Rengârenk Yastıklar

Bu haftasonu elbise dikme hayallerim suya düşünce Ikea’ dan aldığım kumaşlarıma el attım. En sevdiklerimden bir tanesi olan bu rengârenk yuvarlaklarla bezeli kumaştan bir tane yastık çıkarttım.

rengârenk_kolaj_4

Kumaşım az olduğu için bir taneye müsaade etti ama artan bir şeritlik kısımdan sade bir kumaşı hareketlendirerek rengârenk yastığa bir de eş diktim.

rengarenkyastiklar1

Yalnız o sade kumaşı da hiç ummadığım bir anda buldum, ben tükendi diye biliyordum. Görünce altın bulmuş gibi sevindim :)

rengarenkyastiklar2

Önizlemesini daha önce burada paylaştığım yeni yastıklarımı çok sevdim.

rengarenkyastiklar3

Yine kısa süren basit bir proje olmakla beraber dikişe yeni başlamayı düşünen arkadaşlarıma bu tarz kumaşlardan yastıklar dikmelerini tavsiye ederim. Dikerken kumaş kolay kolay kaymadığı için rahatlıkla dikebilirsiniz, o renkli desenlerden ruhunuzun alacağı pozitif enerji de cabası ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 yorumlar

  1. çok marifetlisin maşallah.çok şeker olmuş.ellerine sağlık canım benim…..

  2. Demet

    halime; Teşekkür ederim Halimecim, beğenmene sevindim *-*

  3. Demet

    tala; Dikiş bahane, kumaş şahane ;))

  4. biliyorum bu kumaşı, siyah tonlarında bir benzeri de bende var. ama stokta şu anda, ne olacağı belli değil henüz. onun da günü gelir elbet. ellerine sağlık, çok şeker olmuşlar ;))

  5. Bu arada bana yazdığın yoruma cevap olarak da yazdım, bir de burdan sorayım; blogun yazı kısmını ben genişlettim, öyle daha ferah geliyor bana. ama senin fikrini de merak ettim şimdi, kötü mü görünüyor?

  6. eee ben niye bu kumaşı hatırlamıyorum, hayır yani İkea’daki tüm kumaşları okşamışlığım vardır da ondan dedim…
    Çok güzel olmuş yastıklar ellerine sağlık…

  7. Demet

    Antigone; Teşekkür ederim canım. Senin de o kumaşla tasarımını merakla bekliyor olacağım ;)

  8. Demet

    Antigone; Farklı bir bilgisayardan tekrar kontrol ettim şimdi :) Şöyle cevap vereyim sana; ekranı geniş olan bilgisayarlar için süper, benimki gibi dar ekranlı laptop lar için kötü değil ama mouse ile yana kayarak okumak zorunda kalıyorsun :) Ancak ben de geniş ekran daha çok seviyorum canım, senin nasıl içine sinerse öyle kullan, ben her ikisini de bir şekilde okurum ;)

  9. Demet

    cafenohut; Çok teşekkür ederim :) Sanırım Ikea’ da kumaşlar çok hızlı şekilde tükeniyor. Çünkü ben kumaş almaya gittiğimde de beğendiğim ama devamını bulamadığım bir sürü kumaş vardı, belki stok bittiği ana denk gelmişsindir. Normal zaten; bizim gibi Ikea canavarları varken :))

  10. canımcım şu hünerli ellerini birde benim eve değdirsen ne güzel olur:)) Ankarada olsan bu hafta sonu İkeada nefes alırdık sonrası malum;) bayılıyorum senin gibi hünerli arkadaşlara maşalllaaaahhh diyorum..öpüldün canım

  11. haklısın tatlım, laptopla okumak zor olabilir. daha önce de header’ımla ilgili benzer bir sorun olmuştu. biraz daralttım zaten. teşekkür ederim canım ;D

  12. Böyle daha güzel olmuş.Biri sırf desenli diğeri hareketlendirilmiş olarak ben daha çok beğendim.Tarz olmuş yine tatlım harikasın.Dikiş makinasını ciddi ciddi kafama koydum.Gördükçe yaptıklarını içim gidiyor:))

  13. Demet

    meyra; Yakın olsaydık keşke :) Doyasıya gezerdik Ikea’ yı, kumaş reyonunu da es geçmezdik tabii ;) Ben de seni öptüm canım:)

  14. Demet

    Bernacan; Teşekkür ederim Bernacım, güzel yastıklarmış cidden, çok beğendim :) Bu arada, link olarak göremedim, senin blogun var mıydı?

  15. Demet

    ruşen; Teşekkür ederim Ruşencim, harikalar yaratan kumaş oldu bu yastıklarda *-*

  16. Demet

    Antigone; Ben teşekkür ederim canım, öpüldün *-*

  17. Demet

    Sihirli Kokosh; Teşekkür ederim canım, benim de içime çok sindi :) Gerçi eşim yastık sayısını sürekli artarken gördükçe bu kadar yastığı ne yapacağımı düşünmeye başladı :))) Dikiş makinesini ise şiddetle tavsiye ediyorum; çok eğlenceli birşey yaa :)

  18. Cok aktıf tutamadıgım bır gunlugum var, ogluma hatıra olarak yazmaya calısıyorum arada. Ama blog sayılmaz bana gore

  19. Demet

    bernacan; :) Not aldım blogunu Bernacım, ilk fırsatta ziyaret edeceğim ;)

Gezinme