Buradayım, Ben Buradayııımm : )

hello
Ben biliyordum bu haftanın böyle olacağını… Haftasonu fotoğraf çekemememden belliydi zaten günlerce sesimin – soluğumun çık(a)mayacağı…

Oysa anlatacak öyle çok şeyim var ki… Bir sürü yeni cici var paylaşacak… Hepsi de karşımda; gözümün içine bakıyor… Darmadağınık ettim salonu zaten; haftasonuna kadar da böyle – kimse kusura bakmasın :) Fotoğraf çekmeme mani olanlar utansın hem – tabii beni duyuyorlarsa…

Fazlaca plânlıyım, programlıyım ben… Belki de biraz takıntılı… Yeni birşey mi katıldı üretilenler deryasına… Hemen salondaki masanın üzerinde yerini alır, fotoğrafı çekilene kadar da orda kalır :) Ben gider, gelir, sağını – solunu düzeltir, evirir, çevirir; içime sinmeyen noktası varsa olurunu bulmaya çalışırım… Fotoğraf çekimi için boy gösterene kadar da o parça kullanıma kapalıdır – kimseye el sürdürmem :))

Geçen hafta da birkaç gün izinli olunca hobi işlerine el atmıştım mâlum… Yaptığımı masanın üzerine yığdım fotoğraflarını haftasonu çekeceğim diye… Hava durumunu da kontrol etmişim öncesinde; güneşli, pırıl pırıl bir hava beni bekliyor, eminim :)

Meteoroloji yanılmadı bu kez ama önce puf olan eski bilgisayarım Cumartesi gününü fotoğraf çekerek değerlendirmeme engel oldu, ardından Pazar günü çıkan günübirlik bir ziyaret derken ben günışığını yakalayamadan kendimi tekrar ofiste masa başında çalışır buldum :) Mor bir kalbim bile vardı hatta dün için burada boy göstermesi plânlanan – haftaya kaldı artık *-*

Hani şimdi “Şu kızın sorununa da bak” diyenleriniz vardır belki; gün ışığı yoksa yok, akşam çek o zaman fotoğrafları, değil mi? :) Yok, olmaz! Bu konuda ben deneyimlendim artık… Bu yüzden günlerce yazı yayınlayamasam da (şu an olduğu gibi) sabırsız davranıp fotoğrafları gecenin karanlığında çekmeyeceğim. Bir nesne fotoğrafı çekiyorum herşeyden önce ve gerçek rengi, daha doğal bir görüntüyü ancak gündüz saatlerinde yakalama şansım yüksek… Velhasıl, kendimi bu haftasonuna hazırlarken bir aksilik çıkmaması için dua ediyorum diğer taraftan da :) Yoksa bana yeminimi bozduracaklar :D

Zaten Koton’ da gözüme kestirdiğim indirimde olan süper bir elbisenin var olan tek bedenini kıl payı kaçırmış, bir daha da o elbiseyi bulamamışım; kimseler gelmesin üstüme! :) Oysa nasıl da güzel saklamıştım ben o 34 bedeni mağazada en arkalara; bugün gidip deneyecek ve onu satın alacaktım :p :))

Neyse, neyse, her şeyde vardır bir hayır… Derin nefes alıp olumluya odaklanalım: Yarın günlerden Perşembe ve haftanın ortasını geçtik, havalar ne kadar soğuk, karla karışık yağmurlu olsa da haftasonu tatili dakikalar geçtikçe bize daha çok yaklaşıyor ve hissediyorum bu haftasonu herşey çok güzel olacak :)

Resim: Kaynak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 yorumlar

  1. Sevgili Demet, olur böyle aksilikler sen böyle inançlı hevesli ol yeter :) evet bence de bu hafta sonu güzel olacak yaptıklarını sabırsızlıkla bekliyorum ;)

  2. Demet

    sezen; Evet, bazen oluyor aksilikler… Ben de bir an önce fotoğraf çekme – düzenleme aşamasına gelmek istiyorum açıkçası :))

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Demetcim sanırım çoğumuz aynıyız. Bir mağazada birşey beğenip ama diğer mağazalarada bakmak istediğimde bende senin gibi arkalara doğru sakılıyorum. Dönüp gelince bazen buluyorum bazende senin gibi hayal kırıklığı oluyor. Bulunca hemen almak gerekiyor :))

  4. heyecanlandım bak şimdi! kimbilir ne güzellikler var o masanın üstünde. nasıl fotoğrafları bekliyor bizi acaba?

  5. Demet

    Hande; Doğru diyorsun canım :)) Aslında ben o elbiseyi öğle yemeğinde bulmasaydım kesin alırdım da vaktim çok dardı, kasadaki uzuuuun sırayı da görünce bu yola başvurdum ama hazin son – kaybettim :)))

  6. Demet

    antigone; :) Bu haftasonuna da kar var diyorlar ya, bakalım fotoğraf çekmek için ışığı bulabilecek miyim :))

  7. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Merhaba; Yorumlarınıza Aykut Oğut’un acaba yeni bir yazısı var mı? Diye google’de arama yaparken ulaştım. çok hoşuma gitti aşağıdan yukarı tüm yazılarınızı okudum. Öncelikle annenizin vefatı ile ilgili başsağlığı dilemek istiyorum. Sonrasında ise akıcı Türkçe’niz ve olumlu yazılarınız beni ziyadesiyle mutlu etti. Artık sanal da olsa bir dost olarak görüyorum sizi. İyi bakın kendinize.

  8. Demet

    By_Celik; Çok teşekkür ederim. Bir şekilde sanaldan da olsa yollarımızın kesişmiş olmasına çok sevindim :) Siz de kendinize iyi bakın…

Gezinme