Biliyorum, Sen Bir MELEKSİN :)

melek

Neden bilmiyorum; Pazartesi günü için bir yazı yayınlamayı planlıyorsam, Pazar gecesinin bitişini bekliyorum adeta. Şu bilgisayar neredeyse iki saattir kucağımda ama ben henüz yeni yazı girmek için başlık atamamışım.

Ne zaman esnemeye başlıyorum, işte o zaman bir telaş hâlinde yazı girmeye başlıyorum. İşte o dakika kendimi ödevini son dakika yetiştirmeye çalışan, “yumurta-kapı” prensipli öğrenciler gibi hissediyorum :))

Neyse, neyse… Çalıştım, ürettim ben bu haftasonu… Yine “Daha çok şey yapabilirdim” diyerek noktaladım tatilimi *-* Sanırım yılbaşı çekilişinin ana hatlarını da oluşturdum kafamda; kendime tamamlamak için bir hafta süre verdim; bakalım :)

Bugünlük çok da uzatmadan – e, malûm haftabaşı yoğunluğu bekler, çok da uykusuz kalmamak lâzım – sizi evimin yeni meleği ile tanıştırmak istiyorum; “İyi haftalar” dilemek için geldi *-* Şimdilik öyle bir boy göstersin burada, maceraları ile yine gelecek ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 yorumlar

  1. Baharın dedikleriyle aynısını diyeceğim; sen mi yaptın! harika olmuş! müthiş, müthiş!

  2. Demet

    Canan Bahadır; Teşekkür ederim, sana da Canan’ cığım :)

  3. Demet

    undenied; Evet, ben de çok sevdim onu :)

  4. Demet

    Bahar ve kızısı Yağmur; Ben yaptım demeyi çok isterdim ama hayır :) Mudo’ dan aldım *-* Ama bana örnek teşkil edebilir sanki ;)

  5. Demet

    Sibel; Yook :) Aldım ben bunu, ama yapılabilir tabii… Laf aramızda, belki ondan ilham alabilirim :))

  6. Çekilişi heyecanla bekler oldum sanki ben…
    Bu arada bu şirin melek haftanın maskotu oldu benim için, içim sıkıldıkça açıp bakasım geldi, mutluluk verdi sanırım bana…

  7. Demet

    Yasmin; Ben de çekiliş duyurusunu yayınlamak için sabırsızlanıyorum desem :) Fotoğrafını çekmem gereken birkaç nesne kaldı. Sanırım haftasonuna kalacak *-* O meleğin fotoğrafını ben de ofiste bilgisayarıma arka plan yaptım, içimi ısıtıyor gördükçe :)

  8. Demet

    Derya; Eveeet, çok şeker o, çok şekerrr :)

Gezinme