Geri Sayım Başladı : )

IMG_3515

Mart ayı geldiyse benim için geri sayım da başlamış demektir :) Hatırlarsanız çalıştığım işyerinden istifa ettiğimi yazmıştım şurada.

İstifa ettiğim gün itibariyle 8. haftama giriyorum ve Mart ayının 7′ si de bir aksilik olmazsa işyerinde son günüm… 8 Mart Cumartesi Dünya Kadınlar Günü’ nde de yeni hayatıma girecek olan tüm sürprizlere merhaba diyorum :) Bundan daha hoş bir tesadüf de varsa ki; o da Demetoloji adı ile ilk yayına başlamam da 2011 yılının 8 Mart’ ı :) Bakın, o gün yazdığım yazı da burada :)

Geçen yıl 10 Aralık’ ta (doğumgünümde) dükkan sitesini yayına almış, bu yıl 10 Ocak’ ta (evlilik yıldönümümüzde) istifamı vermiştim. Aslında istifayı uzun süredir düşünüyordum ama o güne özellikle planlamamıştım; ofis ortamında bardağı taşıran son bir damlaydı sadece o güne denk gelen… Ben herhalde istifa dilekçemi verdiğim gün ayrılırım düşüncesi ile insan kaynaklarına durumu bildirdiğimde şirket tarafından 8 hafta ihbar süremi doldurmam talep edildi. Son işgünümü takvimde hesapladığımda bir de ne göreyim; Demetoloji’ nin “resmi” doğumgünü değil mi bir gün sonrası – sanki doğru karar verdiğimi işaret eder gibi :)

Güzel şeylere vesile olması ümidiyle yeni hayatım için oldukça heyecanlı olduğumu söylememe gerek yok sanırım :) Ben akışına bırakıp yaşayamayan, sürekli durumlara müdahale eden biri olarak; bu konuyu nasıl evirip çevireceğimi çok merak ediyorum *.* Kendimi oyun parkında oynamak için annesinin söz verdiği saati heyecanla bekleyen çocuklar gibi hissediyorum :))

Benim oyun dediğime bakmayın ama siz; asker hayatı yaşatırım ben kendime muhakkak :)) Benim kafamda öyle uzun bir liste var ki yine; tek endişem o kalabalık içerisinde ne yapacağımı şaşırıp zaman da bol olunca çırpınıp durmak :)) Disiplinli olmak şart lakin. Sabahları erkenden kalkma konusunda aylarca eğittim zihnimi. Daha sağlıklı beslenebilmek, düzenli olarak ev yemekleri yiyebilmek de büyük lüks olacak benim için. Blog yazmaya daha çok vakit ayırmak, daha çok kişinin özel sipariş talebine olumlu yanıt vermek, daha çok araştırma yapmak, yeni şeyler keşfetmek hep zaman ayırmak istediğim şeyler arasındaydı; umarım bu süreçten onlar da nasibini alacak :) Hem sadece haftasonu fotoğraf çekmek zorunda kalmamak, haftaiçinde de gün ışığından faydalanabilmek ne kadar süper birşey, bunu ancak ofis ortamında çalışan arkadaşlarım bilir ;)

Gerçi bir karar alınca sonrası için çok da düşünmek yersiz. Siz o anın içinde mutlu olunca, odağınızı orada güçlendirince, olumsuz olasılıklara kulağınızı tıkayıp canla başla çalışınca kapılar bir bir açılmaya başlıyor önünüzde. Biraz sebat etmek, enerjiyi düşürmemek bu noktada çok önemli. İnanınca, isteyince, çalışınca, olmayacak hiçbir şey yok. Ne diyelim, yeni durum şimdiden hayırlara vesile olsun, bundan sonra daha sık görüşür, olan biteni konuşuruz gibime geliyor :)

Hepinize sevdiklerinizle mutlu bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 yorumlar

  1. Demet’cim ya sen ne harikasın ve de nasıl cesur bi kızsın :)
    Helal olsun tatlım sana.
    İşte budur ya, hayat böyle yaşanmalı, hatta belki daha da fazlası :)
    Okurken içimi coşkuyla doldurdun ve inanıyorum ki bundan sonra yaşayacakların sayesinde ” Niye daha önce yapmadım ki.” diyeceksin, her şey çok güzel olacak :))

  2. hadi demet göster kendini.
    çok güzel olsun her şey, ki işaretler onu gösteriyor ;)

  3. Demet

    Banu’ cuğum, yüreklendirici yorumun için çok teşekkür ederim. Ben de heyecanla bundan sonra neler olacağını bekliyorum, güzel şeyler olacak ümit ediyorum :)

  4. Demet

    Syhn; İnşallah Seyhan’ cığım, herşey istediğim gibi ilerler de birilerine de ilham kaynağı olur, cesaret veririm :)