Sevgililer Günü Projesi

Başlığa sevgililer günü yazdığıma bakmayın; işin içine kalpler girince yaklaşan 14 Şubat ile beraber bir gönderme yapayım dedim :) Bilirim, Google Amca’ ya özellikle bu aralar sevgililer günü hobi mevzularını danışanlar olacak; ufak da olsa çorbada bir tuzumuz olsun bizim de ;)

kalpli kasnak

Bu kalpleri bir yerlerden hatırlayanlarınız olacaktır… Bir gece oturup hepsini elimdeki devasa keçeden keserken amacım görümcemin nişan fotoğrafları çekiminde bu kalplerden faydalanmaktı, işime yaradı yaramasına ama sarkıt şeklinde olduğundan birbirine dolanan bu kalpler zamanla beni çileden çıkarmaya başladı.

kalpli kasnak_2

Fazlaca ıvır zıvır bulunan evimde onlara geniş bir yer açamayacağımı anladığımda da bu kasnağın diğer parçası imdadıma yetişti ve bütün kalpler toplansın diyerek kasnak çevresinde kalpli ipleri doladım, doladım… Sonuç; bol kırmızılı, bol kalpli kasnaktan çakma duvar süsü *-*

Not: Tabii ki malûm sebeplerden ötürü bunu da duvarıma asamadığım için diğer arkadaşlarının yanında yer aldı kendisi, ümitle bekliyor :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 yorumlar

  1. çok şeker olmuş; google amcaya da sevgililer günü alternatifleri için iyi bir destek;)
    sevgilerr..

  2. ya sen bu enerjiyi,ilhamı nerden buluyorsun canım ya!maşallah sana:)çok güzel bir çalışma olmuş,keşke duvarına asabilsen..Demet’cim bana adresin lazım,miraclefiliz@gmail.com’a acil cevap bekliyorum.kızımdan sana hediye var:)

  3. Demet gerçekten senin aklına bu güzel fikirler birdenbire nasıl geliyor diye düşünüyorum ama Allah vergisi biliyorum! Ellerine sağlık…Çok güzel olmuş, kıpkırmızı çok ama çok güzel görünüyor. Sevgililer gününü de hatırlattığın iyi oldu. Malum artık 2 sevgilim var, işim zor :)

  4. waaaauwww tuttum ki ben bunu :)) Siyah beyaz temalı salonumdaki bazı kırmızı objelerle çok uyumlu olabilir aslında, elimdeki keçeleri böyle değerlendirebilirim, teşekkürler fikir verdiğin için, yalnız bişey sorcam, kalpler çift taraflı mı? :)

  5. Çoook beğendim ben de… Ellerine Sağlık, tam da benim kırmızı koltuklu odama uygun.
    Bir el atayım ben de şu DIY procelerine….

  6. Bu kasnak işi acayip pratikmiş. Daha neler yapacaksın bakalım. Çok tatlı olmuş kalpler. Bu kasnağın ahşap bölümlerine çift taraflı bantları ince ince keserek duvara yapıştırabilirsin.Öyle kuvvetlilerki asla düşmez. Ben evde çerçeveleri söküp takıyorum. Canım sıkılınca fotoğrafların yerini rahatlıkla değiştiriyorum.

  7. Demet

    gül; Teşekkür ederim :) Google Amca kıymetimi bilsin :p

  8. Demet

    filizinevi; Çok teşekkür ederim Filiz’ ciğim. Bir gün duvarıma asarım inşallah. Kızının hediyesini de merakla bekliyorum *-*

  9. Demet

    Emre Bora Bebek; Beğenmene çok sevindim canım… Kurcalayınca çıkıyor birşeyler hayal dünyasından :) Eminim sende de vardır birşeyler, tozunu al bir bakalım ;)

  10. Demet

    Dilekce..; Sana o gün maille dönmüştüm canım, sorunun cevabını merak edenler için buraya da not düşeyim;

    **
    Evet, kalpler cift tarafli ;)
    Iki keceyi ust uste koyarak kesersen kalpleri denk getirmekte zorlanmazsin ;)
    **

  11. Demet

    =/= YAVRUTO =/=; Fikir verdiğin için teşekkür ederim canım, aklımda olacak ;)
    Not: Bu aralar kasnak işi yok, bitirdim hepsini :D

  12. Demet

    Bahar ve kızısı Yağmur; Çok teşekkür ederim canım :)

Gezinme