Dudaklı, Puanlı, Pembeli

dudaklı_puanlı_pembeli_5

Dikiş makinemin tıkır tıkır çalışma moduna geçmesi ile beraber, açılışı Kadıköy Pazarı’ ndan aldığım dudaklı ve puanlı kumaşlarla yaptım.

Gözümden uyku akmasa daha çoook versiyonunu yapardım, hatta oturur, yine yaparım da yastık mevzusuna çevirmek istemiyorum işi :) Bellllki, birkaç tane daha eklenebilir aralarına ama *-*

Adına ne dersiniz bilmem; kılıf mı, cüzdan mı, kese mi, her neyse :) Çeşitli amaçlar için kullanılabilir. Bir nev’ i çanta içi dağınıklık toparlayıcı gibi birşey…

dudaklı_puanlı_pembeli_1

İlk diktiğim, düğmeli olan. İçine kulaklık, şarj aleti gibi çantamda taşıdığım elektronik tarzı şeyleri koydum. Çantamda tablet taşımaya başladığım günden beri ihtiyaç konusu oldu da :)

dudaklı_puanlı_pembeli_2

Sonra hızımı alamadım; bir de uzun olanını diktim. Aslında kumaşı keserken ne yapacağımı planlamamıştım; doğaçlama ortaya çıkan bir çalışma oldu kendisi.

dudaklı_puanlı_pembeli_3

İç astarına puanlı kumaşım kol kanat gerdi bu kez *-* Ağız kısmını cırt ile kapatıp kendisini gündelik makyaj malzemelerimi taşımakla görevlendirdim :) İşini iyi yapıyor :))

Zaten üzerindeki pembe dudaklarla konsepte uygun bir çalışma olmuş, şimdi fark ettim :))

dudaklı_puanlı_pembeli_4

Hadi dedim, bir de puanlısını yapayım da astar olarak kalakalmasın oracıklarda. Onu da düğmeli yapacaktım aslında; hatta üzerinde bir düğme de görüyor olmalısınız :) Ama üzgünüm; gördüğünüzle kalıyorsunuz; çünkü düğme işlevsiz kaldı :D

dudaklı_puanlı_pembeli_6

Artık uyur gezer bir halde dikiş makinesinin hayata dönüşünü kutlarken, gözüm yarı kapalı, yarı açık içime sinen bir ilik ayarlayamamışım :)) Neyse ki düğme süs olarak orda kalmaya ikna oldu da; ben de ertesi sabah uyandığımda pembe bir kurdele ile işi çözdüm. Farklı bir havası oldu böyle de :) Lâkin, henüz misyonu tanımlanmadı *-*

dudaklı_puanlı_pembeli_7

Nasıl yaptığımı merak edenler, buradaki videodan yapım aşamalarına ulaşabilirler. Gayet açık anlatılmış olmasına rağmen nerede ne yaptığını anlamak için birkaç kez izlediğimi itiraf edebilirim; ki o ters-düz olayı ilk başta bana hokus pokus gibi gelmişti :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 yorumlar

  1. Demet

    Ayten; Teşekkür ederim Ayten’ ciğim :)

  2. Harika olmuşlar bayıldııım:D

    Dudaklı kumaşta gözüm kaldı amaa nerde bu Kadıköy pazarı:D Hangi gün kurulur nerde kurulur:)

  3. Demet

    inanirsakolurbence; Onları alırken aklıma geldin desem inanır mısın? :) Senin yaptığın puanlı kumaştan çantalar vardı ya ;)

    Kadıköy Pazarı, Salı ve Cuma günleri kuruluyor canım, Cuma günü kumaş pazarı, Uzunçayır’ da aradığın herşey mevcut. Bak, bu yazımda biraz anlatmışım ;)

  4. hayatmelodisi/gullin

    çok şeker olmuşlar demetcim..bu ara biraz işim var sonrasınde kesin atacağım kendimi salı pazarına kumaşlara bayıldım :)

  5. nesliakcay

    Yaptıklarını gördükçe gaza geliyorum, gidip bir dikiş makinası alıcam sonunda:)

  6. çok güzel,çok çekiciler.bayıldım ama nedense puanlı olanı daha çok sevdim ben.oysa dudaklı olan daha güzel görünüyor şimdi gözüme:)neyse işte,kafam karıştı.güle güle kullan.
    her yazına yorum yazmak istiyorum ama yorum girişi çok uzun sürüyor.mail adresi,isim falan…üşeniyorum açıkçası.bu sefer kendimi baya bir zorladım,hanı demiştin önceki yazılarından birinde…her gün acaba yeni yazı girdi mi bu kız,acaba ne yazdı diyenler olursa falan diye.(tam böyle değildi sanırım).işte ben onlardan biriyim.ama üşengeçliğim yüzünden sessiz kalıyorum…

  7. Demet

    hayatmelodisi/gullin; Mutlaka git canım, ama Cuma günü gitmeni tavsiye ederim. Duyumlarıma göre Cuma günü kumaş cennetiymiş ;) Bu arada, teşekkür ederim *-*

  8. Demet

    nesliakcay; Durduğun hata:)) Mutlaka almalısın, mutlakaa :D Öyle eğlenceli ki *-*

  9. Demet

    kpsszede; Çok teşekkür ederim yorumun için canım ;)
    Sana bir tavsiye – bloguma yorum bırakan diğer arkadaşlardan aldığım tavsiyeler doğrultusunda:
    Önce e-mail adresine gir, e-mail hesabın açıkken benim bloguma gelip yorum bırakmayı dene ;) O şekilde tekrar e-mail adresi, isim kısımlarını doldurmadıklarını söylüyor arkadaşlar. Sen de dene istersen. Denersen sonucu benle de paylaş ama, olur mu? *-*

  10. Ellerine sağlık süper olmuşlar.Genelde bloğu olan herkes ben dahil birşeyler yapıyor ama herkes muntazam yapamıyor işte.El becerisinin yanında el ayarıda önemli sen de ikisi de var.Eee ürünü pazarlama konusunda da harikasın.(Resmetme,anlatım)
    İmrendiğim bir insansın karşında ceketimi ilikliyorum bacım:)

  11. Demet

    Sihirli Kokosh; Nasıl güzel sözler bunlar :) Teşekkür ediyorum canım; kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum işte *-* Başarabiliyorsam ne mutlu bana :)

Gezinme