelenk favorim.Pembe yıldızın üstündeki kartanesi ise harika harika. Boynuma takıp gezesim var o derece.İkinizinde ellerine sağlık.

  6. Demet

    hayatmelodisi/gulin; Çok teşekkür ederim canım…

  7. Demet

    nesliakcay; Mutlu yıllar dilerim sana da Nesli’ ciğim :) Gaza getirme benii :)))

  8. Demet

    Ololi; Çok teşekkür ederim canım :)

  9. Demet

    Bahar ve kızısı Yağmur; Çok teşekkür ederim Bahar’ cığım :)

  10. Demet

    filizinevi; Evet canım yaa, süs diye saklar insan o kurabiyeleri :)) Fotoğraf konusunda da kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum Filiz’ ciğim, beğendiysen ne mutlu bana :)

  11. Demet

    =/= YAVRUTO =/=; Çok teşekkür ederim canım, fotoğraflarımı beğenmene çoook sevindim :) Kapalı havada evin içinde bayaa mücadele ettim çünkü :)) Aslında sen de biraz uğraşsan yaparsın gibi bu kurabiyelerden :) Sanki ben yaptım da :p :)))

Gezinme