Fotoğraf Makineli T-Shirt Arayanlara

Yaz başlarında kendime aldığım fotoğraf makineli t-shirt o kadar çok ilgi gördü ki; Google aramalarından bloguma düşenler, bana mesaj atanlar derken aldığım t-shirt’ ün eşinden bir tane bile bulamadım ne yazık ki…

Ancak sizler için sevindirici bir haberim var:

Blog dünyasından tanıdığım sevgili Eda (Deli Bu! blogunun sahibesi) bir süredir neşeli t-shirtler tasarlıyordu; bilenleriniz vardır. Ben de fotoğraf makineli olanı ne zaman hazır olacak diye sıkı sıkı takip ediyordum kendisini :) Geçen gün Facebook üzerinde bu t-shirt’ ün görsellerini paylaştığını gördüğümde hemen kendisi ile irtibata geçtim, görsellerini blogumda kullanmak istediğimi belirterek, bana fotoğraf makineli t-shirt soran arkadaşlarımı böyle bir güzellikten mahrum bırakmak istemedim.

fotoğraf_makineli_t_shirt

Bildiğim üzere, yazıları boya ile yazan Eda, keçe ve kumaşlar ile süslediği t-shirt’ lerini özel isteğe göre de hazırlayabiliyor. Eğer aklınızda bir model varsa ya da tasarladığı diğer t-shirt’ lerini de görmek isterseniz sizi buradan alayım ;)

Ayrıca, bu t-shirt’ ün hikâyesini bir de Eda’ nın ağzından dinlemek isterseniz tık tık ;)

Not: Fotoğraflar için Kaynak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 yorumlar

  1. Demet

    maide; Evet, ben de çok beğendim :) Eda’ nın ellerine sağlık…

  2. Demet’cim ancak tepki verebiliyorum yazına öncelikle kusura bakma diyeyim. Bu güzel jestin için çok teşekkür ediyorum :) Mutlu ediyorsun beni. Senin marifetlerinin yanında benimki devede kulak, bu yüzden blogunda yer alabilmek çok sevindirici benim için :)

    İçten Sevgilerimle.
    Öpüyorum :)

  3. Demet

    deliibu; Eda’ cığım, ne kusuru :) Görmediğini anlamıştım zaten, hiç sorun değil ;) Sen mutlu olduysan ben de mutlu oldum. Benim marifetlerim mi? Kendi çapımda yapıyorum işte birşeyler ;) Ama senin t-shirt tasarımlarına da bayılıyorum *-* Ben de öpüyorum seni…

Gezinme