Örgü Kolye

örgü kolye_1

Son çıkan Burda Pratik Dikiş dergisinde gördüğüm örgü kolye,
makarada yarım kalan örgümü getirdi aklıma…

örgü kolye_2

İyi de oldu; neredeyse bir yıldır makarada örülmeyi bekleyen bu kordon,
kış bitmeden kullanılacak bir aksesuar olmayı başardı,
hem de fiyonklu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 yorumlar

  1. çok tatlı olmuş , şu makarayı alana kadar ne uğraşmış pasajdan bir satıcıdan almıştım. hesapda alınca neler yapacaktım:) nemi yaptım bi tacı kaplamak için ördüm annem halletti tacıda o kapladı üstüne çiçek kondurdu:) bende bu herşey için geçerli olmaya başladı alana kadar bi hırs yapıyorum aldıkdan sonra bi kenara atılıyor, maymun iştahlımıım neyim:)

  2. Harika olmuş kolye, etsy’de gümüş fiyonklusunu beğenmiştim biraz önce bu kesinlikle ondan da güzel, ellerine sağlık:)

  3. Şeker pembesi rengi ile fiyonguyla çok cici olmuş tatlım,demek ki bunca zamandr bunun için bekliyormuş :)

  4. Demet

    yildiz; Anlıyorum durumu, bende de oluyor bazen :)) Aslında makara ile benim de çok plânım vardı, seninki gibi aynen :)) Zaman yetmedi, keyfim olmadı, sıktı derken bir türlü hayallerim gerçek olmadı :D Belki maymun iştahlılık, belki odaklanma konusunda sıkıntı, belki yeni şeyleri deneme arzusu, adı her ne olursa olsun mutluysak sorun yok sanki :)))

  5. Demet

    Missred; Çok teşekkür ederim, makara ile ördükten sonra çok kolay bir kolye :)

  6. Demet

    aktuelmoda; “Sakla samanı, gelir zamanı” gibi bir şey oldu :)) Teşekkür ederim canım. Güç bulursam kendimde, değişik renklerini de yapmak istiyorum… Bakalım :)

  7. Demet

    Bahar ve kızısı Yağmur; Teşekkür ederimmm :))

  8. Demet

    SvGLove, Teşekkür ederim Sevgi’ ciğim :) Mutlaka yapmalısın; sen de fiyonk-severdin sanki :)))

  9. Demet’cim blogunu şimdi keşfettim ve bu kadar geç kaldığım için çok üzüldüm :( Harika şeyler yapmışsın ellerine sağlık, özellikle bu kolyeye bayıldım ;) ben çok gerilere giderek bakıyorum postlarına ama acaba nasıl kordon örüldüğünü anlattığın bir postun da var mı;)

  10. Demet

    irem; İrem’ ciğim, hoşgeldin bloguma :) Zevklerimiz ortak demek ki ;) Aslında nasıl ördüğümü anlattığım bir yazım yok ama yazma düşüncelerim arasında ;)

Gezinme