Canon’ la İlk Fotoğrafım: Mutsuzluk

Mutsuzluğun resmini çektim ben dün gece yeni aldığım Canon fotoğraf makinamla…

Buna sakınan göze çöp mü batar derler bilmiyorum ama gıcır gıcır makinam kullanmak için elime aldığım ilk gün kendini kullandırmamakta ısrar etti.

Sonuç; kırık bir kart okuyucu bölmesi ve teknik servise gitmek için bekleyen bir adet gövdeden ibaret!

Üretici firmanın değil, tamamen kullanıcı hatası. Hatta biz buna üç kişilik kullanıcı hatası diyelim de hepiniz OHA falan deyin…

Yanlış hafıza kartını makina ile entegre etmeye çalışmanın bedeli bu, başka da bir açıklaması olamaz. Hoş, olması gerekenden daha küçük olan bu SD kart nasıl o dişlilerin arasına kamp kurmayı başardı, hala aklım almıyor ya…

Biraz bilinçsizlik, biraz yanlış yönlendirme de katılınca işin içine, bu sarsıcı sonucun üzerine benim göz yaşlarım da sos oldu…

Makinayı bir kez dahi kullanamadan hevesimin kursağımda kalmasına mı, makinanın hiç hesapta olmayan bu tamir masrafına mı yanayım, bilmiyorum.

Ancak bildiğim birşey varsa; ki bir kez daha yaşanarak tasdiklendi – birşeyi çok istersen arkadaş, başına birşey çıkıyor mutlaka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 yorumlar

  1. gerçekten üzüldüm canım ya… ne kadar çok heveslendiğini biliyorum…
    umarım fazla masrafı olmaz… makinene en yakın zamanda kavuşup bi sürü güzel fotolar paylaşırsın bizle ;)

  2. Demet

    hayat güzel; Al benden de o kadar canım yaa… Sen bekle bekle, sonra bir aksilik çıksın, tam kavuştuk derken kopsun yine bağların… Umarım fazla masraf çıkarmaz, gerçi çok büyük bir hasar yok dediler ama yine de hasar tespit edilmeden benim gözüme rahat uyku girmez :) İnşallah tatlım, ben de yeni makinamla fotoğraf çekip sizle paylaşmak için sabırsızlanıyorum :)

  3. Demet

    ruşen, Teşekkür ederim Ruşencim, hallolur umarım en kısa zamanda…

  4. ğeçmiş olsun canım benim. inşallah en kısa zamanda makinana kavuşursun..
    sağlık olsun…….
    sevğiler…

  5. Demet

    halime; Teşekkür ederim canımm, inşallah çok uzun sürmez ayrılığımız dediğin gibi…

  6. Nazar diyebiliyorum ancak başka açıklaması yok yani.:(İnşallah güzel resimlerle problemsiz,kem gözlerden uzak güzelliklerle geri dönmeni diliyorum.

  7. Demet

    Sihirli Değnek; Canım benim, çok teşekkür ederim içten dileğin için… İnşallah… Bugün tamir için yollara düştü makinam, bakalım…

  8. Günün Aydın olsun;
    Fiyatını ve hevesini düşününce üzülmüyecek bir durum değil. Ben bile üzüldüm. İnşallah çabucak ve az masrafla gelir ve sen yeni cicilerini bizlerle paylaşırsın.

  9. Demet

    suhuba; İnşallah yaa… Gerçi masrafı belli oldu bugün, pek de az değil hani :/ Tamir edilecek, başka çare yok… Sağlam bir şekilde bana ulaşsın da artık…

  10. Fotoğraf meraklısı :)

    Makinen hangi marka :) en azından artık bir makinen var şansızda olsan :) ya bir de ben yorum yaptım tamam güzel sen bana cevabını verdiğinde bana bildirim gelse daha güzel olmaz mı :)

  11. Fotoğraf meraklısı :)

    Sanırım şimdi farkettim yeni yorumları e-posta gönder diye tamam :)

  12. Demet

    Fotoğraf meraklısı :); Canon 450D aldım ben, bir de ikinci bir lens 50 mm f/1.8. Objektif çok fark ediyor fotoğrafta, kullanmaya başla, anlayacaksın ne demek istediğimi ;) Geri bildirim olayını ise sen çözmüşsün ;))

Gezinme