Peki, Turuncunuzu Nasıl Alırdınız? :)

Hatırlar mısınız; geçenlerde bir yazı yazmıştım, “Renginizi Nasıl Alırdınız?” diye… Okumayan kaldı mı bilmiyorum ama cevap vermeyen kaldı eminim :)

“Eee, ne yapalım şimdi cevap vermediysek, büyük ikramiye mi kaçırdık?” diye içinden geçirenler varsa ayağını kaldırsınlar; çünkü o SÜRPRİZLİ bir yazı idi ;) Yazının içine hediye saklanmış kimselere çaktırmadan :)

Şu an eminim o yazıya yorum bırakanlar bu yazının devamını büyük bir iştahla okurken, yorum bırak(a)mayanlar hayal kırıklığı içerisinde satır aralarından ne çıkacağını anlamaya çalışıyorlar.

Aslında tüm suçlu; benim “koca koca” :) Onu suçlayacağımı baştan söylemiştim kendisine zaten *-* Çünkü, o yazımın sonundaki kırmızıya boyanmış vurgulayıcı cümleyi bana sildirdi.

Dikkat, bu yazının içinden sürpriz çıkabilir” demiştim, dedirtmedi bana. Yoksa vallahi sürpriz olduğunu bangır bangır duyuracaktım davul zurna eşliğinde. Zaten kolay kolay sürpriz yapamam ben; eşime aldığım tüm hediyeleri doğum gününden önce vermişimdir meselâ :))

Hatta, Twitter’ dan da dayanamayıp üstü kapalı bir şekilde bik-bik’ lemiştim :) Siz de renginizi nasıl aldığınızı söylemediniz ama ben ne yapayım şimdi :p :)) Yazıma geçerken yorum bırakanları da seve seve onayladım *-*

Sayımız bu kez az ama olsun. Toplam 7 (yedi) kişinin katılımı ile yazımı üzülerek yeni yorumlara kapatmış bulunmaktayım. İlk etapta, kazananı ilk bırakılan “turuncu-sever” yorum ile belirlemeyi düşünsem de çoğunluğun mavi rengi seçmesi yanında birden fazla renk belirtmesi tüm planı bozdu. Gözlerim sadece “TURUNCU, TURUNCUUU!!” diye bağıran bir yorum arasa da nafile… Gerçi hoş; ben olsam mor rengi seçerdim *-* Ben de turuncuyu seçmezdim ki :)) Yani demem o ki; bu sebeplerden dolayı, kazanan arkadaşımızı belirlemek için “random” sitesine başvurmak zorunda kalacağım.

Aramızda turuncu aşkı ile yanıp tutuşan biri olmasa da bu turunculuyu kimse istemem demez herhalde – Bizim gibi renklerle barışık bünyeler? :)

Eh, madem o kadar üzerinde konuştuk. Hadi artık turunculuyu gösterelim size;

takı_askısı_3_1

O kadar boyama işine girdik, çerçeveler süsledik. Sizi unutmam mümkün müydü benim? *-*

takı_askısı_3_2

Bu çerçevenin boyaması eşim tarafından, süslemesi kuşkusuz benim tarafımdan yapıldı ve şanslı sahibine kavuşmak için hobi odasında heyecanla bekliyor şimdi :)

takı_askısı_3_3

İlk bakışta; yayınladığım o yazının okuyucu üzerinde “Rengimi nasıl alacağımdan sana ne!” gibisinden bir etki yarattığını düşünsem de (itiraf ediyorum; özellikle sürpriz kelimesini yazımdan kaldırınca fazla yorum beklemiyordum), yine de yorumlarınızla beni yalnız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür ederim.

takı_askısı_3_4

Sevgili cafenohut, zeynep&zeynep, Aktuelmoda, bahar ve kızısı yağmur, nalan güler, ruşen ve sVgLove , çekilişi yapıp burada ayrı bir yazı altında sonucunu sizlerle paylaşıyor olacağım. Bu arada, bahsi geçen yazıma yorum bırakıp da çekilişe katılmak istemeyen varsa söylesin lütfen; katılım mecburi değil :)) Katılmayan yoktur ama diye düşünüyorum :)

Sürprizli yazıma dahil olamayan arkadaşlarım; her an başka sürprizlerim de olabilir (gerçekten *-*); kaçırdık diye sakın üzülmeyin ;)

Not: Kendime yaptığım takı askısı için buradan, görümceme yaptığım takı askısı için buradan alayım ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 yorumlar

  1. Kim istemezki tatlım bunu,harika ellerine sağlık :) Desene şanslı olabileceklerden biri benim ;)

  2. turuncu oranj satışın rengidir kuzum .) bir seminerde dinlemiştim yıllar önce kırmızı aşkın değil iştahın rengi bakınız coca cola, mac donal’s vs, aşkın rengi mor .) sarı geçici renktir, ayrılık derler sarı güle ondan hatta saır logolu bankalar vs genelde batıyor beyaz güven rengi anımsa çakal Tansu Çiller paso beyaz giyerdi vs. Neyse kısacası emeğine sağlık bebek mucx

  3. hayatmelodisi/gullin

    yorum yazacaktım sonra yazarım diye bıraktım kaçırdım hediyeyi..hayır turuncuda sevdiğim bi renk ama gel gör ki şans yokmuş bende :)

  4. kırmızı ruhuma işlemiş olsa da… varsın turuncu olsun…istemez miyim hiç … :)
    önceki yaptıklarını çok da şık ve farklı bulmuştum…. ellerine sağlık… bana çıkmasını istiyorum tabii… çıkmasa da çıkacak olan arkadaşım güzel günlerde kullansın.

  5. Demet

    lolipu; Teşekkür ederim yorumun için. Beğenmene sevindim :)

  6. Demet

    Aktuelmoda; Bu kez şanslı sen olamadın canım, ama kim bilir, belki bir diğerine ;)

  7. Demet

    Bahar ve kızısı Yağmur; Nohutçuk şanslı çıktı bu kez ama Yağmur da olabilir belki yarın, belki yarından da yakın :))

  8. Demet

    STİL DİREKTÖRÜ; Eda’ cığım, yorumun için çok teşekkür ederim; aydınlattın, sağolasın *-* Turuncunun satışın rengi olduğunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum :) Tekrar çok sağol, öptüm kocaman…

  9. Demet

    hayatmelodisi/gullin; Sağlık olsun canım :) Bir dahakine inşallah! ;)

  10. Demet

    cafenohut; Takı askılığı da seni duymuş, sana gelmek istemiş Nohut’çuk :) Yarın kargonu yolluyorum, eline ulaşmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

    O blogu biliyorum, evet :) Harika şeyler yapıyor arkadaş :) Süper fikirler var orda. Çok teşekkür ederim canım ilgine :)

  11. Demet

    ruşen; Ruşen’ ciğim, yorumun için çok teşekkür ederim canım. Nohut’ çuk şanslı oldu bu kez. Bir dahakine bakalım kimi bulacak şans ;)

Gezinme