Bir Gün Çocuğum Olursa…

İpe dizilmiş bu sevimli giysilerden onun da odasına asacağım; kız ya da erkek fark etmez ama kız olursa biliyorum; çok süslü etekler, elbiseler olacak orada :)

homedecor

homedecor2

Şimdiki anne adaylarına ve zamanı geldiğinde kendime güzel fikirler verir umarım… Siteyi mutlaka ziyaret etmenizi tavsiye ederim; içeride birbirinden yaratıcı esin kaynakları var. Hatta süslemenin yapılış aşamalarına da buradan ulaşabilirsiniz ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 yorumlar

  1. Tez zamanda olsun çocuğunda yap bunları :) ben mi yapmam yok bana göre değiller :)

  2. Demet

    halime; Sen de sağol Halime’ cim, beğenmene sevindim :)

  3. Demet

    Ülkü; Bakalım hayırlısı diyelim :)

  4. Bayıldım:)Süpper fikir.Çoomun ayrı odası yok ama bizim odamızda ikamet ediyor pardon oda o kadar onunla bütünleştiki biz onun odasına yerleşmişiz gibi emanet duruyoruz:))Çatı katı ve ufak bir ev.Büyük bir eve geçme iktimalim var eğer vazcaymazlarsa kayınvalidemlerle yer değişikliği olacak.Stresle beklemedeyim:(Dua et olur mu?Çnk Çokomun artık özenle döşeyebileceğim bir odası olsun istiyorum.Senden de en kıvırcığından bir bıdık:)))Tabi önce herşeyin tadını çıkart

  5. Demet

    Sihirli Kokosh; İnşallah canım, herşey gönlüne göre olur. Ben de seneye evi değiştirmeyi düşünüyorum, bakalım. Ev küçük olunca ıvır zıvırla yerleşilmiyor, hele sende çocuk var, tahmin edebiliyorum zorluğunu. Hepimiz için hayırlısı ;) O bıdık için daha var canım bu arada :))

  6. çok güzeller bir bebeğim olursa deneyebilirim bunları yapmayı:)

  7. Demet

    fenizma; Evet, bence de basit ama şık çözümler ;)

  8. Demet, kız bebekler için cici cici etekler, külotlar yapıyorsun hepsi harika eline sağlık. Erkek bebekler için birşeyler var mı diye ne zamandır inceleyemediğim siteni baya bir karıştırdım. Benim bir oğlum olacak :) Neyse ki henüz 2,5 ayımız daha var.O zamana kadar senden esinlenecek süslemeler (bebek şekeri, oda süsü, kapı süsü vb.), çalışmalar görürüz belki ;) Çok yoğun çalışıyorsun biliyorum, sadece biryerlerde gözüne çarparsa ve paylaşırsan o bile yeterli :)

    Sevgiler

  9. Demet

    Derya; Erkek mi olacak :) Hadi hayırlısı…

    Gözüme çarparsa bir şeyler; emin ol, paylaşacağım; notumu aldım – biraz arşiv kurcalayayım, bakayım ;)

Gezinme