Romantik Yastık

yastıklar4

Danteller, gipürler oldum olası büyülü gelir bana; sanırım romantik kelimesinin hakkını verecek daha iyi malzeme bulunamaz…

Bu kez konu malzememiz, örgü fisto :) Adını öyle dedi vallahi tuhafiyedeki kız, ben de onun yalancısıyım :))

Bir metre kadar aldım yanlış hatırlamıyorsam, yastık kumaşımın ön yüzüne yatay ve dikey olmak üzere şeritler halinde diktim. Çok basit bir projeydi. Hareket vermesi için de üzerine düğmeler ekleyecektim ama bir türlü beğenemedim, düğmeleri dikip dikip geri söktüm :)) En sonunda daha ince olan başka bir örgü fistodan fiyonk yapıp yastığımın romantikliğini taçlandırdım *-*

romantik yastık_3

En küçük yastık bu oldu içlerinde; artık kumaşım can çekişiyordu, bu kadarına izin verdi.

yastıklar hepsi_3

yastıklar5

Ebatları itibari ile bana bebek yastığını andırdı biraz da. Şimdilik diğer kardeşlerinin yanına oturttum, en minik üye olarak masum masum bakınıyor çevreye, aslında biliyorum o da merak ediyor acaba sevimli yastıkların sayısı üç ile kalacak mı diye… :)

yastıklar6

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 yorumlar

  1. Benim favorim bu oldu.Romantik şeylere bayılırım.Çok hoş olmuş tatlım.İlk fotoğrfta arkasındaki motifli yastıkla çok cici görünüyorlar,ellerine ve fikrine sağlık :)

  2. Çok beğendim bende bu tarz romantik fırfırlı bir yastık dikmeyi planlıyordum. Ama buda güzelmiş. Kopyalamaya izin var mı?

  3. kesinlikle 3 te kalmayacak:)))))çünkü çok temiz bir dikişin var ve de yaratıcısın daha ne olsun

  4. çok güzel olmuş,dediğin doğru,gerçekten bir romantizm havası var.diğer ikisine de bayıldım.en orjinal olanı fermuarlı olan tabi,en ağır olanı da bu…güle güle kullan.

  5. demetcim çok sevimli bir yastık olmuş bu, yazlık evler için de hoş olabilir.. ketene benziyor değilmi.. güle güle kullanın..

  6. Demet

    handeneyapıyor; Hande’ cim çok teşekkürler, beğenmene sevindim *-*

  7. Demet

    Un peu de tenue !; Teşekkür ederim, burada eğlenmene sevindim ;)

  8. Demet

    Aktuelmoda; Senin bunu daha çok seveceğini biliyordum ;) Zaten rastlantı sen de bugün dantel küpe yayınlamışsın blogunda, telefonumdan görmüştüm, yorumlamak henüz nasip olmadı :)) Motifli yastıklarla çok uyumlu oldu hakikaten, kumaş bulursam, bu yastıkların sayısını arttırırım belki :)

  9. Demet

    Suhuba; Teşekkür ederim. Esinlenmek serbest tabii ;) Kolay gelsin size…

  10. Demet

    Bahar ve kızısı Yağmur; Bahar’ cım, çok teşekkür ederim :)

  11. Demet

    moda_kesh; Hihhi :) Sen beni çözmüşsünnn ;)

  12. Demet

    kpsszede; Teşekkür ederim :) Yorumuna harfiyen katılıyorum; bu yastık küçük ama etkisi büyük :)))

  13. Demet

    Eda; Teşekkür ediyoruz yastıklarımızla beraber :)

  14. Demet

    zeynep; Zeyneeep, nerelerdesin sen? Özlettin kendini ;) Evet, dediğin gibi yazlık evler için de hoş bir alternatif. Kumaşı keten tarzı, evet. Sanırım Ikea’ da benzerleri var, gidersem bir gün bol bol alacağım bu tarz kumaşlardan :)

  15. Demet

    halime; Teşekkür ederim Halime’ cim :) Yastığımızla öptük seni romantik romantik :))

  16. Benim tarzımda romantik,klasik,dantelli mantelli şeyler hep.Fermuarlı çok cici ama ben normalde bunu düşünüp yapamazdım aklıma gelmezdi.Beğenirim başkasında ama kendime gelince kullanmam garibim biraz tarzım hep ağır renkler natural.Cıvıl cıvıl olmak güzel olsa gerek.Yeşil tablo gibi cidden ama fistoluya bittim ben.Benimde kırlentler süslenecek ben de düşünüyorum şimdi ne yapsam diye.Öptüm

  17. Demet

    Sihirli Kokosh; Fermuarlı biraz çılgın, evet :) Kırlentlerini süslemede ise fisto kesin çözüm diyorum ;) Ben de seni öptüm canım.

Gezinme