Bol Kalpli Broş

Keçelerim geldiğinde ilk yaptığım şeylerden biri bu minicik kalpleri kesmek oldu :) Sık sık internette elişi, hobi sitelerinde gördüğüm bir modeldi, bir tane de kendime yapayım dedim…

mor keçe kalp_1

Mor rengi ne çok sevdiğim zaten aşikar; o nedenle mor ve yakın arkadaşları olan renklere torpil geçtiğimi itiraf edebilirim *-* O kadar çok mor ve türevleri olan parçam var ki; bu kalpli broş çantamla, paltomla, birçok elbisemle uyumlu oldu.

mor keçe kalp_2

Geçen hafta fotoğraflarını çekemediğim için Sevgililer Günü konseptine yetiştiremediğim bu kalp broş görseliyle size sevgi dolu bir hafta diler; artık broşumu takar, gezmelere giderim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 yorumlar

  1. çok güzel olmuş ellerine sağlık, renk tonları falan çok güzel uymuş =)

  2. Fotoğraf ve konsept konusunda her geçen gün kendini aşıyorsun Demet’cim :)

    Sevgiyle.

  3. canim harika olmus bence:)
    keceyle ugrasmayi bende cok severim, hatta bu brostan cok yapmak istedim :D ama kalpleri kesmeye erindim galiba :D
    guzel bir hafta gecirmen dilegiyle!

  4. Görüpte yorum yazmamam imkansızdı mor kalplerin tarifsiz çekiciliği. Bayılıyorum bu renge..Ellerine sağlık nasılda sabırla kestin bunları minik minik. Aaa bide bu keçe işini bana öğretmen gerek.(40 defa söylemeye çalışıyorum :) )

  5. Ellerine sağlık tatlım benim bu arada son yazımda bir not var eğer sen de dahil olmak istersen malum keçe yapıyorsun mail at bana öperim canım.

  6. Yine süpper birşey çıkmış ortaya…. Süpersin valla, çok da beceriklisin….
    Çok sevdim bu kalbi beeennn…. Ama hala bulutlar 1. sırada bende :))

  7. Keçe ile yapılan envai çeşit eşyanın içinde en sevdiğim sanırım bu minicik kalpleri birleştirerek ortaya çıkanlar..çok güzel olmuş Demet..

  8. Demet

    irem; Teşekkür ederim, beğenmene sevindim :)

  9. Demet

    delibu; Bunu duyduğuma inanılmaz sevindim :))

  10. Demet

    Kiymet; Bence üşenmeo kalpleri kesmeye, sonuçtan memnun kalacaksın kesinlikle ;)

  11. Demet

    =/= YAVRUTO =/=; Biraz sabır gerekiyor canım dediğin gibi ama azimle oturunca başına, su gibi geçiyor zaman sen onları keserken :) 1 defa bile söylesen o 40 kereye bedel, inan bana ;) Mucks!

  12. Demet

    Nilhan – Küçük mucizem; :)) Kızının tercihini beğendim desem :D

  13. Demet

    küçük mutluluklarım; Çok teşekkür ederim. Evet, blogunuzu ziyaret ettim, çok güzel olmuş takı askısı. Güle güle kullanın :)

  14. Demet

    STİL DİREKTÖRÜ; Eda’ cığım, çok sağol. Evet okumuştum notunu, Facebook üzerinden de duyurmuştun… İlgine çok teşekkür ederim canım…

  15. Demet

    Yasmin; Teşekkür ederim canım. Ama hızlı karar verme derim ben :) Keçe kelebekler var; ki onlar bulutları tahtından eder bence :))

  16. Demet

    zeynep; Çok teşekkür ederim Zeynep’ ciğim, ben seni kelebeklerle özdeşleştirmiştim, demek kalp-seversin aynı zamanda da ;)

  17. Demet

    Antigone; Beğenmene sevindim canım :)

Gezinme