Ses Veriyorum :)

Birkaç gün yeni yazı girmeyince beni merak eden var mı? :) Ben kendimi merak ediyorum da :)) “Ne oldu bu kıza?” diyorum; hâlbuki bir paragraf yazıp hemen çıkacağım diyerek destanlar yazmalıydı, değil mi?

Aslında boş bırakmazdım, bırakmazdım ben buraları da – duyan da sanki aylardır yokum sanacak, altı üstü iki gün :)) – hazırda yeni yazılarım bile vardı da; yayınlamaya psikolojim pek müsaade etmedi. Havamda değildim, şekerim :))

Yorgunluk ve uyuşukluk hâli çöktü üzerime ansızın ve birkaç misafir, biraz uykulu sersem hâller derken haftasonunu getirmişim.

Hııııh, neşem yerinde ama şimdi. Yarın Cumartesi ne de olsa *-* Tatilin en sevdiğim saatlerini yaşıyorum bu satırları yazarken. Önümde kocamaaan bir Cumartesi ve Pazar var ne de olsa. Doyasıya eğlen, coş durumları yani :))

En sonnn… Makası elime alacaktım, değil mi? Evet, aldım ve bıraktım :)) Dikiş makinesi naz yapmaya başladı şimdi de. Öksürüyor zavallıcık! Son çare, teknik servise koştum. Yarın Singer’ den amcalar (çoğul eki kullandığıma bakmayın, sadece bir kişi olmalı) gelecek derdini anlamaya; eğer ki sağlığına kavuşursa ben de çalışmalarıma kaldığım yerden devam edeceğim :)

Bugünlük bu kadar; kısa ve öz :) Ses verdim ve gidiyorum *-*

Kendime not: Ses vermem bile aslında hiç kısa değilmiş :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 yorumlar

  1. :))Komik kız :)yazıyı okuyunca kendimden utandım ayol:)ne iki günler ne 5 günler benim aralarım.Sen kadar enerjik olamam ne mümkün?Çoko pilimi bitirmeye çalışsa da geç saatlere kadar bir kaç cici için tekleye tekleye dayanıyorum işte.elime birşey almadığım gün yeni cici postu ve ya yeni gelişme için oturuyorum ama blogları hergün takipteyim.Takip konusunda üstüme yoktur bilirsin:D
    Yeni bir cici yaptım ben bir gel derim bana.Bakalım sen neler diyeceksin?Öptüm tatlı kız

  2. Ben de tam diyecektim ki,ne guzel her gun yaziyorsun:))
    Aman bir sıkıntı olmasin da,bosver,2 gun 3 gun yazmamaktan birsey olmaz.

  3. Ben merak etmiştim Demet! Hatta evime çok çok uzak (günde 4 saatim yolda geçer) çok yoğun bir işim olmasına rağmen hergün vakit bulup (ki işyerinden giremiyorum) yeni birşeyler eklemiş misin diye en az 4 kez bakıyorum :) Nasıl ama?Sen kısa da olsa sürekli ses ver canım :) Sevgiler…

  4. Demet

    j.d.; Sen istersin de ben gelmem mi? :))

  5. Demet

    Sihirli Kokosh; Ama sen kendini benimle kıyaslama derim :) Sen çocuklusun; ben çalışıyor olsam bile bir çocuğun mesaisi ile kıyaslanamaz eminim :)) Senin enerjin benimkinden kat be kat daha fazladır yani ;)

    Blogunu ziyaret ettim bu arada Yasemin’ ciğim, yorumlarımı da bıraktım ;) Kardeşine süslediğin taşlı bluz süper, süper – burdan da söyleyeyim. Öptüm seni çok :)

  6. Demet

    Canan Bahadir; Değil mi? :) Bazen fırsat bulamıyorum. Çok istiyorum yazmak ama her zaman mümkün olamayabiliyor… Herkese olduğu gibi :))

  7. Demet

    Derya; Öyle miii? :) Çok şaşırdım doğrusu. Öncelikle ilgine çok teşekkür ederim Derya’ cığım. Kısa da olsa ses vermeye çalışacağım o zaman yazı giremediğim zamanlarda da ;) Ben genelde geceleri yazmaya fırsat bulabiliyorum canım, eğer bekleyebilirsem o yazıyı sabah yayınlanması için kuruyorum ya da yayınla gitsin diyorum :)) Çoğunlukla yazılarım gece herkes uyurken kendine okuyucu bekliyor :))) Bazen coşarsam da gün içerisinde yayınlanması için birden fazla yazı giriyorum; o da çok nadir oluyor; coşmam lazım :D

Gezinme