Çarpı İşi Yüzük Yastıkları

Çarpı işi yüzük yastığı_1

Son zamanlarda yüzük yastıkları ile bayağı bir haşır neşirim :) Aslında bu aralar gerek keçe ile gerek dantelle olsun; bir sürü yüzük yastığı diktim ama sanırım buraya bir tanesinin bile fotoğrafını eklemedim :) Çok ayıp, değil mi? *.*

Çarpı işi yüzük yastığı_2

Birkaç tane de çarpı işi yapıp onlarla yeni modeller tasarlayayım düşüncesi ile diktiğim yastıklar bunlar da… Ortaya çıkan modelleri ben pek sevdim doğrusu :) Hatta diğer modellerden daha mı çok sevdim bilmem ama; önceki diktiğim yüzük yastıkları sakın duymasın, bu yastıklar fırından taze çıkmasına rağmen onlardan önce fotoğraflarını paylaşıyorum burda :)

Çarpı işi yüzük yastığı_3

Bu arada, yüzük yastığının ne olduğuna dair sorular alıyorum zaman zaman… Gerçi hobi kurtlarının bilmediği şey yok ama; bu yastıkların nişan tepsilerine alternatif olduğunu belirteyim :) Kurdelelerine yüzükleri bağlıyorsunuz, böylelikle amacına hizmet ediyor *.* Hatta tüllü, taşlı, oldukça parlak nişan tepsilere nazaran bunlar çok daha şık geliyor bana… Vakt’i zamanında olsaydı mutlaka kendime de yapardım bir tane :)

Çarpı işi yüzük yastığı_4

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 yorumlar

  1. Ahh canım, tam da yüzük yastığı nedir diye soracaktım, baktım açıklamışsın.. 6 yıl önce yoktu böyle şeyler, yada benim gözümden kaçmış olsa gerek. Çok cici hepsi, özellikle de kuşlu olanlara bayıldım, ellerine sağlık canım..

  2. o keçeler yıkanınca bozuluyor mu acaba? hepsi her zamanki gibi şahane emeğine sağlık:)) bu arada bloğumdaki yayın sorunundan dolayı yeni bir blog açtım.
    modavesaireburcu.blogspot.com yeni adresim. orda yazılarım okuma listelerine düşecek inşallah :) takip edersen çok sevinirim:)

  3. Demet

    Antigone; En kısa zamanda inşallah :)

  4. Demet

    burcu; Burcu’cuğum, Bloglovin’ de takibe aldım seni ;) Keçeyi hiç yıkamadım. Yüzük yastıklarının üzerinde de rahatlıkla kullandım, bunlar yıkanmayacağından ötürü. Ancak bildiğim; keçeyi t-shirtlere dikip yıkayanlardan duyduğum; hiçbir bozulma olmadığı yönünde. 30 C de yıkayın diyorlar…

  5. Demet

    Ipek; Bana da kısmet olmadı bu yastıklar işte :) Bakarsın Melodi’ ye de yaparız bir gün :)) Bebek yastığı oluverir ama onunki ;)

  6. harika olmuşlar ellerinize sağlık.yakında nişanlanacak olan kardeşim için bende yapmak istiyorum izniniz olursa kopya çekeceğim sizden. hem belki çekilişten kazandığım dantellerden de kullanabilirim:)ben keçeleri havlu süsleme de kullanıyorum yıkanıyorlar sık sık ve hiç bir şey olmuyor. gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. bu yastıklar büyük mü acaba yoksa minik yapılıp tepsi içine mi koyuluyor.

  7. Ne kadar güzel olmuş tümm yaptıkların Demet’cim.. Uzak kalınca göremedim hayli zamandır şimdi yavaş yavaş bakayım:)

  8. Demet

    @zeynep; Aslında ben de bu aralar pek yazamıyorum. Çok yazı birikmemiştir tahminimce yokluğunda :))

  9. Demet

    @gülderen; Yapabilirsiniz tabii.. Yastıklar elde tutuluyor, tepsi içine koyulması için değil… Normal süs yastıklarından biraz daha küçük boyutta…