Siyahlar İçinde

Bayram tatili bitti ve koca tatil boyunca TTNET’ in çözümleyemediği sorun sebebi ile bilgisayarımdan internet bağlantım sıfırlandı. Şu an da interneti yavaş-mavaş mobil bağlantım üzerinden çekerek bu yazıyı giriyorum. İnternetimin de ne zaman geleceği meçhul olmakla beraber tüm planlarımı altüst eden sevgili internet sağlayıcıma da buradan teşekkürlerimi sunmadan edemiyorum!

Neyse.. Bu tatil bol bol fotoğraf çektim – çekindim :) Önce dikiş projelerimde astar olarak kullanmayı planlayarak aldığım siyah penye kumaşın fotoğrafta fon olarak kullanılmasıyla elde ettiğimiz sonucu paylaşmak istiyorum *-* Sağdan soldan kumaşı duvara bantlayarak her ne kadar görüntü kirliliği yaratsak da, “Aman bu kumaş duvarda fazla asılı kalmayacak” diye panikleyip dursak da ben buna dikiş ve fotoğraf aşkının birbirine olan sonsuz desteği diyorum :) Hem arka planda ne olduğunu ben söylemesem bilemezdiniz zaten, değil mi? ;) Ve atlamadan, kullanılan tüm aksesuarlar H&M yeni sezon olup, sadece birşeye bakacağım diye mağazaya girip eşimin bakışlarıma dayanamayarak aldığı hediyelerdir – sağolsun *-* Fotoğrafları da onun çektiğini söylemeden edemeyeceğim – iyi günündeydi sanki :))

IMG_3373

siyah fon1

IMG_3300

IMG_3361

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 yorumlar

  1. Çok sevdim ben bu fotoları ve evet sen söylemesen kimse bilmeyecek o yapışkanları :)

  2. Fotoğraflar harika harika:D Bu arada aksesuarlar da çok tatlı. Sana öyle çok yakışmışlar ki eşini çok iyi anlıyorum;) Şu gri şapkayı da bir DIY projeme malzeme etsemmmm, diyorum? Bayıldım ona, bence pembe fare kılıklı bir şapkaya Lili de bayılabilir…

  3. bence ttneti süperonlne ile değiştir gitsin :) hem kazık hem yavas hem uyuz bir internet süper online hiç olmazsa hızlı öyle ki kitapları bile 2 dk indiriyo :)) fotoğraflara bayıldım , buraya her baktıgımda ayrı bir şeye heves ediyorum , maşallah sana ya , sevgilerimle

  4. Ben de çok beğendim fotoları, makinene de imrendim açıkçası :)
    Fikir de çok güzel, sen de :)

  5. Demet

    Dilek; İşte, öyle de tutamam çenemi ben :))

  6. Demet

    betidesign; Çok teşekkür ederim Betül’ cüğüm. Ben de seni çok öptüm :)

  7. Demet

    alonenes; Teşekkürler güzel sözlerine tatlım :)

  8. Demet

    Suzy; Teşekkür ederim canım benim :) Tabii, şapkayı DIY’ leyebilirsin ;) İstersen sana daha net bir fotoğrafını da atarım, Lili’ ye çok yakışır, eminim :)

  9. Demet

    tuba; Superonline öneren çok oldu, evet… Bugün internetime kavuştum neyse ki… TTNET yavaş ama dediğin gibi… Dur bakalım, zaman içerisinde değerlendireceğim… Çok teşekkür ederim ayrıca :)

  10. Demet

    Derya; Çok sağol canım benim :) Öpüyorum *-*

  11. Demet

    keyf-iemel; Çok teşekkür ederim, çok kişiden beğeni alması mutlu etti beni *-*

  12. Demet

    zeynep; Teşekkür ederim Zeynep’ ciğim… Herkes hep gülsün ;)

  13. Demet

    esra kocabıyık; Kendimizce birşeyler yapmaya çalıştık işte ;)