Evimin Salonu

Gidip gelip üzerinde değişiklikler yapsam da, duvarlarına asamadığım çerçevelerle içim yana yana, Paşabahçe’ den alamadığım dekorasyon ürünleri aklımda, gözüme bir sürü eksiği-gediği (bazen fazlası) batsa da, ihtiyaçların hiçbir zaman bitmeyeceğinin ve zevklerin her daim değişebildiğinin bilincinde, işte benim evimin salonunun şu anki hali diyorum :) “Şu anki” kelimesinin altını özellikle çizmek istiyorum; çünkü yarın ne yapacağım hiiiç belli olmaz :))

Neyse, siz onu-bunu bırakın; buyurmaz mıydınız? :)

evim1

evim2

evim3

evim4

evim5

Not: Bu yazı istek üzerine hazırlanmıştır. Daha önce hobi odamın görsellerini paylaşmıştım. Şu an o halinden eser yok yalnız :) Onun da güncel görüntülerini en kısa zamanda sizlerle paylaşıyor olacağım…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 yorumlar

  1. Buyuralım hanımefendi.Sen buyur edersin de ben gelmem mi hiiiç??:)Ba-yıl-dım.Çok güzel döşemişsiniz gerçekten.Bende de vardır sürekli değişiklik hali.Kutu gibi evim var inan yatak odasının içinde 15 günde 4 defa yer değişikliğiyle kendi alanımda rekor kırdım:))3 yılda evimin eşyasından sıkıldım.Objelere,duvar steckerlerine bayıldım.Açık ton kullanmanda ferahlık vermiş içim açıldı ohhhhh:))Öptüm devamını bekliyorumm

  2. Senin evinden boyle bi sirinlik beklenirdi zaten!
    Her yerinde ozenle konulmus objeler!
    Ayna saate, boynu bukuk kedilere, modern TV unitesine bayildim!
    Ornek alinasi bi salon Demet’cim;)

  3. Hayatım evin harika…Umarım içinde mutlu bir hayat yaşarsın!!
    Tv ünitesine bayıldım..Çok ferah ve aydınlık..”fenkşuyi :D” olayı var sanırım..Işığa göre ayarlamışsın:))Çok iyi anlarım ya sanki :D
    Gerçekten harika olmuş..

  4. Demet

    Sihirli Değnek; Hoşgeldin canım :) Beğenmene sevindim. Biz kadınlar hep böyleyiz sanırım; sıkıldıkça değiştiriyoruz; ya kendimizi ya evimizi :))

  5. Demet

    SvGLove ; Sevgicim, sıcacık yorumun için çok teşekkür ederim; çok mutlu oldum :) Öpüyorum kocaman kocaman *-*

  6. Demet

    halime; Halimecim, teşekkür ederim canım.

  7. Demet

    demetgun3; Adaşçım, teşekkür ederim çok :) O dediğin fenkşuyi’ den ben de pek anlamam aslında, hehe :D Yine de ferahlık verdiyse süpper :))

  8. resimlere gülümseyerek baktım , benim düşündüğüm renkler benim düşündüğüm koltuk şekilleri anammm dedim ben bu kızı niye sevdiğim belli zevklerimiz cuk yani yalnız bu kadar uyum yapabilirmiyim düşünmeye başladım :))

  9. Demet

    tuba; :))) Yaparsın eminim *-* Biz mobilyaları Masko’ da İder Mobilya’ dan almıştık. Eğer gidebilme imkanın varsa uğramanı tavsiye ederim, fiyatları da uygundu ;)

Gezinme