Yün İpten Mini Çam Ağacı > Kullan-At; Tabii Kıyabilirsen :))

İnternette gezinirken yabancı bloglarda sık sık gördüğüm bir fikirdi bu… Cumartesi akşamı otururken bir tane de ben yapayım dedim; tabii elimdeki ip yettiği kadar :))

yün çam ağacı

Yapılışı çok basit; bir fon kartonunu istediğiniz büyüklükte huni şekline getirip yapıştırıcı ile sabitleyin ve ipinizi dolayıp gönlünüzce süsleyin… Fazla maliyeti yok, yer kaplama derdi yok ama bulunduğu ortama yeni yıl ruhunu getirmesinde üstüne de yok ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 yorumlar

  1. Harika olmuş, gerçekten de basit ama verdiği mutluluk paha biçilemez, çok sevdim ben bu küçük ağıcı.
    Ben de bir tane yaptım böyle huniden küçücük, ama kağıtlarla kapladım üstünü, bu hafta içinde yayınlayabilirsem ne ala:)

  2. =/= YAVRUTO =/=

    [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Yahu bunlar çok tatlı olmuş.Süper bir fikir.Büyüklü küçüklü yapmakta çok kolaymış.Ben bu fikrin peşinden süreklenirim.Çok çok beğendim.Sevgiler tcanant

  3. Tek kelimeyle şa-ha-ne olmuş bu! Kesin ben de bir(kaç) tane yapacağım. O, yapaylığı her yerinden akan plastik ağaçları sevmiyorum hiç; üstelik yılbaşı hengamesi bittikten sonra insan ne yapacağını bilemiyor. Eve gerçek çam da alamayacağımıza göre, bundan iyisi Şam’da kayısı. Teşekkürler!

  4. elif-kayra

    [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    çok güzel bir çalışma olmuş

  5. ayy çok güzel bunlar simli iplerler de harika olur bende tavsiye..ışıl ışıl:))

    sevgiler…

  6. Demet

    cafenoHut; Teşekkür ederim Ayda’ cığım. Eminim senin yaptığın çam ağacı da harika olmuştur, kağıt süslemelerinin üstadısın ne de olsa ;)

  7. Demet

    =/= YAVRUTO =/=; Çok teşekkür ederim Canan’ cığım :) Senin yaptıklarını da merakla bekliyorum o zaman *-* Bu arada, seni tanımıştım sen daha söylemeden – garip bir his, değil mi? :))

  8. Demet

    Ololi; Beğenmene sevindim canım. Blogunu takipteyim zaten, senin mini çam ağaçlarını da görmek istiyorum en kısa sürede *-*

  9. Demet

    recelim; Çok teşekkürler :) Evet, simli iplerle de gayet şık olurlar *-*

  10. Demet

    Antigone; Teşekkür ederim canım. Hadi bir tane de sen yap *-*

  11. =/= YAVRUTO =/=

    @Demet: Kesinlikle çok garip bir his.Blogunda dolaşanları kafanda nasılda mimlemişsen artık.Şıp diye anlıyorsun.Bu arada ben çok gerilere gidiyorum.Arşivde yolculuk yapıyorum,resmen dolap karıştırır gibi.Çok şey kaçırmışım yeni fark ediyorum.

  12. Demet

    Bahar ve kızısı Yağmur; Sanırım benim bir Yağmur’ um yok, ondan :))

Gezinme