Esiyor İçimde Aralık Rüzgârı…

gtspe_sweatstoc01_xlHenüz Kasım ayındayız ama ben ruhen Aralık ayında hissediyorum kendimi… Biliyorum, biraz erken başladı esintiler bu kez :) “Vitrinler de bir süslenemedi, gitti” nidalarında internette bakındığım yılbaşı dekorasyon fikirleri ile avutuyorum kendimi bu aralar… Sonra da hayallere dalıyorum :)

Pek severim Aralık ayını zaten; hatta yılın en sevdiğim ayı desem diğer aylar gücenmez bana, değil mi? :) Kim içinde kendi doğumgünü olan ayı favorisi yapmaz ki zaten ;) Hem kış mevsiminde doğum günü çocuğu olmanın havası da bir farklı; tüm yeni yıl süslemeleri sanki benim için yapılıyor gibi her sene :))

Alınacaklar, yapılacaklar… Yine bir sürü şey çıkardım kendime; hepsine yetişebileceğim de yok ya neyse :) Maksat ruhum doysun yeni yılın coşkusuna… Seviyorum ben yeni yılın renklerini, süslemelerini, o havayı solumayı *-* Hediye almaya-vermeye bir vesile çıktığı için bile sevebilirim bu günü :)

Hem yeni bir başlangıç, yeni ümitler, yeni dilekler, moral-motivasyon oluyor… Eh, hayatı da zaten böyle “detaylar” yaşanılası kılıyor…

Not: Resim Martha Stewart sitesinden alıntıdır. Benim de yılbaşı çoraplarım burada boy gösterecekler – umuyorum *-*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 yorumlar

  1. Ben de aynı moddayım. Bloglar yaptı bizi böyle. Tüm yabancı bloglarda muhabbet aynı. Nasılda doyasıya yaşıyorlar böyle günleri.

  2. Demetciğim ben de bayılırım kışa hele ki yeni yıl coşkusu yok mu? Haydi başalayalım artık yeni yıl süslerine…

  3. Ben hiç hazırlık yapmam, yılbaşıymış süslemeymiş yıllar yılı hiç sahiplenemedim bu olayı 2 sene önce bir yılbaşı ağacı aldık en kıytırığından o bile eşimin zoruyla girdi bizim eve. Belki seneye kızım biraz büyüyünce onun hatrına ben de girişirim ev süslemelerine falan Bu arada bu işe özenen, hazırlık yapan insanları da kıskanmıyor diilim o ayrı :)))

  4. Demet

    cafenoHut; Hay ağzına sağlık :) Aynen dediğin gibi yabancı blogların etkisi tüm bunlar :))

  5. Demet

    colette; Bu haftasonu kısmet olursa başlıyorum ucundan yeni yıl süslerine :) Bu arada, bu coşkuyu yalnız yaşamıyormuşum; sevindim :))

  6. Demet

    Missred; :))) Bence sen bu seneden ufak ufak başla süslemelere; hem önümüzdeki seneye hazırlık olur ;) Hem yaptıkça nasıl da içindeki sevinç artacak, sen de bu coşkuyu doyasıya yaşayacaksın, gör bak ;))

  7. Ben de çok severim bu ışıl ışıl Aralık ayını!Mağazaların, dükkanların süslenmesini, her yerde başlayan yılbaşı indirimlerini:) Demek senin de doğumgünün bu ayda!Ne güzel, ne mutlu sana!

  8. Demet

    Canan Bahadır; Biz kadınlar hep aynıyız desene :)) Seviyoruz ışıltıları ;) Evet, Aralık doğumluyum ben *-* Yoksa, sen de mi? :)

Gezinme